• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok içinde kaldım hepiniz haklıymışsınız :(

Önceki konumu okuyanlar bilir hepiniz o kadar haklıymışsınız ki arkadaslar sizlerle paylaşmak istiyorum basıma geleni kısa özet geçmek gerekirse görücü usulü biriyle tanışmıştım ben herşey iyi gidiyordu annesiyle yaşadığım olay haricinde kendisiyle bir sıkıntım yoktu. Pazar günü bize gelecekti tanısmaya ilerlemiştik. Dün otururken kafede evli arkadaşının karısı var sürekli benimle tanısmak istiyor bende istemiyorum cünkü kıza çok sinir oldum ikimiz oturuyoruz sürekli gelin kızıda getir gibi mesajlar yazıyor arkadasıda seni kaybettik şimdiden eline almıs seni gibi abuk sabuk mesajlarını gördüm benim hakkımda.. kız bunu arayıp zorla eve yemeğe davet eden biri arkadas olan ahmetle ali fakat karısı leyla eve davet ediyor ısrarla benimkinin adı ali evli olanlar leyla ve ahmet. Dün yine bu kadından konu açıldı bende dedimki whatsaptan konusuyor musunuz sana yazıyor mu bu kadın bakabilir miyim sonra telefonu verdi bana actım mesajları şok içinde kaldım. Benimki benim hakkımda kadına demiski bunun maaşı kaçtır benden bu diye bahsediyor sanki ben eşyayım 5/6 bin alıyor mudur diye sormuş sonra iyi yere kapak attım ailesi zengin demiş çirkince konuşmalar… ardından kadın buna diyor ki kızın soyadını öğren sana seceremesini çıkarayım hemen güvenme falan… arkadaslar şok geçirdim gerçekten 😟 burdaki yazılanlar cok doğruymuş annesi hakkında olanlar . Ne kadar ikiyüzlü biriymiş bana gerekirse iki işte çalışır sana bakarım diyen adam arkamdan ne çirkince maddiyatımı sorguluyormus. Sonuca gelecek olursak ayrıldım kısa bir mesaj atarak ve gelen cevaba bakınEki Görüntüle 3090338
Niye boyle sucluymussunuz gibi kibar kibar ezik suzuk bir msj atmissiniz . Boylelerine hadi yallah tas arabasi diyeceksin . Hic anlamiyorumhemcinslerimi yaa

Tamam gorucu usulu mantik işi, gelirini vs dusunebilir ki aşk evliliğinde de gelir gider dusunulur yani nasil gecinilir diye ama gitsin konu sahibinin kendisine sorsun mesela gelirini. Belki de evlenip o insanlarin içine cikaracagi hakkinda da boyle kapak attim bilmem ne konuşulmaz ya. 🙄 Nebileyim.
evet düzgünce deseymiş mesajda mesela ailesinin durumuda iyi bize yardım ederler gibi ama kapak atmak cok çirkin cok gücüme gitti bide ben eşya mıyım bu şu diye hitap ediyor bana

Niye boyle sucluymussunuz gibi kibar kibar ezik suzuk bir msj atmissiniz . Boylelerine hadi yallah tas arabasi diyeceksin . Hic anlamiyorumhemcinslerimi yaa
Bu mesajı o attı ben atmadım benim attıgım mesaj bu aile yapımız hayata bakış açımız hiç uyuşmuyor. Ama bunu iyi ki erkenden farkettim. Ben kimseyi değiştirip adam etmekle uğraşamam. Kendine göre birini bulman dileğiyle

Bu mesajı o attı ben atmadım benim attıgım mesaj bu aile yapımız hayata bakış açımız hiç uyuşmuyor. Ama bunu iyi ki erkenden farkettim. Ben kimseyi değiştirip adam etmekle uğraşamam. Kendine göre birini bulman dileğiyle
ay sevindim ben de niye öyle mesaj attı acaba diyordum.hiç tartışmayın gördüklerinizi de anlatmayın direkt silin unutun gitsin bu gereksizi.zaten 1 haftaya kalmaz yeni av peşine düşeceklerdir ana oğul.

Otur bir sorgula kime iyilik yaptın da Allah seni bak ateşlerin içinden almış 🧿🧿🧿🧿 başta gördün kurtuldun evlenince böyle bir adam 180 derece döner seni üzerdi sevindim adına

Çok teşekkür ederim inanın nasıl o telefonu bana verdi anlamadım insan o konuşmaları yaptıgı mesajları silmez mi ya
Canim benim cunku onun istedigi sonucta coktan buydu o yuzden verdi. Yoksa hangi adam bu konusmalarin oldugu tlfnu sana verir ? Sana attigi mesajdan anlasiliyor ki bu sonucu istedigi sen yapmasan o yapacakmis.

evet düzgünce deseymiş mesajda mesela ailesinin durumuda iyi bize yardım ederler gibi ama kapak atmak cok çirkin cok gücüme gitti bide ben eşya mıyım bu şu diye hitap ediyor bana
İyi ki ayrilmissin , adam da ailesi de yaşmiş zaten. Ama şu mesajlar her arkadaş ortamında olacak şeyler ya, iyi yere kapak attın falan.
Benim hayatimdaki erkeklerle ilgili kız gruplarında ne muhabbetler dönüyor,hele ki bir ara aramız bozulduysa,beni uzduyse falan...
Biri benim telefonumu karıştırsa yüzüme atıp ayrılması gerekir ama özünde iyi bir sevgiliyim😂 geyiğim çoksa suç mu yani .
Sizin adamı arkadaşının karisindan kiskanmaniz, ne yazmış diye bakmak istemeniz de ayrı bir olay . Yani arkadaşının karısıyla uygunsuz konuşacagini mi yakıştırdiniz? Bu da ayıp bence.

Mesaj attı kardeşinden şimdi ben Ali Kardeşimin telefonundan ilk ve son kez yazıyorum. Sabaha kadar uyuyamadim işten izin alıp eve döndüm. Her dakika seni düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyorsun. Sana hayal dahi edemeyecegin kadar bağlandım. Bu kısa zamanda çok sevdim seni. Bunca sene sonra bulmuşken seni kaybetmek çok agrma gidiyor . Ailem, arkadaşlarım herkes bir yana sen bir yana oldun gönlümde. İstediğin kişiyi istedigin zaman silerim bunu böyle bil. Seninle oturup konuşmak istiyorum son bir kez , bunu bana çok görme rica ediyorum. Bu kadar güzel başlamışken ve bu kadar güzel devam ederken böyle bitmesin. Ben o mesajlari aramizdaki şakadan dolayı yazdım. Bir daha kesinlikle görüsmem beni affet lütfen. Bir şans daha verelim birbirimize. Ben senin gibi anlayışli, karakterli, kalbi gibi kendi güzel birini daha bulamam ve bu yola giremem daha. Son kez rica ediyorum 15_20 dk oturalim konuşalım bitecekse öyle bitsin.

Mesaj attı kardeşinden şimdi ben Ali Kardeşimin telefonundan ilk ve son kez yazıyorum. Sabaha kadar uyuyamadim işten izin alıp eve döndüm. Her dakika seni düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyorsun. Sana hayal dahi edemeyecegin kadar bağlandım. Bu kısa zamanda çok sevdim seni. Bunca sene sonra bulmuşken seni kaybetmek çok agrma gidiyor . Ailem, arkadaşlarım herkes bir yana sen bir yana oldun gönlümde. İstediğin kişiyi istedigin zaman silerim bunu böyle bil. Seninle oturup konuşmak istiyorum son bir kez , bunu bana çok görme rica ediyorum. Bu kadar güzel başlamışken ve bu kadar güzel devam ederken böyle bitmesin. Ben o mesajlari aramizdaki şakadan dolayı yazdım. Bir daha kesinlikle görüsmem beni affet lütfen. Bir şans daha verelim birbirimize. Ben senin gibi anlayışli, karakterli, kalbi gibi kendi güzel birini daha bulamam ve bu yola giremem daha. Son kez rica ediyorum 15_20 dk oturalim konuşalım bitecekse öyle bitsin.
15-20 dk konuşur nasilsa kafalarim diye düşünüyo.cvp bile verme

Nasıl da inanıyorsunuz bunlara dimi git evlen de gör bakalım kimleri siliyormuş ;)

Eski konunuzu da okudum simdi tek diyebileceğim şey ucuz atlatmışsınız. Sakın kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. "Bu" diye bahsettiği kadına bağlanmış da bilmem ne, at yalanını seveyim. Ailesi desen ayrı tuhaf yani nerden tutsan elinde kalır bir durum. Ben olsam o numarayı da engeller hic muhattap olmazdım.

Sorunun o kız olduğunu mu sanıyorsun sen? o kız neyse sende osun arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Söylenecek o kadar cok şey var ki sana yakıstıramadığım okuyunca şok olduğum ama sana yine o anda üzülme diye birşey demedim o kadar kırıldım ki seninle 1 inde Üsküdara gitmişiz ve o bulusma o kadar güzel geçmişti sende biliyorsun.. o buluşmanın üstüne o kalitesiz varoş kadınla benim arkamdan lakayıt bir şekilde sanki ben eşyaymışım gibi hitap şeklin bu ne kadar maas alıyordun demen bu ? Ne demek ben senin eş adayınım değil mi bu nasıl bir üslup böyle? İkincisi en beni şaşırtan nokta benim ailemin maddi durumu hakkında çok çirkin bir şekilde iyi yere KAPAK ATTIM lafı ne demek ? Ne kadar çirkin ne kadar korkunc. Sen benim maddi durumumun iyi olduğunu düşündüğün icin demekki benimle devam ettin.. ben kadınım bunları benim sorgulamam gerekirken senin bunları araştırman ne kadar ayıp.. ayrıca ben kadın olarak calısmak zorunda değilim erkek olarak sen evi geçindirmek zorundasın ama bana güvenerek aileme güvenerek böyle bir yola cıkman senin olgunlasmamıs bir birey olmadığını gösteriyor. Kusura bak ben bundan sonra senin hiç bir samimiyetine lafına inanamam senin saf ve masum olduğunu düşündüğüm için ben kendi standartlarımı düşürecek seninle sıkıntı da olsa çekecektim ailemin istememesine ragmen.. ama işin iç yüzü çok baska çıktı tamamen içten pazarlıklı ve kurnaz olduğunu düşünüyorum saf değilsin.. bana cok utangacım diyip arkadasının karısıyla samimi olup gece üçlere kadar oturmanda ayrı bir çelişki eş adayının arkasından da sallamak nasıl bir kalitesizliktir buda ayrı bir olay..neyse benim söyleyeceklerim bu kadar lütfen beni bidaha rahatsız etme kesinlikle hiç oluru yok benim icin bittin. Bunu gönderip engelledim kardeşinide

Adamın şaak diye telefonu ortaya çekinmeden rahatlıkla koyuşundan bir bildiği olduğunu anlamıştım. İlerde de hep telefonu şaak diye ortaya koyar , kimlerle neler neler konuştuğunu görürsünüz de tavır almak bu kadar kolay olmaz aynı evin içinde, ararsınız bu günleri.

Back
X