offf ya inanmıştım beni sevdiğine ://// seven insan bunu yapar mı evliliği düşünüyorduk :SSS nasıl güveneyim ben bu kişiye artık 25 yaşındayım güzel bir kızım böyle birşey ilk defa başıma geliyor.
kızlar yaklaşık 9 aydır süren bir birlikteliğim var...Daha önce kız arkadaşından bahsetti ayrılmışlardı sevdiğini söylemişti ama unuttum demişti....
şimdi kendisi asker..
oysa farklı bir facebook adresi olduğunu gördüm askere gitmeden bir hafta önce bakın ne paylaşmış..
aynen yazıyorum.
BEN SENİ ART NİYETSİZ VE ÇIKARSIZ SEVDİM BEN KİMSEYİ BİR DAHA BÖYLE ASLA SEVEMEM HER ZAMAN BİR YERLERDE SEN OLACASIN BEN YILLAR SONRA BİLE SENİ HATIRLAYACAGIM ACABA ŞU AN MUTLU DİYE DÜŞÜNECEGİM BEN KADER DEYİP YAŞAMAYA DEVAM EDİCEGİM AMA ASLINDA O YARA HALA KANIYOR OLACAK
ne yapsam bilemedim..şoktayım..oysaki cumartesi buluşacaktık ...tüm gününü bana ayıracaktı, sevdiğini söylüyordu..ben napayım şimdii...ve o adres yüzde yüz kendisine ait.memleketini iş yerini hep eklemiş.yaşadığı yeri...........
offfffff bir adresi daha varmış....
kızlar yaklaşık 9 aydır süren bir birlikteliğim var...Daha önce kız arkadaşından bahsetti ayrılmışlardı sevdiğini söylemişti ama unuttum demişti....
şimdi kendisi asker..
oysa farklı bir facebook adresi olduğunu gördüm askere gitmeden bir hafta önce bakın ne paylaşmış..
aynen yazıyorum.
BEN SENİ ART NİYETSİZ VE ÇIKARSIZ SEVDİM BEN KİMSEYİ BİR DAHA BÖYLE ASLA SEVEMEM HER ZAMAN BİR YERLERDE SEN OLACASIN BEN YILLAR SONRA BİLE SENİ HATIRLAYACAGIM ACABA ŞU AN MUTLU DİYE DÜŞÜNECEGİM BEN KADER DEYİP YAŞAMAYA DEVAM EDİCEGİM AMA ASLINDA O YARA HALA KANIYOR OLACAK
ne yapsam bilemedim..şoktayım..oysaki cumartesi buluşacaktık ...tüm gününü bana ayıracaktı, sevdiğini söylüyordu..ben napayım şimdii...ve o adres yüzde yüz kendisine ait.memleketini iş yerini hep eklemiş.yaşadığı yeri...........
offfffff bir adresi daha varmış....
9 aydır birlikteyız ve şu an askerde...
bu nasıl bir aşkmış yaa...benim yanımdada cok mutluydu ama..askerde ama hergün arıyor...nasıl birşey buuu
hayır başkası acmış olamaz.ve bir tanede değil iki tane....resmen kandırıldım yaaa ne kadar safmışımm
ne yapsamki akıl verin kızlar ....
senin başka facei görebileceğini akıl edememiş mi?
ben olsam sayfanın çıktısını alır buluştuğumda önüne koyardım.. bakalım napcak?
fırsat varken haddini bildir ki başka kızın da canını yakmasın..
sana gelince bence hiç üzülme.. eden bulur hiç merak etme.. taliplerin varmış bak onları değerlendir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?