Soğuyorum

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar arkadaslar
Dedigim gibi soguyorum artik esimden cok seviyorum ama ailesiyle olan sorunlar senelerdir kuramadigi denge yüzünden.Inanin biktim yoruldum birakiyorum ne halleri varsa görsünler diye yok yine burnumun dibinde bitiyor.Düsünsenize isten geliyorsunuz kapiyi bir aciyorum kayinvalide ki üc aydir gelmez gitmem bende.Esim icerde uzaniyor .Bir girdim sasirdigimi görünce nevar oglumun evine izin mi alip gelicektim diyor.Hayir öyle samimi falanda degiliz ben gitmem gitmeyince o da gelmez .Ama esime ne olduysa kedi gibi o kadar hakaret iftiranin üstüne hala kedi gibi nerdeyse kirk yasinda adam.Ya bilmiyorum ne yapicagimi konusuyorum haklisin diyor birak görneyi sesini duymaya tahammülüm yok diyorum haklisin diyor.Ama yüzüne gelince tamam herseye tamam.Esine sövseler tamam cocuklarimi dislarlar ona da tamam.Mesala benim arabimi alip annesini gezdiriyor ben ise dahil heryere metro kullaniyorum .Söyledigim zaman e sende gel bizimle tamamda biliyorsun hoslanmadigimi.Niye bu israr nedir yani.Bir insan hatalarini kabul edip haklisin deyip ayni seyleri yapiyor sa ne yapmali.Benden sicaklik göremiyormus gelmiyor icimden ailesi falan degil mesele 15 senedir ayni terane .Hicmi söylediklerinin arkasinda durmaz bir insan.Off o kadar yoruldumki cocuklar olmasa inanin yok olmak istiyorum o derecedeyim.Kendi kabuguma cekiliyorum onada müsade yok neymis ben degismisim ya suc bastirp üste cikmak icin bubkadar sacmalar bir insan.Uzun oldu biliyorum ama aksam aksam kusura bakmayin artik

Bence hata yapıyorsunuz.
Ne kadar anlaşamazsanızda o eşinin annesi.. atsın mı? satsın mı?
Sizin de çocuklarınız var aynı durumda düşünün ?
Sizin için dünyanın en kötü insanı da olsa sonuçta eşinizin annesi.. o eve gelmeye de hakkı var.

Bu durumda yanlış anlamayın ne yaparsa yapsın can ciğer olun demiyorum.
Siz gitmeyin yine.. aramayın sormayın.
Ama o geldiğinde, neden geldi diye sorun yapmayın.
Kayınvaliden için değil, eşin için..
Kendini yerine koy eşinin.. senin annene aynı tepkiyi verse annenle arana mesafe koyar mısın?
Dünya'nın en kötü annesi bile olsa annem yine evime gelmesine eşim engel olamaz.
Benim düşüncem.

Bakin eski konularimda var hangu birini tekrar anlatayim .Annesi demissinizde bu kadin benden tirtiklayip öbür cocuklarina yediriyorsa benim üst katimda oturup ben sabahin besinde kalkip okula cocuk yetistirip yedide is aliyorsam öldünüzmü kaldinizmi beni birakin cocuklari bile sormayan biri.Isine gelince benim oglum isine gelmeyince herkes basinin caresine baksin olmaz.O zaman benden beklentiye girmeyecek.Ha oglu demissiniz de isini yaptiricak adam ariyor.Dört evi kirada ikiser enekli maaslari var ama hala benden ne koparttirsa kar ediyor hesabi.Ben calisiyorum cok sükür az veya cok ondan hicbirsey istemiyorum o da benden istemesin.Benim cocuklarim sabah alti olmadan uyaniyor erken birakmak zorundayim üst katimda daha kresteyken de böyleydi diyordum ya bari sabahlari götür bir saat fazla uyusunlar yapamam dedi ama öbür torunlarinin pesinde birine evinde bakiyor.Siz olsaniz ne yapardiniz.Ama hala benden sürekli biseyler bekliyor isim gücüm yok bununla ugrasicsm ben yarinin yenegini bile bugünden yapiyorum bu eltimin cocuklarina bakiyor ve atoyorum alisverise ben yada biz götürecekmisiz yada bunun gibi bir sürü sey.Niye cünkü esim hayir deneyi bilmiyor.Bu ay bunun sacma isleri yüzünden yillik iznini bitirdi nerdeyse .

ayri yerde eve niye gecmiyosunuz

ayrica sizin esiniz bagsiz yayik mi? evli o adam, evinize giren cikan kim olursa olsun evde huzur kaciriyosa ikinizin de gonlu varsa gelmeli

ben burasi oğlunun evi ama evin hanimi benim, ondan sasirdim derdim

sogumakta sonuna kadar haklisiniz
ama sizden sert bi tepki yok anladigim kadariyla, o yüzden adam ciddiye alip adim atmiyo haklisin deyip geciyo

kolayi bu çünkü:işsiz:

neden tatli canini uzsun adam siz uzulun yeter

Son düzenleme:
Madem oğluymuş ve görüşmezse olmazmış oğlunu kendi evine davet etsin.Oğluna değer verse oğlunun evinin huzurunu kaçırıcak davranışlarda bulunmaz.Haklısınız bence.

Iyi aksamlar arkadaslar
Dedigim gibi soguyorum artik esimden cok seviyorum ama ailesiyle olan sorunlar senelerdir kuramadigi denge yüzünden.Inanin biktim yoruldum birakiyorum ne halleri varsa görsünler diye yok yine burnumun dibinde bitiyor.Düsünsenize isten geliyorsunuz kapiyi bir aciyorum kayinvalide ki üc aydir gelmez gitmem bende.Esim icerde uzaniyor .Bir girdim sasirdigimi görünce nevar oglumun evine izin mi alip gelicektim diyor.Hayir öyle samimi falanda degiliz ben gitmem gitmeyince o da gelmez .Ama esime ne olduysa kedi gibi o kadar hakaret iftiranin üstüne hala kedi gibi nerdeyse kirk yasinda adam.Ya bilmiyorum ne yapicagimi konusuyorum haklisin diyor birak görneyi sesini duymaya tahammülüm yok diyorum haklisin diyor.Ama yüzüne gelince tamam herseye tamam.Esine sövseler tamam cocuklarimi dislarlar ona da tamam.Mesala benim arabimi alip annesini gezdiriyor ben ise dahil heryere metro kullaniyorum .Söyledigim zaman e sende gel bizimle tamamda biliyorsun hoslanmadigimi.Niye bu israr nedir yani.Bir insan hatalarini kabul edip haklisin deyip ayni seyleri yapiyor sa ne yapmali.Benden sicaklik göremiyormus gelmiyor icimden ailesi falan degil mesele 15 senedir ayni terane .Hicmi söylediklerinin arkasinda durmaz bir insan.Off o kadar yoruldumki cocuklar olmasa inanin yok olmak istiyorum o derecedeyim.Kendi kabuguma cekiliyorum onada müsade yok neymis ben degismisim ya suc bastirp üste cikmak icin bubkadar sacmalar bir insan.Uzun oldu biliyorum ama aksam aksam kusura bakmayin artik
O kadar cok esin ailesi ile ilgili konular aciliyorki sanirsam en iyisi ya evlenmemekyada annesi ve babasi olmayan koca almak gerekiyor:)) Saka bir yana,konu sahibi bu problemler derin konulardir.birakin esiniz ailesine ne yaparsa yapsin,siz birlikte yapmayin esinizin ailesi icin. Kendinize ve cocuklariniza yonelin.onlardan hicbirsey beklemeyin,vermeyinde. Esinizin size hak verip tavir almamasida aileci biri oldugunu gosterir. Aradaki balansi tam olarak kuramiyor.esinizin ailesine yaptigini sizde kendi ailenize yapin bakalim esinizin tepkisi ne olacak.

Back
X