Rüya Yorumları Sohbet olsun diye Rüya yorumu 😊

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
Kızlar biz uzun süredir bebek istiyoruz eşimle. 6 ay kadar önce de kimyasal gebelik geçirdim. Her gece yatmadan bebek hayali kurardım. Ama bu ay da olumsuz sonuç aldım ve dün gece yatmadan önce artık bebek hayali kurmayacam dedim ve öyle uyudum.
Gece rüyamda böyle bi yerlerdeydim. Başı biraz karışık. Sonrasında doğum yapmaya başlıyordum. İlk başta yanımda birileri vardı ama sonra onlar da yok oldular ve tek başıma normal doğum yaptım. Korkuyordum ama hiç sancı acı yok resmen. Bebeği kundaklı şekilde kucağıma aldım. Yüzüne baktım. Allahım rüyada bile bu kadar huzur ve heyecan verici bseyse gerçeği nasıldır acaba ,?Şimdi bile düşününce gözlerim doluyor. Tertemiz bembeyaz bir bebekti. Yuvarlak bir yüzü vardı. Nokta kadar burnu güzel dudakları vardı. Kaşları saçları siyaha yakın o kadar güzel bir kız bebekti ki. Yüzüne bakarken adı Hayat olsun dedim. Sonra kucağımda bebekle odadan çıkıp hemşirelere doğum yaptığımı söylüyordum.
Çok güzel bi rüyaydı. Yorumlamak sizden şimdi ❤❤

Son düzenleme:
Kimyasal gebelik geçirdiysen aman tetkiklerini kontrollerini yaptır emi,ne güzel dünyanıza yeni bir nefes yeni bir Hayat olacak mercimeği Rabbim nasip etsin size hayırlara vesile olsun de güzel dileklerini ilet

Kimyasal gebelik geçirdiysen aman tetkiklerini kontrollerini yaptır emi,ne güzel dünyanıza yeni bir nefes yeni bir Hayat olacak mercimeği Rabbim nasip etsin size hayırlara vesile olsun de güzel dileklerini ilet
6 ay önce düşük yaptım ve en son bhcg 4 falandı. Sonra zaten sıfırlanır dedik ve bir daha hiç gitmedim kadın doğuma. Yurt dışında olduğum için biraz zor. Gitmek de istiyordum aslında ama. Gitmem gerekir mi ki?
Teşekkür ederim yorumunuz için

Bana kalırsa hamile kalmadan tüm tetkiklerini yaptır derim tabiki Allah'ın takdiri ama en azından ilerleyen günlerde bir problem olur mu sorusu ile yaşama . Yapılacak tetkikler zaten kadın doğum da ultrason kontrolüyle rahime bakılıyor kan tahlili vs. Yurtdışında olduğun içinde bilemedim ama yaptır yaptr rica ederim ne demek aynı durumu yaşadım sayılır yardımcı olmak isterim tabi ki

Ay çok teşekkür ederim. Yakın zamanda bir gideyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…