- 14 Ağustos 2018
- 21.084
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.772
- 598
- Konu Sahibi troyofhelenn
Allah aşkına 3 haftada mı çok büyük fedakarlıkları oldu çok seviyosunuz , herhalde 3 haftalık ilişkicikte üzerinize düşecek ay büyüyün ya3 hafta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına 3 haftada mı çok büyük fedakarlıkları oldu çok seviyosunuz , herhalde 3 haftalık ilişkicikte üzerinize düşecek ay büyüyün ya3 hafta
Ruyalanmisim uyurken demek ne demek anlamadimkızlar iyi akşamlar. erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıkları oldu gerçekten gözümün içine bakıyor.dün çok büyük bir kavga ettik fakat şu anda aramız iyi toparladık. az önce aradı günlük normal konuşuyorduk bugün namazlarımın hiçbirini kışa adım ama yatsıyı kılıca dedi. ben de neden kılamadın dedim. gece geç yattığı için 3te uyandı bu arada bugün öğlen. rüyalanmışım uyurken galiba dedi. ben bunu duydum kalakaldım. dedim böyle bi şeyi bana nasıl söylersin. tamam olabilir insanlık hali ona bir şey demiyorum ama sizce böyle bi şeyi pat diye bana söylemesi normal mi?
Cok kızdım telefonu kapattım aradı defalarca açtım gayet normal bi şeyi aramızdaki samimiyete dayanarak söyledim diyor. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım erkek arkadaşın mıyım nasıl böyle davranabiliyo musun bu mu bana saygın dedim. Siz olsanız naparsınız? Neyin göstergesi bu?
Bu arada ikimiz de tıp okuyoruz senin böyle şeyleri normal karşılama lazım falan diyor...
Ciddi misiniz siz yakızlar iyi akşamlar. erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıkları oldu gerçekten gözümün içine bakıyor.dün çok büyük bir kavga ettik fakat şu anda aramız iyi toparladık. az önce aradı günlük normal konuşuyorduk bugün namazlarımın hiçbirini kışa adım ama yatsıyı kılıca dedi. ben de neden kılamadın dedim. gece geç yattığı için 3te uyandı bu arada bugün öğlen. rüyalanmışım uyurken galiba dedi. ben bunu duydum kalakaldım. dedim böyle bi şeyi bana nasıl söylersin. tamam olabilir insanlık hali ona bir şey demiyorum ama sizce böyle bi şeyi pat diye bana söylemesi normal mi?
Cok kızdım telefonu kapattım aradı defalarca açtım gayet normal bi şeyi aramızdaki samimiyete dayanarak söyledim diyor. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım erkek arkadaşın mıyım nasıl böyle davranabiliyo musun bu mu bana saygın dedim. Siz olsanız naparsınız? Neyin göstergesi bu?
Bu arada ikimiz de tıp okuyoruz senin böyle şeyleri normal karşılama lazım falan diyor...
Yıl oluyor 2020 konulara bak ya
Bence sevgiliniz seks konuşmak istiyor artık
3 haftada bu ne yakınlık. Ben sandım bir iki yıl oldu. Beyefendi, siz, fekat, Nejat siz misiniz kuzum zamanlarında kalmışım ben3 hafta
kızlar iyi akşamlar. erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıkları oldu gerçekten gözümün içine bakıyor.dün çok büyük bir kavga ettik fakat şu anda aramız iyi toparladık. az önce aradı günlük normal konuşuyorduk bugün namazlarımın hiçbirini kışa adım ama yatsıyı kılıca dedi. ben de neden kılamadın dedim. gece geç yattığı için 3te uyandı bu arada bugün öğlen. rüyalanmışım uyurken galiba dedi. ben bunu duydum kalakaldım. dedim böyle bi şeyi bana nasıl söylersin. tamam olabilir insanlık hali ona bir şey demiyorum ama sizce böyle bi şeyi pat diye bana söylemesi normal mi?
Gece uyurken musluk su damlatmış demek. Buda biraz anlaşılması zor ama anlamissindir umarım.Ruyalanmisim uyurken demek ne demek anlamadim
Koptum yaaaGece uyurken musluk su damlatmış demek. Buda biraz anlaşılması zor ama anlamissindir umarım.
Çekinen adam onu da der mi ya? Gayet de seksli muhabbetlere giriş yapmak istemiş ama pek deneyimi yokmuş anlaşıldığı üzere. Keşke önce bir kursa filan yazılsaymış.Benimde üniversitede bir flörtüm “seytanlar taşlamış bugün rüyamda şu filanca sınıftaki kızla sex yapıyordum dus alayım” demişti.
Bu mesajın üstüne ben kendisiyle dalga geçince benimle kavga etmişti köftehor. Tabii durur muyum sinsice sinsice sonlandırdım flörtü.
Ama siz çok tepki vermissiniz konu sahibi ya. Adam sanki çekinerek “rüyalanmısım” demis. Birde benimkine baksana elinden gelse bacanağına anlatır gibi daha cok detaya girecekti.
kesinlikle katılıyorum herşey o kadar basit geliyor ki artık bekarken illaki erkek arkadaşlarımız oldu cinsellik mahremiyet sonuçta bunları paylasmakta bana doğru gelmiyor her konuştuğumuzda oturup cinsellik konuşalım o zaman eee sonra herşey normalmis gibi geliyor sonra bakıyoruz kizlar fellik fellik doktor arıyor kızlığını diktirmek için nasıl baslarsan öyle devam eder..çok tepki vermişsin diyen arkadaşlarıma katılmıyorum. Bugün rahatça bunu söyleyen yarın ne bel altı konuşur tahmin et. Sen onun asker arkadaşı değilsin. Bu kadar özelini kendine saklasın . Yerinde bi tepki olmuş. İlişkide sınırları baştan korumak en güzeli tebrikler
aynen öylekesinlikle katılıyorum herşey o kadar basit geliyor ki artık bekarken illaki erkek arkadaşlarımız oldu cinsellik mahremiyet sonuçta bunları paylasmakta bana doğru gelmiyor her konuştuğumuzda oturup cinsellik konuşalım o zaman eee sonra herşey normalmis gibi geliyor sonra bakıyoruz kizlar fellik fellik doktor arıyor kızlığını diktirmek için nasıl baslarsan öyle devam eder..