• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğumuş benden döner mi?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
:KK61::KK61:erkek arkadaşımla 2.5 ay önce ayrıldık aynı üniversitede aynı fakültedeyiz. memleketlerimiz farklı. yazın okullar kapanınca görüşemiyorduk. yazın stajımız vardı. zaten görüşemiyorduk doğru düzgün de konusamıyorduk erkenden yatıyorduk falan. kavga amaçlı dememiştim aslında bir gün dedim ki sen beni özlemiyor musun? insan sevdiğini özleyip arayıp bir sesini duymak istemez mi dedim. sen dedim beni hiç aramıyorsun özlediğini söylemiyorsun dedim. aramak istesem arardım ama aramadım aranabilirdi aslında ama aramadım mesajlasıyoruz birbirimizden haberimiz var yetmez mi dedi? ben bu cevap üzerine cıldırdım tabi. neden aramak istemiyosun sevmiyosun beni armaka istemiyosan bitsin o zaman dedim. o ne bitsin ne bitmesin dedi sustu. istediğin bu değil mi yıllardır dedim.hep sustu. o gün ayrılmadık ama bende birşeyler eksilmişti ya da ben o öfkeyle öyle sandım. o günden sonra onun bana her dediği batar olmustu. mesajlarına falan gec cevap atar olmustum . istemeden oldu aklıma sevgilimden mesaj gelicek vs diye gelmiyordu artık. 2 yıl cıktık. sonra bir olay oldu yine koptuk. benden sogudugunu içinden bana karsı birşey yapmak gelmediğini söyledi. çok kostum peşinde cok dil döktüm ama geri dönmedi. geri döner mi bir gün acaba?

Arkasında kalan kız zavallı gibi yalvarmış, peşinden koşmuş.
Erkekler böyle kızlardan hiç etkilenmiyor.
Hele ki zaten seni artık istemediği için ayrılmış. Bitmiş.
Nasıl geri dönmesini istersin hala?
Çok trajik bir durum.
Allah akıl fikir versin. :KK14:

Önce soğutmak için elinden geleni yapmışsın sonrada dönsün diye dil dökmüşsün.. Hiç bir erkek yapışık yada ezik kızları sevmez.. 15 yıllık beraber olduğum erkek 11 yıllık kocam böyle deip gitse dil döküp kendimi aşağılatmam.. Birde anlamadığım , zaten bitsin demişsin, msj lara geç
Cvp vermeler.. Tavır yapmalar.. Şimdi nie geri istiosun?

bitti demelerim onun bana o şekilde konusmasından dolayı idi. gercekten bitirmek amaclı olmamıstı. ilişkinin genelini düşününce de hep böyleydi bana karsı. sanırım eski sevgilisi unutamamıs. unuttum dese de onunla beni kıyaslıyordu hala benimki diye hitap etmişti bir keresinde ona. bu sekilde davranıslarını da kaldıramıyordum. ama onu istemeden de olsa hayatımın merkezine koymustum. kankam sırdasım askım sevgilim herseyim olmustu. hiç bir dediğini ikiletmedim. ona ragmen yaranamam beni artık iyice uzaklastırmıstı ondan. ilk zamanlar koymadı ayrılık ama sonra anılar peşimi bırakmadı. fotograflar hediyeler. o yüzden bunlar aklıma geldikce dil döktüm ona

her zaman güçlü görünmelisin. onun duymayacağı görmeyeceği şekilde git evinde ağla ama ona karşı başın dik dur.erkekler yalvaran dil döken kızları istemez.ilk sevgilimle 6yıl çıktık çocuktuk sonra üniversiteye gidince uzak kaldık bana soğudum bitsin dedi ve hiç aramadm gururuma yediremedim.ayrılalı 5 yıl oldu hala eşek gibi arıo ama ben sildim kendisini hiç konuşmuyorum hatta hatırlamıorm bile aramasa. umursama değmez

Su umursamama olayini biri banada ögretse gurur birakmadim zira kendimde :(
Arkadasim sana gelince yapa biliyorsan umursama ve sil ben silmedim adam bana hala laf soyluyor ve ben gururumu cigneye cigneye cignedim ama o hala kendiainin hakli oldugunu dusunuyor biraz guclu gururlu olmaliyiz aslinda

Karsisinda aglamayinca umursamayinca öyle bir geri dönüyorlar ki onlar tutuşuyor bu sefer sen benden nasil sogursun diye onların o çabasını görmek muhteşem bi duygu gerçekten.. Yüzde yüz beklenti içinde olma ama bir laf vardır 'her erkek doner'

Karsisinda aglamayinca umursamayinca öyle bir geri dönüyorlar ki onlar tutuşuyor bu sefer sen benden nasil sogursun diye onların o çabasını görmek muhteşem bi duygu gerçekten.. Yüzde yüz beklenti içinde olma ama bir laf vardır 'her erkek doner'

Cok dogru ben o hatayi yaptim ona vazgecilmez oldugunu hissettirdim ve simdi her firsatta bunu kullaniyor :( aslinda vazgecilmez olan o degil ben vazgecmeyi bilmiyorum

okyanus85 okyanus85 aynen öyle tatlim bak benim iliskim 15ay olucak çok şükür ayri değiliz ama adi gibi biliyor ki ben ondan Vazgeçmem gitmem ama bazen öyle yanlislae yapiyor ki bu yanlislar aldatma falan degl tamamen kalp kirmayla alakali, ona acikca söylüyorum bak fehmi bi erkekde kalbindeki sevgi biterse kadin çabalar o ilişkiyi kurtarir ama kadinin kalbindeki sevgi biterse o ilişki tamamen biter dedim. Kendine ceki düzen vr dedim yaptiklarinla beni sogutuyorsun dedim. Ben her tartismadan sonra defalarca arayan barisalim diye evine kkadar giden bir kizdim. Ama son bir şey yapti bir buçuk hafta önce ben saatlerce telefonumu kapali da tuttum gün boyu mesaj da atmadm ben aradgmda açmayan adam kendiliğinden sürekli aramaya basladi ustume düştü sürekli yanima geldi ders cikislarimda sürprizler yapti. İlgiyi bbiraz kesince adam oluyorlar. Ve inan mesaj atmamazlik yaparken hic zorlanmadim çünkü kalbimden bir şeyler götürüyor yaptiklariyla. Acikca da uyardim zaten.. O uyanana kadar 20tane ask mesaji yazardim bugün sadece iki mesaj atmisim sabah öğlen beni aradi sen artik degismissij diye. Ben inan farkinda bile deglm demekki bir şeyleri eksiltiyorlar ama farkinda değiller. Kendileri düşücekler çukura.

inşallah döner

" dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır ":-)

senden soğuduğunu önce hareketleriyle belli etmiş, bakmış ki anlamıyorsun açık açık söylemiş.. peşinden koştuğuna değmez..

böylelerinin peşinden koşmayın kendinize saygınız olsun biraz

Nedir bu bizim toplumca erkek aptallığımız , ama hayat kısa işte makul düşünmeye kim zaman ayırır ki

Back
X