Şok geçirdim :--/

Arkadaşının şaşırması normal zaten. Normalde sevdiğim iyi bildiğim bir çocuğun şu anda kız arkadaşına yaptığı ultra dengesizliklerine şahitim. Ağzım açık izliyorum sadece. Çocuğu kızdan çok daha önce tanıyordum böyle bilmezdim.
Arkadaşına bahane bulma yani o da bilemezmiş demek ki.

Yok artik ya hoduk! Bir de 33 yasinda miymis. Hic bu islerden anlamiyor herhalde ilk bulusmada lonk diye elini tutmasindan belli. Tam bir loser bosver tatlim

Vallahi arkadaşım verilmiş sadakan varmış. Bence o küçükken kafasının üstüne düşmüş olabilir ya da menenjit falan geçirmiş olabilir. Ağzım açık kaldı...

ay nekadar kötü bir olay sinirden çatlardım aman neyse iyi tarafından bak kurtulmuşsun başlamadan bitmiş denyo

Aynen benim onu beğenmediğimi sanıp önden davranmak istedi ama yine de adam olan görüşme bittikten sonra eve gidince beğenmedim falan derdi çok ofkeliyim
yinede beğenmedim demez adam olan aracıya söyler oda sana iletir bir daha görüşmezdiniz benide tanıştırmışlardı aracı çoook övmüştü bir gittim adamı bi gördüm aman allahım ne yapacam ben şimdi dedim adam benden kısa ki bu benim tek takıntım oda beni gördü kaçamadım görüştüm konuştum ogün geçti otobüs durağında o görüşelim yarın dedi pazar olmasına rağmen yarın çalışıcam dedim önceden demiştim çalışmıyorum iki gün görüşürüz diye yalan olduğunu beğenmediğimi anlasın diye oda kibarca tamam dedi tokalaştık birdahada aramadı illa öküzlüğe gerek yok kibarca da halledilir yani

ulaşamadığı ciğere mundar demiş aklınca yaş büyümüş ama beyni ergen belli :) kendi egosunu tatmin etmeye çalışmış beyinsiz boşver gül geç :)

Bence beğenilmediğini düşünüp önce o davrandı, komplexlidir yadaaptal...

Kusura bakma ama çok güldüm. 13 yaşında gibi davranmış.
Bulunduğu ortama gider nanik yapardım nasıl olsa çocuk beynine sahip anca ondan anlar.

Vasıta olan arkadaşının ipiyle kuyuya inmezsin bir daha..tanışır tanışmaz koynuna mı girecektin nasıl bir dengesizlik bu.

kız öyle deme bir gün bende aracı oldum adam gitmiş abuk sabuk konuşmuş kızla o kadar üzüldüm ki... hiç öyle birine benzemeyen efendi görünen pis dangalak....... insanın alacası içinde insanlar çok pis rol kesiyorlar...... bir daha töbe dedim kimsenin işine karışmam..... ben hayalimde nikah şahitleri olucektim felam aaağğyyy kızı gelinliklerle musutlu hayal ediyordum... arkadaşımla aram bozuluyordu zor toparladım .....

Aaaaa bi yaşıma daha girdim. Adam katkısız salak da ondan saçmalamış canım.

iyi olmuş hiç vakit kaybetmeden kurtulmuşsun bu gerizekalıdan

şanslıymışsın ki rengini baştan belli etmiş.

Onun amacı baskaymis bence canım sen yüz vermeyince çekip gitmiş iyikide gitmiş niyetini baştan belli etmiş ; )

Gerçekten bu erkeklere bi haller oldu. Ne yiyor ne içiyor bu şahıslar... Geçmiş olsun kendini üzme adamın dengesizliğinin suçlusu sen değilsin.

elini tutmadın ya direkt mala bağlamış amaç belliymiş zaten.
yok yaaa hep diyorum soğanın cücüğünden küçük bunların beyni,beyinleri de başka yerlerinde çalışıyor..... su katılmamış malmış yani....

Bildiğin öküz işte..

manyaklıkta üst nokta beğenmediysen beğenmedin neden böyle yapılır ki insan olarak oturursun çayını kahveni çersin herkes kendi yoluna gider yani bence onun sevgilisi falan vardı sonra cesaret edemedi evde ki bulgurdan olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…