Sohbet edası tartışma konuları

Giresuncikamiyursun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
328
73
13
Merhaba kızlar her ay yeni bir başlangıç geçtiğimiz aylar çok belirti hissettim ama negatifti. Bu ay ilk defa rahatim ve 1 hafta kaldı bat hicbir belirtide yok aslinda daha doğrusu aramiyorum daha rahatim bi nebze ama yinede beklentim var cunku yumurtlama günleri degerlendirildi sadece çok nadir kasıklarda kramp oluyor ama kısa süreli ve yumru gibi sis ve 2 gündür felaket disim ağrıyor mecburen ağrı kesici içtim umarim zararlı olmaz hormon sebebi ile böyle olabilecegi yaziyor ama bilmiyorum

Merhaba kızlar her ay yeni bir başlangıç geçtiğimiz aylar çok belirti hissettim ama negatifti. Bu ay ilk defa rahatim ve 1 hafta kaldı bat hicbir belirtide yok aslinda daha doğrusu aramiyorum daha rahatim bi nebze ama yinede beklentim var cunku yumurtlama günleri degerlendirildi sadece çok nadir kasıklarda kramp oluyor ama kısa süreli ve yumru gibi sis ve 2 gündür felaket disim ağrıyor mecburen ağrı kesici içtim umarim zararlı olmaz hormon sebebi ile böyle olabilecegi yaziyor ama bilmiyorum
Haha bu ben 🤣 belirti hissettiğim aylar negatif olunca demek ki kendimi dinlediğim için oluyormuş dedim ve bu ay belirti falan aramadım zaten pek değerlendiremedim de. Bu ay düşündüm de insan kendini dinlemeyince ne rahat bir ay geçiriyormuş 😂 bu durumlarda parol bulundur zararlı olmayan ağrı kesici dayanabiliyorsan içme o daha iyi tabi. Ben gebelik düşündüğümden beri ilaç içmiyorum baş ağrım vs mecburen dayanıyorum.

Hic dayanabilecegim bi ağrı degil 20lik dış sorunlari arveles içsem iyi gelir ama dediginiz gibi parol ictim 2 defa ama banamiisin demedi agri ve birden ağrınin oluşmasi da cabasi çürük yok sağlam dişler zor durumdayim😂😂 bi yandan bebiş bekleme umudu ama ilk defa bu ay rahatim çok iyi bisiymis zaman bile hızlı geçiyor daha önce her dk takvime baktim

Back
X