Önceki konumu okuyanlar bilir hepiniz o kadar haklıymışsınız ki arkadaslar sizlerle paylaşmak istiyorum basıma geleni kısa özet geçmek gerekirse görücü usulü biriyle tanışmıştım ben herşey iyi gidiyordu annesiyle yaşadığım olay haricinde kendisiyle bir sıkıntım yoktu. Pazar günü bize gelecekti tanısmaya ilerlemiştik. Dün otururken kafede evli arkadaşının karısı var sürekli benimle tanısmak istiyor bende istemiyorum cünkü kıza çok sinir oldum ikimiz oturuyoruz sürekli gelin kızıda getir gibi mesajlar yazıyor arkadasıda seni kaybettik şimdiden eline almıs seni gibi abuk sabuk mesajlarını gördüm benim hakkımda.. kız bunu arayıp zorla eve yemeğe davet eden biri arkadas olan ahmetle ali fakat karısı leyla eve davet ediyor ısrarla benimkinin adı ali evli olanlar leyla ve ahmet. Dün yine bu kadından konu açıldı bende dedimki whatsaptan konusuyor musunuz sana yazıyor mu bu kadın bakabilir miyim sonra telefonu verdi bana actım mesajları şok içinde kaldım. Benimki benim hakkımda kadına demiski bunun maaşı kaçtır benden bu diye bahsediyor sanki ben eşyayım 5/6 bin alıyor mudur diye sormuş sonra iyi yere kapak attım ailesi zengin demiş çirkince konuşmalar… ardından kadın buna diyor ki kızın soyadını öğren sana seceremesini çıkarayım hemen güvenme falan… arkadaslar şok geçirdim gerçekten

burdaki yazılanlar cok doğruymuş annesi hakkında olanlar . Ne kadar ikiyüzlü biriymiş bana gerekirse iki işte çalışır sana bakarım diyen adam arkamdan ne çirkince maddiyatımı sorguluyormus. Sonuca gelecek olursak ayrıldım kısa bir mesaj atarak ve gelen cevaba bakın
Eki Görüntüle 3090338