Sok icindeyim 🥰😍 kimyasaldan sonra

Teste boyle cikti bilmiyorum testlerin yaniltma payi varmi bilmiyorum kan vericem bakalim acilde alirlarsa
Anladım benim de çatlatma iğnesi kullandım 16 günüm reglıme 3 gün var aslın da 2 gün adet olacağım günü de saymazsam bende kasık bel ve göğüs ağrısı var ve damarları belirleşmiş meme ucu da koyulaşma var cuma gibi ben de kan vereceğim bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir sende öyle isteyen herkese nasip etsin yüce rabim

Keşke.. adetime 4 gün kaldı bekliyorum bende sağ gögusumde damarlasma var baya belirgin afedersin birde sulu ama çok hafif sariyi andiran akıntı var ondan biraz umitliyim ama sen hamile misin
İnşallah vardır canım ya ben de bilmiyorum cuma günü kan vereceğim hiç test falan yapmadım adet geçikmesi bekleyecektim cumatesi günü adet günüm hafta sonu diye cuma günü yapacağım

İnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız ne zamandır deniyorsunuz
Valla canım ben 10 aylık evliyim ve hiç korunmadım bu 3,4 aydır düzenli tedavi oluyorum bundan önce de Ocak ayın da tedavi oldum bir ay o zmana da iğne aldım 5 tane bir ay için de salaktı doktorum sonra ayrıldım çok zorladı bedenimi bir kaç ay ara koyup özel bir hastane de tedavi oluyorum

Aslında telefonda tam belli çıkmıyor normalde daha bellirgin

Bende 10 aylık evliyim hiç korunmadim gebelikte elde edemedim vakti zamaninda gelcek inşallah

Bende 10 aylık evliyim hiç korunmadim gebelikte elde edemedim vakti zamaninda gelcek inşallah
İnşallah canım bugün 18 günüm çatlatma iğnesinin karnım ağrıdı şu an az ağrıyor açık kahve akıntı geldi test yaptım saat 2 de negatif çıktı regl mı oluyorum normal de günü gününe olurum yarın olmam lazımdı inşallah regl değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…