- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi hayalsevgili
-
sonra kaynanmada gelmiş bana dün akşam eve geldiğinizi duymadım sabahta 9 da kapıyı tıklamış açmamışım ki benim pazar günü öğlene kadar uyduğumu çok iyi biliyorlar bende kaynanama size bişey demiyorum ben akşam eşimle konuşucam dedim
kayınpederinin yaptığı çok yanlış.hiç savunulacak yanı yok.ama senin yukardaki lafında olmamış.ne demek size bişey demiyorum,eşimle konuşucam ben.resmen tehdit etmişsin ben eşime şikayet edicem der gibi..
kabahat birazda sende.evinin anahtarı başkalarında varsa sende önlemini al.kapını kilitli yada sürgülü tut.kayınpederinin yaptığı doğru değil ama bu kadar büyütüp eşine şikayet edecek,oğullarını onların üstüne salacak bi durum yok.daha doğrusu böyule yapman sorunu halletmeyecek.zaman geri gelmeyecek ve sadece olay dahada büyüecek.
kilitle kapını evdeyken olsun bitsin.
çilingir gelir bilmem ne diye güvenme.öyle bi an gelir ki Allah korusun çilingir bekleyecek vaktin bile olmaz.o zaman ne yapacaksın?
bakacağın yüze tükürme,muhtaç olduğun insanlara saman alevi gibi parlama.kendi önleimin al.
o zamanda kapıyı kırıp girecek halleri yok heralde
kayınpederinin yaptığı çok yanlış.hiç savunulacak yanı yok.ama senin yukardaki lafında olmamış.ne demek size bişey demiyorum,eşimle konuşucam ben.resmen tehdit etmişsin ben eşime şikayet edicem der gibi..
kabahat birazda sende.evinin anahtarı başkalarında varsa sende önlemini al.kapını kilitli yada sürgülü tut.kayınpederinin yaptığı doğru değil ama bu kadar büyütüp eşine şikayet edecek,oğullarını onların üstüne salacak bi durum yok.daha doğrusu böyule yapman sorunu halletmeyecek.zaman geri gelmeyecek ve sadece olay dahada büyüecek.
kilitle kapını evdeyken olsun bitsin.
çilingir gelir bilmem ne diye güvenme.öyle bi an gelir ki Allah korusun çilingir bekleyecek vaktin bile olmaz.o zaman ne yapacaksın?
bakacağın yüze tükürme,muhtaç olduğun insanlara saman alevi gibi parlama.kendi önleimin al.
o zamanda kapıyı kırıp girecek halleri yok heralde
anahtarımı kaybettim diyerek anahtarınızı geri isteyin..
bir süre sonrada kilidi değiştirin bence..
terbiyesizler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?