şok oldum

Konuyu cinsellige getirmek istemis ama cok kotu bir adim. Libidokiller resmen. Bi arkadas gozunde canlanan tiplemeyi yazmis, bende de ayni sekil badem biyikli baklava desenli turbe yesili kazakli bi adam canlandi

Bunun gibi mi :KK45:

20191231_101608.webp

Ben de ne var bunda diyordum ama 3 hafta için çok iğrenç bir konuşma olmuş. Daha birbirinizi tanıma aşamasındayken, bilemedim. Tepki vermekle iyi yapmışsınız. 👏🏻

Ben de ilk okuduğumda boşluğuna gelmiştir, abdest almam lazım diyeceğine sanki sebebini de söyleyivermiştir, yılların sevgilisidir diye düşünmüştüm. Uzun ve samimi birlikteliklerde insan başına gelen herşeyi paylaşabilir bence. Yani ben de karnım ağrıyor bugün, adet oldum vs diyorum sevgilime. O bana hiç rüyalandım demedi, ama bir gün dese sapık olduğunu düşünmezdim. Ağzından çıkıverdi derdim. Sonra okudum ki ilişki 3 haftalıkmış. Konu sahibi dikkatli olun, kimse daha yeni tanıştığı kişiye iyi niyetlerle böyle bir şey demez.

ben her zaman istenmeyeni soyleyen istemedigini isitir diye dusunurum.

size hak vermisler, 3. haftada bu sohbet olmaz demisler,
ama bana 3. haftada niye namaz kilmadin sorusu da normal gelmedi.
Benim 3 haftalik sevgilim bana bu soruyu sorsa gerekli mi gereksiz mi dusunmeden regl oldum da ondan derim yani.

3 haftaya bunu söyleyen 1 yıla kalmadan neler söyler 😂 erkeklerin böyle uluorta her şeyi söylemesi bana tuhaf geliyor. Regl olmakla da hiç ilgisi yok. Regl olduğunu söylersin (neticede sevişemeye engel bir durum), yazın denize giremezsin, ya da oruca engeldir ama boşaldığını "rüyalandım" diye dile getirmek kimsenin işine yaramayan bir bilgi neticede. 5 yıllık evli barklı kadınım Allahtan böyle bir cümle hiç duymadım ne gereksiz.

bence tepki vermekle doğru olanı yapmissiniz sessiz kalsaydiniz bu tekrarlanirdi
+1
böyle muhabbetlere girmeyecekseniz verdiğiniz tepki biraz abartılı da olsa iyi yapmışsınız
(bu kadar tepki vermek yerine susup hiç tepki vermeyedebilirdiniz gerçi)
bugün bunu der yarı rüyamda seni gördüm der

Ben de ilk okuduğumda boşluğuna gelmiştir, abdest almam lazım diyeceğine sanki sebebini de söyleyivermiştir, yılların sevgilisidir diye düşünmüştüm. Uzun ve samimi birlikteliklerde insan başına gelen herşeyi paylaşabilir bence. Yani ben de karnım ağrıyor bugün, adet oldum vs diyorum sevgilime. O bana hiç rüyalandım demedi, ama bir gün dese sapık olduğunu düşünmezdim. Ağzından çıkıverdi derdim. Sonra okudum ki ilişki 3 haftalıkmış. Konu sahibi dikkatli olun, kimse daha yeni tanıştığı kişiye iyi niyetlerle böyle bir şey demez.

Aynen katılıyorum. Yani adet olduğunu söylemek falan daha normal ama 3 haftalık ilişkide rüyalandım demesi hiç hoş değil. Başka şeyler söyleyebilirdi, ne bileyim abdestim yok dese bile yeterdi.

Back
X