Sohbet Odaları

birtebessum

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
2
0
6
İzmir
Aslında dert değil daha çok merak.Sürekli sohbet ettiğim bir sohbet odası var.Cep telefonunda ki net paketi ile usb üzerinden pcye bağlayıp giriyorum.Acaba telefon numaram görünüyor mu dahası bu şekilde benim pc me girilebilir mi? bunları merak ediyorum ama sağlıklı bir bilgi alacağım bir yer yok.Bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum.

Sohbet odalarinda ip ile adres telefon bulunabilir pc ye gireblerde var onlem olarak. gonderilen hic bi dosyayi acma baglantiya tiklama zaten cok kafaya takmadikca ugrasan olmaz ha oldu o zamandirek savciliga basvuracagim dersin caydirivi olur.

sohbet odalarında bulunuyor olmanız sizin bilgilerinizin görünür olacağı anlamına gelmez, birisinin sizin pc/tlf'na girmesi için makineye giriş yapabileceği bir program/mail/dosya vb. bir şey göndermesi ve sizin de onu çalıştırarak aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Sohbet odalarından size gönderilen dosyaları kabul etmeyin derim, telefonlarda da bu geçerlidir.

bu nasıl bir konu? Sohbet odaları tercihi, reklam gibi olmuş. tıklamadım içeriği ne bilmiyorum da çok saçma geldi bana.

Back
X