şok oldum

NursedaCan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
238
95
18
33
Ya eşim akşam yemeğe arkadaşını getirdi karısı memleketin gitti diye sonra çıktılar eve geldi konuşmuyo neymiş samimi konuşmuşum anlayacağınz kıskanmış ama çok saçma ve cok ayıp bu söylediği çok üzüldüm ya

Yuh artık benimde eşimin arkadaşı var konuşuyorum da bazen whatsap birbirinize bişeyler de soruyoruz eğer gerek gorduysek. Ve asla eşim bi kere bile bana tavır yapmadı. Benide bilir arkadasinida tek gorustugumuz dostlarimiz onlar çünkü

ama senin esin abartmis o zaman karısı olmadan getirmeseymis

Ufff şaka gibi ya ne ayıp bişe ruh hastası resmen, napmışın adamamı asılmışsın yani:KK11::KK11: insan karısına bunu ima etmeye utanır[/QUOTyani bunun başka ne anlamı olabilir ki kaldı ki Erkekli bayanlı aynı ortam da oturmaylm demiştim daha önce yani öyle fikir de olsam neden öyle diyeyim

Yuh artık benimde eşimin arkadaşı var konuşuyorum da bazen whatsap birbirinize bişeyler de soruyoruz eğer gerek gorduysek. Ve asla eşim bi kere bile bana tavır yapmadı. Benide bilir arkadasinida tek gorustugumuz dostlarimiz onlar çünkü

ama senin esin abartmis o zaman karısı olmadan getirmeseymis[/QUOT. bunda ki mana çok aşağılayıcı bana karşı resmen asılmşm ima sı yaptı

Kocanda ayrı bir cins ha buluttan nem mi kapmış ne.
Hayret bişey ya sinir oldum kocana
Nasıl der böyle bişeyi

Tamamda köpğrecek ne samimiyeti göstermiş olabilirsin. Gülersin muhabbet edersin normal. Zaten bunun için getirmedimi??
Aç kaldıda hayrına karnını doyur diyemi getirdi sanki
ya genel sohbet ettik 3 muz düşünüyorum düşünüyorum yanlış ne dedim diye yok yani her zaman ki ben çok yaraladı bu sözü beni insan karısına bunu der mi gerçekten şok oldum yarın gitmeyi bile düşünüyorum:(

Back
X