- Emoji Skoru
- 592
- Puanlar
- 118
Aha bi tane de benim aklıma geldi, hemen anlatıyorum.
Yıllar önce üniden ilk mezun olduğum dönemde bi arkadaşım vesilesiyle onun çalıştığı firmada işe başladım. Çömeziz ya, işimiz saha aktivasyonları, broşür dağıtımı vs... Sıcağın bağrında koydular bizi şehrin ennn işlek yerine, kurdular standımızı da... Gelen geçen ürünlerden çok biz kızlara yazılıyo tabi bide daha küçüğüz o zaman ve acemi...
Neyse orda devriye yunus polisler var, bizi de gözetliyolar gelip laf atıyolar kolay gelsin çay içer misiniz işler nasıl gidiyo falan diye... 1 gün 2 gün derken bu polisler bizim dibimizden ayrılmaz oldular, ama tabi biz arkadaşla tüm ciddiyetimizle işimizi yapıyoruz yine. Derken ben sıcağa ve insanların tavırlarına dayanamadım işi bıraktım. Bu polislerden biri gitmiş firmadan benim noyu bulmuş. Anlatamam o attığı msjları, döktüğü dilleri...
Bi şekilde birkaç gün sonra bende tamam görüşelim o zaman dedim. Geldi beni aldı çarşıdan, gözleme yemeye götürdüOrda da heyecanlıyım tabi ben, bişeyler hissetmeme ramak kalmış falan... O esnada da annem aradı -herşeyimi bilir polisle görüşeceğimi de söylemiştim- naptın nerdesin falan diye. Ben de açtım adamın yanında annemle gayet rahat konuşunca -adiiiii, benim sana söylemekten çekindiğim bişey var dedi. Noldu dedim. Ben aslında evliyim, 2 de çocuğum var, ama kendime engel olamadım senden gerçekten çok çookk hoşlandım dedi. Benim gözler aynen böyle
Allah senin belanı versin dedim,masadan kalktım,hemen önüme gelen ilk otobüse atlayıp ordan tüydüm ve o günden sonra bu erkek milletinin ne kadar nankör olduğuna bi kez daha şahit olmuş oldum... Böylelerinin 2 yakası bi araya gelmesin beter olsunlar inşallah... Pamukcum sana da çokca geçmiş olsun, hakikaten Allah korumuş.
bunların hepsimi böyle ya ALLAH bunları kahretsin