Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Btn yollari deniyormusun ovulasyon yunurtlama testi kullandnmi ben basta allah sonra o test saysnde 2 kere gebe kaldm biri kimyasal biri suanki 6 haftalikbiraz önce kirmizilari gördüm oturdum bi tarafimin üstüne.. yakaladik degerlendirdik bu ay da sözde ama Rabbim daha nasip etmeyecek demek.
Adetimi 10 gun gecti. 11 gun oncede test yapmıstım negatifti. Iki gundurde cook acık kahverengi cok hafif leke goruyorum camasırımda. Bu da genelde adetimden omce olur bende. Adet olucam galibaNasil adette yok gecikme oldgu halde gebelikmi yok kuzum
Allah saglicakla kucagına almayı nasip etsinBtn yollari deniyormusun ovulasyon yunurtlama testi kullandnmi ben basta allah sonra o test saysnde 2 kere gebe kaldm biri kimyasal biri suanki 6 haftalik
Oo testi 11 gün once yaptıysan bendede ole negatif cikmisti 2 gn sinra yaptim silik oldu bidaha yaptim net cikti akimti bendede geldi bence icime doğdu sen gebesinA
Adetimi 10 gun gecti. 11 gun oncede test yapmıstım negatifti. Iki gundurde cook acık kahverengi cok hafif leke goruyorum camasırımda. Bu da genelde adetimden omce olur bende. Adet olucam galiba
A.s canim dertlesiyiruz sen napiyorsun hosgeldin valla gercek hayatta dostlarla dertesilmiuor anam burda daha guzel nye bilmiyormSlm kızlarnasılsıniz ne yapıyorsunuz
A
Adetimi 10 gun gecti. 11 gun oncede test yapmıstım negatifti. Iki gundurde cook acık kahverengi cok hafif leke goruyorum camasırımda. Bu da genelde adetimden omce olur bende. Adet olucam galiba
Senn hevesin kacmis gibi ugrasnaya yapma bole kuzuAllah saglicakla kucagına almayı nasip etsin
'Gebesin' kelimesini doktordan duymayida oyle cok isterimki. Sende adetinin bir gun oncesi negatifti yaniOo testi 11 gün once yaptıysan bendede ole negatif cikmisti 2 gn sinra yaptim silik oldu bidaha yaptim net cikti akimti bendede geldi bence icime doğdu sen gebesin![]()
Umudum yok aynen. Simdi kayinvalidedeyiz. Pazar gunu evimde olcam. O zamana kadar adet olmazsam tekrar test yapmayi dusunuyorumSenn hevesin kacmis gibi ugrasnaya yapma bole kuzu
Leklenme kahverengi olmstu benmde 2 gebeliğim dede evet 1 kimyasal bir bu suan 6 haftalik. Çok uğraştım oyuzde belki bir yardimci olurum dedim actim konu cok bilmem ben ama icimiz rahatlar belkiYarın bat günüm bugün kahverengi pembe lekelenme olduumarım adet olmama yerleşme. Kanamasıdır sen hamilemisin canım
Tabi hemde silik bile degildi dedim aman buda tutmadi braktim komsum dediki al bgun 2 fun sonra yani aldim silik cikti sonra 2 gn net cikti atabilirim istersen yani oyuzden bide senn baya gecti suan bence bi bta hcg yaptir benim icime bole doguyor gervekten yoksada emin olursn ama bence varr cnku aynisini ben yasadm'Gebesin' kelimesini doktordan duymayida oyle cok isterimki. Sende adetinin bir gun oncesi negatifti yani
Ayy inşallah ilkmi bu istiyorsun.Umudum yok aynen. Simdi kayinvalidedeyiz. Pazar gunu evimde olcam. O zamana kadar adet olmazsam tekrar test yapmayi dusunuyorum
Anladım canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sende adetten ne kadar önce oldu lekelenme ve ağrılı bir şekilde mi oldu ne kadar ay sonra gebe kaldın canımLeklenme kahverengi olmstu benmde 2 gebeliğim dede evet 1 kimyasal bir bu suan 6 haftalik. Çok uğraştım oyuzde belki bir yardimci olurum dedim actim konu cok bilmem ben ama icimiz rahatlar belki![]()
Beta hcg bende istiyorum ama saolsun esim vakit ayırıpta goturmuyo beni. Annesiyle gitmemi istiyo bende gitmiyorumTabi hemde silik bile degildi dedim aman buda tutmadi braktim komsum dediki al bgun 2 fun sonra yani aldim silik cikti sonra 2 gn net cikti atabilirim istersen yani oyuzden bide senn baya gecti suan bence bi bta hcg yaptir benim icime bole doguyor gervekten yoksada emin olursn ama bence varr cnku aynisini ben yasadm