şok oldum

Eşimle ne sevgiliyken ne de evliyken böyle bisey duymadım normal bisey ama açiklamasına gerek yok biz herkese adet olduğumuzda söyluyomuyuz çoğu hemcinslerimize bile müsait değilim diyoruz kişiden kişiye değisir kimine göre söylemesinde sakınca yoktur kimisine hoş gelmez bende hoş bulmadım açikçası

kızlar iyi akşamlar. erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıkları oldu gerçekten gözümün içine bakıyor.dün çok büyük bir kavga ettik fakat şu anda aramız iyi toparladık. az önce aradı günlük normal konuşuyorduk bugün namazlarımın hiçbirini kışa adım ama yatsıyı kılıca dedi. ben de neden kılamadın dedim. gece geç yattığı için 3te uyandı bu arada bugün öğlen. rüyalanmışım uyurken galiba dedi. ben bunu duydum kalakaldım. dedim böyle bi şeyi bana nasıl söylersin. tamam olabilir insanlık hali ona bir şey demiyorum ama sizce böyle bi şeyi pat diye bana söylemesi normal mi?
Cok kızdım telefonu kapattım aradı defalarca açtım gayet normal bi şeyi aramızdaki samimiyete dayanarak söyledim diyor. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım erkek arkadaşın mıyım nasıl böyle davranabiliyo musun bu mu bana saygın dedim. Siz olsanız naparsınız? Neyin göstergesi bu?

Bu arada ikimiz de tıp okuyoruz senin böyle şeyleri normal karşılama lazım falan diyor...
8 yıldır evliym hiç duymadım kocamdan böyle bişi sanırım duysam bende tepki verirdm🤔

Cinsellik konusmak istemiyor olabilirsiniz sevgili olmaniz onun her çesit sohbetini dinlemek zorunda oldugunuz anlamina gelmiyor.

Bilerek "ruyalanma" olayini soylemek icin acmis o muhabbeti zaten. Ruyalaninca butun gun namaz kilinmiyor mu sanki bir duş alsaydi. Sacma sapan seyler
katılıyorum

Bence haklısın herşey uluorta söylenmez
Her insan aynı düşüncelere sahip değildir

3'te kalktıysa ikindi ve akşamıda kılabilirdi de neyse, gereksiz bir konuya girmiş evet, namaz kılmadığını söylemesinede gerek yoktu. Ben olsaydım, üzerine yorum yapmaz konuyu değiştirirdim. Telefonları açmayacak tepki vermek gereksiz olmuş.

3'te kalktıysa ikindi ve akşamıda kılabilirdi de neyse, gerekszi bir konuya girmiş evet, namaz kılmadığını söylemesinede gerek yoktu. Ben olsaydım, üzerine yorum yapmaz konuyu değiştirirdim. Telefonları açmayacak tepki vermek gereksi olmuş.
bana değer vermiyor gibi geldi değer verse çekinir böyle şeyleri söylemeye beni incitmemek için

Back
X