Analmıyorum her ilşkide mi böyle ama son bir kaç gündür bana çok soğuk eskiden her an msj atardı eski dediğim 2 gün öncesine kadar herşeyıme karışır cok kıskanç biri.Bu 2 günde hiç msj attığı yok mesela sabahları günaydın bitaneem derdi şimdi oda yok .s çıkalı daha 11 gün oluyor aramızdaki mesafe biraz uzak 1 saatlik gibi bir mesafe var.. Bilmiyorum ne yapılır küçük bi sebepten dolayıda ayrılık düşünemem hiç bi kavgamızda olmadı bir anda oldu böyle bir akıl verin Lütfen mafoldumbenmafoldumben
belki bir derdi bir sorunu vardir sordunuzmu hic ?
hepte karsi taraftan beklenmezki önce kendimiz bir adim atalim ki karsi tarafta cesaretlensin
mesela simdiye kadar her sabah o günaydin msji atiyorsa
yarinda siz günaydin msjini yazin mesela ?
belki de o kadar uzun sure tanidigi icin hep ayni seyler hep ayni seyler sklmstir :)
bazen bnde ole hissediyodum sonunda ayrildim rahatladim ./
herseyi ondan bekleyince cok bekliyosun ./
ilk günden çok vıcık vıcık bi ilşki olmşsa şimdi soğuk davranabilir ve de hiç kaçmamışsanz hep siz kovalamaşsanz bu durum onu itmş olablr
diğer kullanıcıların mesajları kadınca düşünce tarzına göre ama işin aslı farklı
erkeklerin kafa yapısı farklıdır (eski sevgilimin ruhsuzluğu benim farketmemi sağladı kötükedihüso)
benim tavsiyem onu arama ve en kısa zamanda "erkekler marstan kadınlar venüsten'i oku yada mars venüs flört ediyorda olur bu kitaplarda onun şuan senin neden aramadığının nedeni var ve bunun aslında seni sevmiyor anlamına gelmediği ve normal bir durum olduğunu anlatılıyor+ çeşitli sorularının cevabıda var, bu türden canlılarla iletişim kurabilmek için okumak zorundasın ve inan bana okursan keşke daha önceden okusaymışım diyeceksin
okursan buraya sonucu yaz
bir de burçlarınız neler, bunu dikkate al
belirli bir zaman sonra uyumsuz burçlarla olmuyo (en azından ben yapamadım şahsen)
önemli deyil :icecream: okuyunca fikirlerini paylaşır mısın?
kızlar maalesef bu kitaplarda erkeklerin ilgisinin neden zamanla azaldığını bulamadım(henüz) ama ilşkinin başlarında hergün ararken neden bir anda aramayı bıraktığı yazıyo, hiç yoktan iyidir:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?