Soğukluk =/ Yardımm

11 günlük ilişkiyi dert etmeyin..
Beğenmeyene kapı orada!gamyoncuiremsu

yani tanıştığım biri değil küçüklükten beri tanıyorum.. ailelermizde tanışıyor bunun verdiği bir saygı var bende ve en doğrusunu yapmk istiyorum. bir türlü bulamadım .(

belki bir derdi bir sorunu vardir sordunuzmu hic ?

hepte karsi taraftan beklenmezki önce kendimiz bir adim atalim ki karsi tarafta cesaretlensin

mesela simdiye kadar her sabah o günaydin msji atiyorsa

yarinda siz günaydin msjini yazin mesela ?

evet sordum hiçbirşey yok bebeğim canım bitanem seni seviyorum diyor sonrası gene yok .s

Evet günaydın mesajlarını sürekli karşı taraftan beklememek lazım. Ben bugüne kadar adım attım bakalım o bana bu duruma alışmış mı o da bana atıcakmı diye bekliyor olabilir.

aranızda bi saatlik mesafe var ve sen uzak diyorsun..
bizim aramızda 9 saat var sevgilim bi kere bile uzak demedi..
kuzenini kıskandığım zaman bile soğuk davranmadı..
ama ilk başlarda soğuk davranıyo gibi geliyodu meğer benden bekliyomuş kendi yaptıklarından..
anlayınca çözüldü...sen adım atmaya çalış bence..
günaydın de yemek saatlerinde afiyet olsun de yatarken ilk ii geceler mesejını sen at mesela..

ilk günden çok vıcık vıcık bi ilşki olmşsa şimdi soğuk davranabilir ve de hiç kaçmamışsanz hep siz kovalamaşsanz bu durum onu itmş olablr

belki de o kadar uzun sure tanidigi icin hep ayni seyler hep ayni seyler sklmstir :)
bazen bnde ole hissediyodum sonunda ayrildim rahatladim ./
herseyi ondan bekleyince cok bekliyosun ./

belki de o kadar uzun sure tanidigi icin hep ayni seyler hep ayni seyler sklmstir :)
bazen bnde ole hissediyodum sonunda ayrildim rahatladim ./
herseyi ondan bekleyince cok bekliyosun ./

evet canım beklemek cok zor ya insanın aklına bisürü senaryo qelıyor bilmiyorumkismile

diğer kullanıcıların mesajları kadınca düşünce tarzına göre ama işin aslı farklı
erkeklerin kafa yapısı farklıdır (eski sevgilimin ruhsuzluğu benim farketmemi sağladı kötükedihüso)
benim tavsiyem onu arama ve en kısa zamanda "erkekler marstan kadınlar venüsten'i oku yada mars venüs flört ediyorda olur bu kitaplarda onun şuan senin neden aramadığının nedeni var ve bunun aslında seni sevmiyor anlamına gelmediği ve normal bir durum olduğunu anlatılıyor+ çeşitli sorularının cevabıda var, bu türden canlılarla iletişim kurabilmek için okumak zorundasın ve inan bana okursan keşke daha önceden okusaymışım diyeceksin
okursan buraya sonucu yaz

bir de burçlarınız neler, bunu dikkate al
belirli bir zaman sonra uyumsuz burçlarla olmuyo (en azından ben yapamadım şahsen)

çok duydm bu kitapları alıp okuyayım yoksa kafayı yicem cevapsz sorulardan ama buraya kadarmş çok saol :sm_cool:

bence herşeyi oluruna bak..benim 2 senelik bir ilişkim vardı (düne kadar:) başlarda her gün günaydın ve iyi geceler+ gün içinde napıosun vs mesajları....aylar geçtikçe yavaş yavaş günaydın msjları seyrekleşmeye başladı....işte öğlen konuşuyoz ya uzun uzun her gün msja ne gerek var halleri..sonra yavaş yavaş iyi geceler msjları seyrekleşti....bi süre sonra sıkıyo mu acaba bu haller erkekleri...
ama henüz çok taze bi ilişki..bence böyle şeylere takılma..ona bunu dile getirme de..çünkü bişey yapıyosa içinden gelerek yapsın, sen istediğin ya da beklediğin için değil...

kızlar maalesef bu kitaplarda erkeklerin ilgisinin neden zamanla azaldığını bulamadım(henüz) ama ilşkinin başlarında hergün ararken neden bir anda aramayı bıraktığı yazıyo, hiç yoktan iyidir:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…