canım bence arkadasının basına gelen istisnai bir durum hiç endişe etme.Tamam kim olsa ilgi bir anda baska bir bireye kayınca elinde olmadan kıskançlık duyar.ama o birey ikinizin bir parçası olacak.aslında senin özen gösterdiğin,vaktinin belkide tumunu harcadığın varlık eşininin canının yarısı olacak.eminim eşin buna memnun bile olacaktır.sana canını emanet edecek cunki bir anlamda.erkekler ilgi beklerler surekli,ama arkadasın, annelik duygularıyla,belki kendi eşiyle olan yakınlığını kesmişde olabilir.Mesela cinsel hayatları gibi.Yada ortak paylaşımları,sohbetleri,..Kimi anneler gercekten işi abartıp 24 saati bebeğe endeksliyor.Bu bebek içinde bence fazla bunaltıcı olur ileride.
benim eşim su an hamileyim die havalarda ucuyoır ve acayip seviyor bebeği.Hatta o kadar uzerine düşüyorki bana bazen soruyor kıskanıyormusun kızını die.Oysa ben cok memnun oluyorum.Kızını ne kadar severse ona ne kadar duskun olursa bende o kadar mutlu olurum..
sende canını sıkma.O bebişle vaktin nasıl gectiğini bile anlamazsınız bence.Dilerim en kısa zmanda Allah sana anne olmayı nasip eder.
o nasıl bişey ya ne alaka
saçma bir ayrılık nedeni
şimdiye kadar hiç duymadım demekki istisna bir durum
insan evladını kıskanırmı ya
babalık depresyonunu babaların kıskançlık yaşadığını biraz sorunlar çıkabildiğini biliyordum ben bence terapiste gitmeliler özellikle babanın. babalık depresyonunu şiddetli geçirmiş çünkü...
bende doğum yaptım iki aylık bir bebeğim var doğru bizlerde biraz abartıyruz ama ilk zamanlar anneliğe motive olmak biraz zor oluyor uykusuz geceler bebeğin sancı çekmesi falan anneyi babaya göre daha üzgün ve yorgun düşürüyor ve çocuğun derdinden eşine sıra gelmiyor açıkçası düzeliyor bu durum zaman geçtikçe. bu demek değilki bütün ilgi çocukta olsun ikisinin sevgiside ayrı önemli olan bu ölçüyü ayarlamak. ama bu boşanma sebebi çok saçma bebeğine annelik yapan ilgilenen bir kadını ilgilenmiyor diye boşanmak bencede bahane olmuş. yarın o çocuk büyüdükten sonra niye ayrıldınız deyince bir baba olarak seni kıskandım o yüzden mi diyecek??haklarında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?