• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğumus benden

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Artik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .

Artik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .
bu ne yaa artık ıkı gunde asık olup ıkı gunde soğuyorlar yurusun gıtsın bence hııc uzulme emınım cok emek vermıssındır cok sevmıssındır ama degmedıgı surece karsılık gormedıgın surece neye yararkı yıpranmaktan başka uzulme sende gerı cek kendını eger gerı teperse zaten devam eder ama oda ıyıce koparsa bıter gıder

Bence izinizi silin. Sogumusmus. Bu soguma baska yerden bir isi almayla oluyo bence. Ona unutamayacagi icine dert olacak bir ayrilik yasatin.pisman olsun ama siz geri donmeyin bence. Degmez bir erkek icin. Sogudum demek neymis ya

Soğumasının sebebi neymis ??

Ya kiskanclik yaptım iki disaro cikma dedim doe soğumus sonra kendimi topladim tamam dedim disari cik bana ilgli ol dedim

her defasinda sende sodugum duygusallgm bitti deyip duruyor okadar agrima gidiyor ki ben onun icn ailesinin yaptigi kötülükleri bile yuttum hep bana kufurler etti yuttum azarladi yuttum ben sogumadimda o sogmus 7 yillik ilskmz bu hale geldi ben sadece biraz ilgi biraz beni dinlesin istedim sogumus :( agliyorum suan tamam hatalarm oldu ama onun benden daha cok oldu ben nie sevmeye devam ettettm ki :(

Bence izinizi silin. Sogumusmus. Bu soguma baska yerden bir isi almayla oluyo bence. Ona unutamayacagi icine dert olacak bir ayrilik yasatin.pisman olsun ama siz geri donmeyin bence. Degmez bir erkek icin. Sogudum demek neymis ya

Aynen ben 1 ay yada 2 ay telfonlarin bakmicam seven adam mucadele eder zaten etmesede biter gider bende okadar emegimle kalirim ortada nedyim okdr yaniyorki icim :( okadar sadiktimki ne dese yaptm iki kiskandim die sogumus ne blym:(

Erkek ic gercekten degmezmis :(

bu ne yaa artık ıkı gunde asık olup ıkı gunde soğuyorlar yurusun gıtsın bence hııc uzulme emınım cok emek vermıssındır cok sevmıssındır ama degmedıgı surece karsılık gormedıgın surece neye yararkı yıpranmaktan başka uzulme sende gerı cek kendını eger gerı teperse zaten devam eder ama oda ıyıce koparsa bıter gıder

Geri cekicem kendimi soğudugu sesinden belli habi bilrsnz telefonla ariyor arkdslaryla her an zaten onlarin yanına gtmek istiyor kapatsa die konusuyor benle sanki hsediyorum zaten soğudugunu soyluyor arasada acmicam kolay lokma olmadigimi gorsun saten seven kosar duzeltr sevmiosa artik biter yaoack bsym yok

yazada dugunumuz vardi salonlar falan tutuldu ama nefayda gonlu sogduktan sonra

Soğusa aramazdı sizi yola getirmeye çalışıyo .İyi soğuduysan arama bidaha deyin.Tokat gibi afallasın.O aradığında meşgule alın.Keyfinize bskıyomuş gibi yapın gezin tozun O yola gelsin

Soğusa aramazdı sizi yola getirmeye çalışıyo .İyi soğuduysan arama bidaha deyin.Tokat gibi afallasın.O aradığında meşgule alın.Keyfinize bskıyomuş gibi yapın gezin tozun O yola gelsin

Aslında dusuncem o hi acmicam.beni avucunda görüyor nisanliyz artik zaten evlencez nedersem çeker ne yapsam yutar sanio alstrdm onu çünkü ararsam.hemen acar saniyor zor olmak istiyorum artik seviyorum ben sogumadim ama zaten soguduysa mucadele etmez ama ben en azndan 1 ay telefona ckmym diyorum sizce mantikli mi suan dusunemiyorum kafam durdu

Yorum yazan arkadaslarim cok tesekkur ederim yureginize saglik cok sagolum agliyordum yine burasi ilac oldu bana cok sagolun

Simdi telelfonu cekmeyen yere gidicek dagda arkdslariyla raki icicekmis 4 5 saat tel kapali kalicak bana soz vermisti teli çekmeyen yere gitmem die ama gel gor ki arkdslrina verdgi soz kiymetlyms ben onun umrunda deilm bende biraz sitem ettim tel.kapali olcak konusamicaz dedim oda sanki cok mu konusuyoruz fln dedi gidicem dedi seni baglamaz dedi bende tamam dedim ne yaprsan dedim soz vermistin ama.dedim bana karisma zaten senden sogudum dedi kavgalrda son haftalardir diyor cok agrima gitti yine dedi ben hakzzmym.kizlar blmiyorum

Ya kiskanclik yaptım iki disaro cikma dedim doe soğumus sonra kendimi topladim tamam dedim disari cik bana ilgli ol dedim

her defasinda sende sodugum duygusallgm bitti deyip duruyor okadar agrima gidiyor ki ben onun icn ailesinin yaptigi kötülükleri bile yuttum hep bana kufurler etti yuttum azarladi yuttum ben sogumadimda o sogmus 7 yillik ilskmz bu hale geldi ben sadece biraz ilgi biraz beni dinlesin istedim sogumus :KK43: agliyorum suan tamam hatalarm oldu ama onun benden daha cok oldu ben nie sevmeye devam ettettm ki :KK43:
E be canım bak gördün mü kötü hareket görürsün yutarsın,küfür duyarsın yutarsın,herseyi yutarsın bak adam en ufak seyde soğudum diye tepkiyi koyar. Niye biliyo çünkü bu kız bunu da yutar. Arama sorma Allah askına bırak kendi haline o aradığı zaman hic ilk sederde açma bi iki saat sonra geri dön duymamışıö arkafaşım vardı falan diye gece kalk Çevrimiçi ol kapat bırak o seni takip etsin. Bırak o senin derdine düşsün

E be canım bak gördün mü kötü hareket görürsün yutarsın,küfür duyarsın yutarsın,herseyi yutarsın bak adam en ufak seyde soğudum diye tepkiyi koyar. Niye biliyo çünkü bu kız bunu da yutar. Arama sorma Allah askına bırak kendi haline o aradığı zaman hic ilk sederde açma bi iki saat sonra geri dön duymamışıö arkafaşım vardı falan diye gece kalk Çevrimiçi ol kapat bırak o seni takip etsin. Bırak o senin derdine düşsün

Haklsnz ben yaptım ben cok taviz verdim ben pesinden koştum havaya girdi simdi duzelteblrym peki yaani gec mi kaldım

Kizlar arkadalsryla buluscak telefon kapali.kalicak uzun bi süre cekmedigi icn tel

sizn buna hemen tmm git dermydnz kizlar normal.mi ben konuscamicaz ama dedim ama.zaten konusmak istemiyorki umurnda değil yani neblym zaten tepki gostermedim tmm git dedim ne dymki baska ama zoruma gitti soz verdgi halde ole gitmesi amannn bi of çekelsem karşıki daglar yikilir

Kendini dusurdugun duruma bak yazik. Adamin umurunda değilsin evlensen ne olur daha beter olur. Bosandikta bu kadar aglasmadik yahu. Kendine gel adam soğudum diyorsa gule gule de bu kadar da gurursuz olmayin cok yazık

Hic sogucagi bisi yapmadım ki ben ne oldu birden bire o beni bitiren :(

Artik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor

Kendimi sevgilinizin yerine koydum da...

Sürekli soğuduğumu söylediğim insan alınıp telefonu yüzüme kapatmasa...

"Madem soğudun çık git hayatımdan o zaman" demese...

Daha da soğurdum bunu kendine layık gördüğü için.

Yani bir insan sevgilisine daha ağır ne söyleyebilir ki?

Soğumak artık eskisi kadar sevmemektir, yabancılaşmaktır, uzaklaşmaya çalışmaktır.

Diyeceksiniz ki "Lafta öyle söylüyor, yaza düğünümüz var"...

İsterse yarın olsun düğün, bunu bu kadar söyleyen adama, yapacağı düğüne güvenmeyin.

Onun tavrından rahatsız oldum, net bir duruşla koymuş mesafeyi, ötelemiş sizi...

Ama sizin tutumunuz, onun yaka silkişine tepkisizliğiniz daha çok rahatsız etti beni.
:KK14:

Back
X