• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şok oldum!!!:'(

Çok tuhaf davranmış. Sanki bir şeyler duymuş ta başkasından,kıskançlık yapıyor gibi geldi.Konuşmalar intikam hissi içeriyor. Direk sizi aşağılamaya yönelik.
Seviyorsanız bekleyin. Sevmiyorsanız takmayın. Bence kendinizi üzmeyin yakında çözülür dili.
Ama benim anladığım kimse durup dururken böyle konuşmaz mutlaka bir nedeni var.

Şarkı geldi aklıma :) Ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam pılımı pırtımı toplar giderim
Bakmam göz yaşına bakmam bi dakka bile katlanmam, sevene zulm edeni yakar geçerimmm :36:

benimde aklıma :) ne geldi canım biliyon mu
Seninle bir o yana bir bu yana
Tutmadı hiç kalpte ROTA
Kalma sakın git yoluna
Anladım aşk senle hata....

Çok tuhaf davranmış. Sanki bir şeyler duymuş ta başkasından,kıskançlık yapıyor gibi geldi.Konuşmalar intikam hissi içeriyor. Direk sizi aşağılamaya yönelik.
Seviyorsanız bekleyin. Sevmiyorsanız takmayın. Bence kendinizi üzmeyin yakında çözülür dili.
Ama benim anladığım kimse durup dururken böyle konuşmaz mutlaka bir nedeni var.

canım sonuçta 1,5 yıl geçmiş bu olan olayın üstünden bence hiçbir açıklaması yok bunun sadece bahaneden ibaret başkada birşey değil sevmek mi artık hiç bişey hissetmiyorum ona karşı çünkü haketmediğim onca hakaret saydı hemde hiç söylenmemesi gereken onca hakaret hiç birini haketmedim bana o... damgası koyan bir harifle nasıl devam edebilirim o bana saygısızlık yaptı ama ben onu affederek kendime ve aileme namusuma bu saygıszılığı asla yapmam!

canım sonuçta 1,5 yıl geçmiş bu olan olayın üstünden bence hiçbir açıklaması yok bunun sadece bahaneden ibaret başkada birşey değil sevmek mi artık hiç bişey hissetmiyorum ona karşı çünkü haketmediğim onca hakaret saydı hemde hiç söylenmemesi gereken onca hakaret hiç birini haketmedim bana o... damgası koyan bir harifle nasıl devam edebilirim o bana saygısızlık yaptı ama ben onu affederek kendime ve aileme namusuma bu saygıszılığı asla yapmam!
Böyle bakınca bahane gibi durduğu gerçek ama erkekler kadınları terketmek için daha basit nedenler ortaya sürerler.
Kadınlar gibi değildir. Ruhsuz cümleler kullanırlar. Bilmiyorum ama işin içinde kızgınlık var gibi.
Elbette böyle aşağılayan bir insan affedilmez. Ama eminim pişman olacaktır.
Sonuçta kötü söz sahibine aittir.

Böyle bakınca bahane gibi durduğu gerçek ama erkekler kadınları terketmek için daha basit nedenler ortaya sürerler.
Kadınlar gibi değildir. Ruhsuz cümleler kullanırlar. Bilmiyorum ama işin içinde kızgınlık var gibi.
Elbette böyle aşağılayan bir insan affedilmez. Ama eminim pişman olacaktır.
Sonuçta kötü söz sahibine aittir.

bitanem tabikide vardır kızgınlık ama Allah aşkına 1,5 yılın ardından mı çıkar bu kızgınlık zamanında demedi çünkü bana böyle ve zamanında o konu halledilmişti şimdi sadece bahaneden ve beni aşağılamaktan başak bişey değil bu yaptğı ki haketsem amenna ama haketmedim bunları hele ki 1,5 yılı paylşıp arkasından böyle birşey için bana o... damgası vuran adama ben napayım ki daha asla affetmem inşallah pişman olur tatlım benim dediğin gibi olur ama aklıma takılanda var bir anda böyle parlaması ve bana son zamanlarda olan ilgisizliği sürekli kavga hali sanki aklında başka birisi varmış gibi getiriyor içime bilemiyorum insan böyle lafları duyduktan sonra aklına her türlü şey geitiryor ama Allahından bulsun başka dicek bişey yok

aa şuna bak be. kendini ne sanıyorsa.
bende 21 ay biriyle çıktım. benimki senin eskinin bir değişik modeliydi. ayrılırdık haftalarca konuşmadık mesaj attı aradı konuşurduk. sonra da ben seninle görüşmek istemiyorum dedi. hahaha çok da şeyimde şuna bak be
şimdi sana 1,5 yıl çok uzun geliyor ama zaman geçtikçe bana o kadar kısaymış gibi geldi ki. oh canıma da değsin 1,5 yılını yedim onun. o benim 1,5 yılımı yemedi. öyle dersler çıkardım kiii. benim gibisini bir daha zor bulur.

zamanla geçiyor. benim ilk aşkımdı fotoğraflarını görünce hala bir fena oluyorum ama hakikatler değişmiyor.

aa şuna bak be. kendini ne sanıyorsa.
bende 21 ay biriyle çıktım. benimki senin eskinin bir değişik modeliydi. ayrılırdık haftalarca konuşmadık mesaj attı aradı konuşurduk. sonra da ben seninle görüşmek istemiyorum dedi. hahaha çok da şeyimde şuna bak be
şimdi sana 1,5 yıl çok uzun geliyor ama zaman geçtikçe bana o kadar kısaymış gibi geldi ki. oh canıma da değsin 1,5 yılını yedim onun. o benim 1,5 yılımı yemedi. öyle dersler çıkardım kiii. benim gibisini bir daha zor bulur.

zamanla geçiyor. benim ilk aşkımdı fotoğraflarını görünce hala bir fena oluyorum ama hakikatler değişmiyor.

evet canım hakikat hep aynı kalıyor hiç değişmiyor malesef ki gerçekten öyle ağır sözlerdi ki hala inanamıyorum böyle oldğumuza gerçekten hiç haketmedim tüm bu olanları çok koyuyor 1,5 yıl seni seviyorum diyip diyipte ailesiyle tanışıtırıpta şuan 1,5 yıl öncesine gidip daha çıkmadığımız bir olayın hesabını sordu bana hemde halledilmiş çözülmüş bi olayın hesabını o kadar aşağılandım ki haketmedim hiç bir sözünü sadace bahane geliyor bana başka hiç bişey değil sadece bahane ayrılmak için....

Oha yani.
Madem sen öyle bir kızsın neden 1,5 sene seni sevgilim diye yanında taşımış?

bilmiyorum canım bugün 3. gün konuşmuyorum oda yazmıyor bişey falan konuşmuyoruz hiç nasıl bir insanmış bilememişim içim öyle çok acıyor ki hala inanamıyorum duyuğum o laflara taş oldum sanki artık ağlayamıyorum bile ama ağlamaya ihtiyacım var çok sıkılıyor içim ben bunu haketmedim yaaaaaaaaa:'(

Bir an durdu sanıyor insan dünyayı, bazen her şey ters gidiyor ama düzelecek hepsi merak etme! Üst üste gelir sıkıntılar, adet böyle! Sen derin bir nefes çek şimdi içine ve merak etme!
Ayrılık acısı, para sıkıntısı, borç, harç ve ne varsa ömrünü bir kemer gibi boynundan sıkan; hepsi geçecek merak etme! Bir ölüme çare yok ama ölen de gerçek aşka kavuştuğuna göre, üzülsen de senin yerin de bir gün orası olacak, merak etme!
Sağlığın kadar zenginsin, o bir dilim pastayı yiyemeyenler var işte, paran olsa ne yazar? Bütün dertler paradan ve aşktan geliyor biliyorum. İkisinin de hem varlığı dert, hem yokluğu ama üzülme!
Birini sevebildiğin kadar zenginsin, birine sevgini gösterebildiğin kadar cömertsin; yoksa yatın katın olmuş, ne fark eder?
Bütün borçlar bir şekilde ödeniyor. Bütün sevgililer gün gelip unutuluyor. Biraz akışına bırak şu hayatı, hepsinin bir çözümü var, mutlaka çözülüyor.
Hiç aşık olmamış insanlar var bu dünyada ve aşkın acısını çekmeye bile razı olanlar… Dön bak bakalım kalbine, sevmeyi öğrenmiş mi? Hiç birini yerinden çıkacak gibi heyecanla beklemiş mi? Sevmeden gitseydin bu hayattan, sana yazık değil miydi?
Tebrik et kendini dertlerin olduğu için, yaşıyorsun demektir. Öyle ot gibi, yük gibi, asalak gibi başka ömürlerin üstünde değilsin, mücadele ediyorsun demektir. Varlığının öyle veya böyle bir etkisi var hayata demektir.
Birini sevmişsin, çıkıp gitmiş, üzmüş; üzüleceksin elbette, için yanacak ama acı bile dozunda! Acı dediğin sonra damarlarından sıçrıyor içindeki hayatlara… O yüzden boş ver, sen değerlisin! Kendini geliştir, değiştir, her gün dön bak bugün kendim için ne yaptım diye.Yoksa borç da ödenir, yeniden de sevilir… Sen o çok sevdiğin tatlıyı yiyebilecek kadar sağlıklı mısın? Sevdiğin yerlere gidecek kadar özgür müsün? Ötesini boş ver! Erdemli ol, dik dur, çabala ve doy doya yaşa elinden geldiği kadarıyla.
İyi dostlar edin, iyi dost ol, onlarla kahve içmek bedava! Şimdi ne varsa ölümden başka, hepsi düzelecek merak etme; sen yeter ki kendini bozma!
not:inan kendini üzmeye hiç değmez..bu yazıyı cok begendim senin de okumanı istedim canım..
öpüldün...

Son düzenleme:
Bir an durdu sanıyor insan dünyayı, bazen her şey ters gidiyor ama düzelecek hepsi merak etme! Üst üste gelir sıkıntılar, adet böyle! Sen derin bir nefes çek şimdi içine ve merak etme!
Ayrılık acısı, para sıkıntısı, borç, harç ve ne varsa ömrünü bir kemer gibi boynundan sıkan; hepsi geçecek merak etme! Bir ölüme çare yok ama ölen de gerçek aşka kavuştuğuna göre, üzülsen de senin yerin de bir gün orası olacak, merak etme!
Sağlığın kadar zenginsin, o bir dilim pastayı yiyemeyenler var işte, paran olsa ne yazar? Bütün dertler paradan ve aşktan geliyor biliyorum. İkisinin de hem varlığı dert, hem yokluğu ama üzülme!
Birini sevebildiğin kadar zenginsin, birine sevgini gösterebildiğin kadar cömertsin; yoksa yatın katın olmuş, ne fark eder?
Bütün borçlar bir şekilde ödeniyor. Bütün sevgililer gün gelip unutuluyor. Biraz akışına bırak şu hayatı, hepsinin bir çözümü var, mutlaka çözülüyor.
Hiç aşık olmamış insanlar var bu dünyada ve aşkın acısını çekmeye bile razı olanlar… Dön bak bakalım kalbine, sevmeyi öğrenmiş mi? Hiç birini yerinden çıkacak gibi heyecanla beklemiş mi? Sevmeden gitseydin bu hayattan, sana yazık değil miydi?
Tebrik et kendini dertlerin olduğu için, yaşıyorsun demektir. Öyle ot gibi, yük gibi, asalak gibi başka ömürlerin üstünde değilsin, mücadele ediyorsun demektir. Varlığının öyle veya böyle bir etkisi var hayata demektir.
Birini sevmişsin, çıkıp gitmiş, üzmüş; üzüleceksin elbette, için yanacak ama acı bile dozunda! Acı dediğin sonra damarlarından sıçrıyor içindeki hayatlara… O yüzden boş ver, sen değerlisin! Kendini geliştir, değiştir, her gün dön bak bugün kendim için ne yaptım diye.Yoksa borç da ödenir, yeniden de sevilir… Sen o çok sevdiğin tatlıyı yiyebilecek kadar sağlıklı mısın? Sevdiğin yerlere gidecek kadar özgür müsün? Ötesini boş ver! Erdemli ol, dik dur, çabala ve doy doya yaşa elinden geldiği kadarıyla.
İyi dostlar edin, iyi dost ol, onlarla kahve içmek bedava! Şimdi ne varsa ölümden başka, hepsi düzelecek merak etme; sen yeter ki kendini bozma!
not:inan kendini üzmeye hiç değmez..bu yazıyı cok begendim senin de okumanı istedim canım..
öpüldün...

çok güzelmiş tatlım gerçekten yaşadıklarımı içimdekileri bu halimi anlatmış ve gerçekten de hayatta neler oluyor evet geçicek kuzum bunu biliyorum ama nasıl bir insan tanımışım ki 1,5 yıldır hiç bu yüzünü görememişim ben ayrılmak değil koyan dediğim gibi üzüntü veren tek şey hakedilmemiş onca saygısız laf hakaret hepsi bu biliyorum onun demesiyle öyle olmuyorum ama insanın en değer verdiği en sevdiği en özel şeylerini paylaştığı insanın bu şekilde alay eder gibi konuşmaları hakaretleri gururuma çok dokundu asla bişeyleri gurur meselesi haline getiren bir insan olmadım ilişkilerimde ama onu herkesten başka görmüştüm onu çok sevmiştim çok fedakarlık etmiştim kimse yanında olmazken haksızken bile yanında en yakınında destekçisi yoldaşı ben olmuştum bütün bunları düşününce bana çok yazık oldu kalbime çok yazık oldu yüreğime çok yazık oldu unutmak istiyorum söylenen herşeyi ona dair herşeyi ama öyle bir bağlanmışım ki ona sürekli aklıma geliyor sürekli o geceki sesi hakaretleri çınlıyor kulağımda bana unutturmuyor canımı yakıyor bize bunu yapmasaydı keşke yapmamalıydı ama keşkeler hiç bişeyi düzeltmiyor ama öyle pişman olmasını istiyorum ki deli gibi dönsün etrafımda beni yaktı ya onunda yansın canı çaresizlik içinde acı içinde yansın yüreği düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor geçicek inşallah geçicek:(

hepsi geçicek canım merak etme..
erkekler nankördür zaten bazen gercekten onlara o kadar kin duyuyorum ki anlatamam ama sonra bunun yanlış oldugunu anlıyorum..
ne yapalım allaha bırak sen onu o dört döneceek etrafında sen sadece sabret..

hepsi geçicek canım merak etme..
erkekler nankördür zaten bazen gercekten onlara o kadar kin duyuyorum ki anlatamam ama sonra bunun yanlış oldugunu anlıyorum..
ne yapalım allaha bırak sen onu o dört döneceek etrafında sen sadece sabret..

geçicek canım elbet geçicek hiç bi zaman kin duymadım hayatım boyunca canımı yakanlara haksızlığa uğradıklarıma şimdide olduğu gibi kin beslemiyorum ama çok dokundu çok ağırdı her bir kelimesi yazık çok yazık!!! Allaha havale ettim zaten canımın içi inşallahhhhhhhh dediğin gibi olucak ve ben bu sefer umursamıcam hangi yüzle konuşuyorsun benim gibisiyle dicem sabrediyorum hayatım Allahım yardım etsin bana yaaa :(

ondan sana hayır gelmez valla. sen vazgeç ondan derim. allah daha iyisini çıkarır karşına. madem 1,5 senelik beraberliğiniz var bi tartışmada bu kadar laf söleyebiliosa diycek bişe bulamıorm yaniiii..

ondan sana hayır gelmez valla. sen vazgeç ondan derim. allah daha iyisini çıkarır karşına. madem 1,5 senelik beraberliğiniz var bi tartışmada bu kadar laf söleyebiliosa diycek bişe bulamıorm yaniiii..

zaten artık bir hayrını dahi beklemiyorum o terbiyesizin Amin inşallah Allahım gönlüme nasip olanı zamanı gelince çıkarır karşıma evet canım hatta 1,5 yılı birle geçti geçmiş bir konu yüzünden böyle dedi bahane gibi geliyor bana bu yaptğı ayrılma bahanesi bende dicek bişey bulamıyorum canım Allah a havale ettim zaten asla affetmem onu pişman olsa dahi

zaten artık bir hayrını dahi beklemiyorum o terbiyesizin Amin inşallah Allahım gönlüme nasip olanı zamanı gelince çıkarır karşıma evet canım hatta 1,5 yılı birle geçti geçmiş bir konu yüzünden böyle dedi bahane gibi geliyor bana bu yaptğı ayrılma bahanesi bende dicek bişey bulamıyorum canım Allah a havale ettim zaten asla affetmem onu pişman olsa dahi

aynen öle. üzülmeye değmez. başka biri çıkar tüm bunları unutursun. mutluluktan uçarsın bile.

kızlar banada bi yardım edin :(((((( 2.5 sene bi mesajla bitti... 21 haziranda tam iki buçuk sene olucaktı şimdi 4 temmuzda ayrılalı tam bir ay olucak biz öyle bi aşk yaşamıştık ki ilişkimizde eksik olan tek şey aşk acısıydı... işte bizimkisi tam aşk oldu seni çok seviyorum ama bitti diyerek gitti facete hala ilişkisi var yazıyo ve benimle fotoğrafları duruyo... çevresinden gerekçesini öğrendiğimde ben onu ilerde daha çok üzerdim kendime güvenemedim demiş(sanırım cinsellik anlamında) çünkü biz cinsellikte hiç ileri gitmemiştik o bitti yazdıktan sonra Bİ MESAJLA karşısına çıktım yüzüme söyle dedim söyliyemedi bende çekip gittim ve hiç aramadım mesaj atmadım o bi oğlak burcu bense koç burcuyum huysuz sevgilim diye severdim onu... :'(

kızlar banada bi yardım edin :(((((( 2.5 sene bi mesajla bitti... 21 haziranda tam iki buçuk sene olucaktı şimdi 4 temmuzda ayrılalı tam bir ay olucak biz öyle bi aşk yaşamıştık ki ilişkimizde eksik olan tek şey aşk acısıydı... işte bizimkisi tam aşk oldu seni çok seviyorum ama bitti diyerek gitti facete hala ilişkisi var yazıyo ve benimle fotoğrafları duruyo... çevresinden gerekçesini öğrendiğimde ben onu ilerde daha çok üzerdim kendime güvenemedim demiş(sanırım cinsellik anlamında) çünkü biz cinsellikte hiç ileri gitmemiştik o bitti yazdıktan sonra Bİ MESAJLA karşısına çıktım yüzüme söyle dedim söyliyemedi bende çekip gittim ve hiç aramadım mesaj atmadım o bi oğlak burcu bense koç burcuyum huysuz sevgilim diye severdim onu... :'(

canım ne demek ya güvenemedim kendime falan kendine güvenmeyen en başından güvenmez kardeşim ne cins insan şu erkekler yaaaaaaaaaaaaaaaa 2,5 yıl güveniyormuşta şimdi güvenemiyormuymuş yazık gerçekten çok yazık üzülme canım benim belkide bu bir bahanedir ve başka bişeyi vardır emin ol buna bu sadece bu olayla değil yani bu sadece bahane ...

cinsellik yüzünden nasıl bitiyo anlamıorm. birbirlerini senelerce bekleyen çiftler var. sırf bu yüzden sevdiği insandan nasıl ayrılabilior sevgilin.

Back
X