şimdiden böle karışıosa sonu ne olur bilemiorum canım.cidden yanlış yapmışsınn.ama geç deil bişeyler için.aşırı kıskançlık zarardan başka bişey wermez.daha taze aşıksınız.böle dewam ederse sewgilin emin ol bi müddet sonra sıkılırsın bu durumdan kaydirigubbakcemile
Canım zaten bu durum bir aydır böyle. (netteki erkeklerden kıskanması) Biz çok fazla olmadı ama aylar önce başlarken aynı şehirdeydik, hiç böyle yapmazdı. Uzakta olmak sorun oldu kavga etmeye başladık bu şekilde ama bu son kavgamızdan sonra kötü bir şeyler yaşamadık. Daha az kontrol etmeye başladığını fark ettim, aramızda su an gayet iyi ve işte güven konusunda ben sana kendimden daha çok güveniyorum dedi.
Ve biliyorum bunun normali fazla sıkı olmaması ama bende inanılmaz derece de şaşırmıştım, yani daha önce böyle bir kontrol etmesi yokken kontrol etmeye başladı, bundan dolayı şaşırmıştım ama bu 'böyle devam etmez' diye uyardım da o gün telefonda konuşurken ve sert çıktım.
Belki sinirden söylemiştir önce sana güvenim kalmadı diye ama güvensizlik yaratacak bir şey yapmadım bu güne kadar. O zaman öyle demişti, bir iki gün önce konuşurkende ben sana gerçekten kendimden daha çok güveniyorum dedi. alkisalkisalkis
insanları tanımak zor canımm. zman gerekir. kaç yıllık ewli insanlar bile birbirini tanıma konusunda yetersiz kalıoken sizin için daha çok erken.sadece 4 ay. ikiniz içinde ii olan neyse o olsun güselim.
4 ayda ne bu içli dışlılık döyle? nedemek senin bütün hayatına hükmetme hevesi...ben olsam anında yol veririm..bu ne canım böyle..senin ananmı babanmı???
valla sinir oldum adama bak............
Bilmiyorum ki. Başlamadan önce tanıyordum. Gün içinde görebiliyordum. Belki 4 aydan fazla olmuştur bilemiyorum. Biz aynı şehirdeyken çok sık görüşürdük ve onunlayken asla bana ters, yanlış bir şey yapmadı. Hani topiklerde okuyoruz kızları kesmesi falan asla öyle bir şey olmuyordu. Sürekli birbirimizle ilgileniyorduk, dış dünyadan kopuyorduk, çok eğleniyorduk çok güzel harika vakit geçiriyorduk. Yani ben hayatım boyunca uyumlu olduğum tek kişinin Mehmet olduğunu söyleyebilirim. Yani sana özet olarak şöyle söylüyüm onunlayken ve ayrı geçen 1 aydır asla bana yanlış bir şey yapmadı, yapamaz da zaten yaparsa beni kaybedeceğini, çekip gideceğimi çok iyi bilir. Biz başta konuştuk. Eskilerini anlattı, eskilerimi anlattım, ve dedim ki seninle olduğum zaman beni ilgilendirir, geçmişinde yaşadıkların geçmiş gitmiş. Neyse işte, tanıma süresinde, çıkma , hoşlanma vs süresinde hiç bir yanlışı olmamasından dolayı güvenim tam ve güvenimi hiç sarsmadı. Yine de erkek değil mi canım? fazla güvenmemek lazım. :1rolleyes:
Bu adam akıl hastası kızım sana güvenmiyor.Yaşın genç onu seviyor olabilirsin ama erkeklerin bu psikopatlıkları sonradan çok canını yakar insanın.kendine saygını yitirirsin.Dikkat et tavrını koy.
ben o telefon actıgında deneme kabinindeydim bu yüzden mesgule aldım telefonu ama o sen baskasıyla beraberdin o yüzden mesgule aldın deyıp ayrıldı benden yapacak bişi yok 3 yıl çöpe gitti