şok içindeyim yorum lütfen :((

bence kız zaten bunu sevmiyor..ben öyle hissediyorum..Ulaşamadı ya kaçan balık büyük oluyor...Hem egosu tavan yapsa gidip çocuğa söleyecekmi ki...ben sadece ilişki durumlarını öğrenmek istiyorum..bunuda kıza anlatsam nasıl olur ki...bu da saçma..

ortada yaşanmışlıklar var 9 ay ya :(( gerçekten sevdim ben bunu ne kadar kalitesizmiş ya...

zaman herseyin ilacı
en unutulmaz denen aşklar öyle bi unutuluyo ki...
ama bu yazıyı siz ne kadardır sevgiliyken yazmış onu anlamadım
eger 9 ay sonunda yazdıysa tabi halen unutamamış olabilir.
ama emin ol 1 sene içinde cok sey değişir unutulur...

zamana bırak derim
tabi o facebook adresininde hesabını sorarak yada bi sekilde karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz.

eğer öğrenmeseydin ne kötü olurdu düşünsene, hiç farkında olmadan başkasını unutmamış bi adamla evli olacaktın. bazen herşeyde bi hayır vardır lafını öyle iyice anlıyo ki insan...

çok yeni 5 ağustos 2012 de yazılmış...

bugünde 6 eylül 2012..Kıza göndermemi yaptı acaba...Eklimi facede değilmi bilmiyorumki...Kendisiyle yüzyüze konuşsam itiraf edecekmi onu sevdiğini inkar edecek bende seviyorum onu beni ikna etmesinden korkuyorum:SS kızlaa konuşmak daha sağlam değilmi kıza güvenilirmi...

yok canım hiç o boyuta girme derim ben. yararı olacağına zararı olur sana doğru söylerse çocuğa yalan söyler sana yalan söylerse zaten iş işten çıakr..boşver..

Hangimizin yarim kalmis bir hikayesi yok ki, ben bu durumu normal karsiliyorum.Terkedilmis olabilir,cok sevmis olabilir hatta ve hatta unutamamista olabilir. Kim bilir o kizla kac sene beraberdi, ne badireler atlattilar beraber.Gecmisi bir cirpida silmeyi kimseden bekleyemeyiz.

Benim normal karsilamadigim durum ise bu sorunu apacik ortaya dökmesi, ergenler gibi faceten ona buna "ah ölüyorum,vah bittim" seklinde mesajlar göndermesi.Bu tür paylasimda bulunanlara sadece gülüyorum,insanlar özel hayatlarini net ortamina dökmeye ne kadarda meraklilarmis...

Dedigim gibi, bu durumu kalbine gömmektense sorunu ona buna ilan etmeyi tercih etmesi zaten basli basina cocukca.Iliskiniz ne durumda bilmiyorum ama belki zamanla unutacak, belki seni ondan daha cok sevecek, belki "ben eskisini ask saniyordum, ama gercek aski sende buldum" diyecegi günler gelecek,bilemeyiz. Durumu üzücü kilan ise onun bu sorunu unutma gibi bir niyetinin olmayisi ki zaten böyle bir paylasimda bulunmus olmasi bende o izlenimi yaratti. Hal böyleyken senin yapacagin fazla birsey yok aslinda.

Sana bir arkadasinda dedigi gibi o paylasiminin ciktisini alip kücük bir aciklamada ekleyerek mektupla yollayip ayrilman. Bu cocugu seviyorsun gördügüm kadariyla,yüz yüze konusabilecek kadar cesur degilsen bu yolu tercih edebilirsin. Giderim,görürüm,bu durumuda yüzünü vurup tekmeyi basarim diyorsan o daha iyi tabi...

Hakkinda hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
şu anda halen askerde ama hergün hatta günde 2 defa aradı beni...askerdeyken ben ona eski kız arkadasını sevdiğini söylediğimde senin bir tüyünü değişmem ben ona...seni seviyorum...askerdeyken gercekten seni sevdiğimi anladım dedi...içten sölüyordu bunları demekki değilmiş...şimdi bana gel dese ona gidecek değilim heralde imkansız ayrılmayız senle cart curt böyle şeyler söyledi durdu...

bence kız zaten bunu sevmiyor..ben öyle hissediyorum..Ulaşamadı ya kaçan balık büyük oluyor...Hem egosu tavan yapsa gidip çocuğa söleyecekmi ki...ben sadece ilişki durumlarını öğrenmek istiyorum..bunuda kıza anlatsam nasıl olur ki...bu da saçma..

bana da kız sevmiyor gibi geldi.
aslında sevgiliniz de kızın peşinden koşmuyor...
askere gider ayak öyle bir gönderme yaptı...

egosu tavan yapar... eski sevgilimin yeni kız arkadaşı gelip bana benim unutulmayan kız olduğumu söyleyecek... ufff ben çok kabarırdım şahsen...

hani oğlandan duysa bu kadar olmaz ama gelip bir kadın derse bunu değmeyin karşı tarafın keyfine....
vermeyin bu hazzı ona...

İşte bazı erkeklerin bu huyuna çok sinirleniyorum!:15:
Unutamadıysan eski kız arkadaşını, ne diye başka biriyle birlikte olursun. :20:
Ne diye o kızcağızında hayallerini yıkarsın, amacın ne, ne yapmaya çalışıyorsun? :36:

Ayrıl yavrım sen bundan, gönlünde başkası olandan da hayır bekleme...:25:

evet aynen askere giderayak gönderme yaptıı banada öyle geliyor...beni sevmiyor yani öyle mi:((((

sanırım sen kıza soracaksın,ilişkileri varsa affetmeyeceksin yoksa affedeceksin.. sen cocuktan ayrıl bence birsure konusma falan,belki senin kıymetini aslında onu unuttugunu ve sensiz olamayacagını anlar bu ayrılıkta.. ama hiç konusma,onu sensizlikle bırak.. seni istiyorsa,artık unutmussa sen bunu anlarsın ozaman..ama baslangıctaki unuttum sevmiyorum artık onulara kanma,mutlak uzun bir ayrılık gerekli onunda duygularını tartması için.. ondan sonrası sana kalmıs sana yapılanı affetmek yada affetmemek.. yani benceee

herkesin çok aşık olduğu fakat hayatın cilvesiyle kavuşamadığı ve aklında kalan artık sevmese bile arada sırada aklına gelen kimse yok mudur?

bütün kadınlar ilk aşklarıyla mı evlenmiştir ya da adamlar?

ben şu anki hal ve tavrına bakardım...

onu hala unutamadıysa tamam problem ama içinde kalan bir ukteyse bir gençlik hatırasıysa da bunu o kadar dert etmezdim ben...

Şu facebook illeti yüzünden daha kaç ailenin, kaç insanın huzuru bozulacak her geçen gün artıyor.

Şu facebook illeti yüzünden daha kaç ailenin, kaç insanın huzuru bozulacak her geçen gün artıyor.

Şu facebook illeti :47: yüzünden daha kaç ailenin, kaç insanın huzuru bozulacak her geçen gün artıyor.

herkesin çok aşık olduğu fakat hayatın cilvesiyle kavuşamadığı ve aklında kalan artık sevmese bile arada sırada aklına gelen kimse yok mudur?

bütün kadınlar ilk aşklarıyla mı evlenmiştir ya da adamlar?

ben şu anki hal ve tavrına bakardım...

onu hala unutamadıysa tamam problem ama içinde kalan bir ukteyse bir gençlik hatırasıysa da bunu o kadar dert etmezdim ben...

bi daha kimseyi senin kadar sevmicem diyo ama, bu yara hep kanayacak falan... bi de konu sahibiyle birlikteyken yazılmış( öyle değil mi?)

ben sorun ederdim çok :44:

zaten herkese acık bır face var..şifresini biliyorum ilişkisi var yazıyor bunuda herkes görüyor.kızda görüyordur...bu faceleri daha önceden almış belliiki benden önce...herkese açık faceinde kızıda engellemiş..kızda bunu engellemiş..bunuda kızın engelini kaldırarak teyit ettim.eğerki o faceni kız biliyorsa ekli değildir açıktan gönderme yaptı askere gıtmeden..bu da çok çirkin bişey.kendisi kullandığı faceten ilişkisi var ben aşığım fılan yazıyor bana.diğer faceten kıza gönderme çok salak bu çocuk.Kız bunu sevse bile beni aldattığını düşünmeyecek mi..kız kendi facedenmı bakıyordur sadece ilgilenen merak eder. bir şekilde bakar takip eder değilmi???

evet aynen askere giderayak gönderme yaptıı banada öyle geliyor...beni sevmiyor yani öyle mi:((((

Allahım her asker gibi sevdiğinizi de korusun öncelikle...:72:
fakat hani asker psikolojisi... gider ayak böyle sosyal medya da paylaşımlar olur hani...

kimisi annesine şiirler yazar, kimisi eski aşklarına....

bu da öyle bir durum olmuş....

sevgiliniz şu an sizi seviyor mu sevmiyor mu bunu siz bilebilirsiniz...
size ne hissettiriyor, nasıl davranıyor bunlara bakın....

ve ilk görüşmede bunları kendisiyle konuşun...
çok saçma olduğunu söyleyin...
ikinci bir adresinin neden var olduğunu ısrarla sorgulayın....

işte,
o zaman vereceği tepkilere bakarsınız...ve o zaman anlarsınız eğriyi doğruyu...

Back
X