• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğumus benden

Htesekkurinin farkında olmasi güzel
Yüz yüze birbirinizi daha iyi anlayacaksınız doğru uzak olunca problem çıkıyor illa özlem gibi bi duyguyla baş etmek zor oluyor gönlünce olsun inş :KK66:

Aynen yuz yuze geliriz en yakin zamanda INŞALLAH ozmn daha ddetaylıca konusuruz naspse
INŞALLAH canim sizinde hersey gönlunuzce olsun :) cok tesekkur ederim hepiniz destek verdiniz zor gunumde
biraz takmamak ise yaradi cok sukur oneriler icin sagolun :)

Aslinda ugrasmaya degmez belki ayrilmayalim dicek gene zaman sonra yine aaynisi olcak oyun yaptigimla kalicam eger böyle bisi yaparsam sizin dediğnz gibi ona annesini aratirim sizin dedgnz daha mantikli

Simdiden böyle vurdumduymaz olmasi beni cok yipratiyor :KK43: yuz yuze gelene kadar bende dusunucem bol bol ALLAHIMA siginiyorum canim dua ediyorum hakkimda hayrlsi diliyorum

suana kadar aramadi kendi bilir boyle nisanlilik olmazki hakszmym yuz yuze gelelim ciddi bi şekilde konusucam yılbaşında gelicekmis INŞALLAH bakalim telefonda konusarak bisey çözülmuyor sonuca varilmiyor

buarada cok ilgilendiniz cok tesekur ederim dertlestiniz benimle yanimda oldunuz sagolun

Kac yasindaydi nisanlin?

Aynen yuz yuze geliriz en yakin zamanda INŞALLAH ozmn daha ddetaylıca konusuruz naspse
INŞALLAH canim sizinde hersey gönlunuzce olsun :) cok tesekkur ederim hepiniz destek verdiniz zor gunumde
biraz takmamak ise yaradi cok sukur oneriler icin sagolun :)

Takmamaya basladiktan kac gün sonra ilgilenmeye basladi peki?

Takmamaya basladiktan kac gün sonra ilgilenmeye basladi peki?

2 3 gune akli basina geldi gibi hic arayip.sormadim karismadim biraz tartistik ciddi ciddi uyardim sanırım biraz abartgini
anladi cok şükür duzeldi INŞALLAH daha iyi olurda su evlilik yolunda mutlu mesut yururuz tabi yuz yuze gorusunce hersey rayina oturur suan yinede eskiye gore cok şükür iyi

2 3 gune akli basina geldi gibi hic arayip.sormadim karismadim biraz tartistik ciddi ciddi uyardim sanırım biraz abartgini
anladi cok şükür duzeldi INŞALLAH daha iyi olurda su evlilik yolunda mutlu mesut yururuz tabi yuz yuze gorusunce hersey rayina oturur suan yinede eskiye gore cok şükür iyi

Masallah canim

Back
X