şok oldum

Ben de ilk okuduğumda boşluğuna gelmiştir, abdest almam lazım diyeceğine sanki sebebini de söyleyivermiştir, yılların sevgilisidir diye düşünmüştüm. Uzun ve samimi birlikteliklerde insan başına gelen herşeyi paylaşabilir bence. Yani ben de karnım ağrıyor bugün, adet oldum vs diyorum sevgilime. O bana hiç rüyalandım demedi, ama bir gün dese sapık olduğunu düşünmezdim. Ağzından çıkıverdi derdim. Sonra okudum ki ilişki 3 haftalıkmış. Konu sahibi dikkatli olun, kimse daha yeni tanıştığı kişiye iyi niyetlerle böyle bir şey demez.

Rüyanda ne gördünden mi yürüyecektir acaba :D

1 aylik falansaniz uygunsuz soylemesi.

Ama daha saglam, oturmus, uzun sureli bir iliskiyse cok normal bir durum bu ya.
Her seyi konusabilen bir cift olmak ilerde olusabilecek sorunlarinizi cozmede cok yardimci olacaktir size.

kızlar iyi akşamlar. erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıkları oldu gerçekten gözümün içine bakıyor.dün çok büyük bir kavga ettik fakat şu anda aramız iyi toparladık. az önce aradı günlük normal konuşuyorduk bugün namazlarımın hiçbirini kışa adım ama yatsıyı kılıca dedi. ben de neden kılamadın dedim. gece geç yattığı için 3te uyandı bu arada bugün öğlen. rüyalanmışım uyurken galiba dedi. ben bunu duydum kalakaldım. dedim böyle bi şeyi bana nasıl söylersin. tamam olabilir insanlık hali ona bir şey demiyorum ama sizce böyle bi şeyi pat diye bana söylemesi normal mi?
Cok kızdım telefonu kapattım aradı defalarca açtım gayet normal bi şeyi aramızdaki samimiyete dayanarak söyledim diyor. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım erkek arkadaşın mıyım nasıl böyle davranabiliyo musun bu mu bana saygın dedim. Siz olsanız naparsınız? Neyin göstergesi bu?

Bu arada ikimiz de tıp okuyoruz senin böyle şeyleri normal karşılama lazım falan diyor...
bunlar hep sevişememekten oluyor ;) ayrıca garipsencek bir durum yok bana göre... insanlar genelde sizin yaşınızda cinselliği doyasıya yaşayıp fanteziler kurarken adam belli ki hala ergen modunda takılıyor. çünkü sevişemiyor.. tabi bu da tercih meselesi saygı duymak lazım..

Ya beni rahatsız eden rüyalanmışım kelimesi komik geliyor bana gereksiz şekilde konuyu açmış...
ha ama çok aşırı tepki verilmesi gerekmiyor madem size uymuyor ayrılın
Size değer vermemesi ne alaka ya...

bana değer verse benle ilişki yaşamazdı durumu gibi olmuş...
Ee evlenince bütün kadınlar değersiz oluyor sanırım

ayrıca regl de kalınlaşmış dokunun atılması fazlasının yani
Hdjsjjss rüyalanma da fazla sperm atımı e mecbur da yani zararlı da diğer biçimde...

eğer anormal bir şey olsaydı çoğu erkeğin başına gelmezdi

kusura bakmayın fakültede öğrendiğimiz her Latince kelimeyi günlük hayatta kullanmadığımız için
Sakin ol truvalı helen, latincesine gerek yoktu. Aldığın eğitim gereği, bizlere ilişkinden ve arkadaşından irite olmayacak başka bir şekilde ifade edebilirdin yaşadığını diye yazmıştım.

Esimde söyler,hayır o değil verecek cevap yok ki buna,himm,peki aa öyle mi den öteye geçmiyorum. Ne diyecesem,ne kadar saçma bir muhabbet şimdi kızilması gerektiğini sizin konunula anladim,bana ne yani. Evli bile olsak bana ne lovvv,diye bagirazayim.
Hım peki öyle mi niye diyorsunuz, kimdi o çabuk söyle demek varken :KK45: :KK45:

Eşimden bir gün duymadım böle şey ben sevmem o tarz muhabbetleri sevgilinizde şak diye sölemiş maşallah

Sakin ol truvalı helen, latincesine gerek yoktu. Aldığın eğitim gereği, bizlere ilişkinden ve arkadaşından irite olmayacak başka bir şekilde ifade edebilirdin yaşadığını diye yazmıştım.

ben buna benzer bişey yazdım, 15 tane falan dislike aldım :( sen şanslısın :)

Çok abartmışsınız bencede diger arkadaşlara katılıyorum sizce asker arkadaşınamı rüyalanmışım (rüyada boşaldım) demesi çok normal ama size deme si anormal garip siniz ciddi düşüyor sa bu çok nornal bişey yani

objektif yorum almak için olduğu gibi anlattım irrite olduysanız konudan çıkabilirdiniz. işgüzarlığa bayılıyorsunuz

Back
X