Kızlar daha önce konu açmıştım isteyen okuyabilir kısaca şöyle diyeyim çocuğun teki geldi hayatıma girmek istedi aşığım dedi yalanlar söyledi vaatler verdi haftasını bulmadan kafa dağıtmalık ilişkisind başladı bir hafta sonra ayrıldı ondan da 10gün sonra yine başladı o arada da arandı tabi. Bunların farkındayım lakin kendime söz geçiremiyorum. İlk ilişkimdi hiçbir şey yaşamadık sevgili aşamasına izin vermedim şu an onun için hem üzülüyorum hem seviniyorum o ayrı. Daha dün başkası konuşmak istedi tarz aynı hemen vaatler iltifatlar kusacak gibi oldum kendimden iğrendim hemen konuşmayı kestim. Sanki büyü yapılmış bana başka hiçbir şey düşünemiyorum 4-5 kilo verdim. Karşı tarafın umrunda bile değilim. Bunu da biliyorum. Bazen diyorum dua edeyim dönsün diye ama dua ederken daha çok bağlanmaktan korkuyorum. Ne olur yardım edin böyle giderse en son kendime zarar vercem. Lütfen eleştiri yapaaksanız yapmayın kendimi yeterince gurursuz ezik iğrenç hissettim zaten. Yardım istiyorum sadece. Allahım dönmeyecekse beni soğut diyorum şu an.