- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Arkadaşlar
Erkeklere sövmüşüz de, kim yetiştiriyor bu erkekleri? Onların anaları kim? Kim seçiyor kocasını? Kocasının bakir olup olmadığını evlenirken kim düşünmüyor? Evlenmeden önce gezen tozan yani iffetini korumayan bir erkeğin sırf imza attım diye duracağına kim aldanıyor?
Tabi ki biz kadınlar.
Konuyu açan arkadaşım için yazmıyorum bunları, genele yazıyorum. Eğer Allah korkusu olmayan, erkek hovardadır evlenmeden çapkınlık yapar da gezer de diye yetiştirilen bir erkekle evleniyorsanız aldatılmayı bekleyin. bu kadar kesin bu. bir erkeğin aldatmaması evli olmasıyla değil, hayat boyu kendini, uçkurunu kontrol etmiş olmasıyla, bu konuda iffetli eğitilmiş olmasıyla mümkündür ancak, başka hiçbir şeyle değil.
o yüzden aldatılmak istemiyorsanız, sizle el sıkışmayan, yolda başını eğerek yürüyen, evlenmeden kerhanede dahil kimseyle yatmayan, abdestli namazlı, içkisi sigarası olmayan, bazılarının yobaz deyip de beğenmediklerine güvenin. çünkü ancak onlar ergenlikten beridir bu şekilde terbiye gördükleri için uçkurlarına karşı antrenmanlıdır.
toplumun geri kalan erkekleri ise er ya da geç başka kadınlara kayacaklardır. çünkü , evlenmeden 100 çeşit tatlı yiyen bir erkek en fazla birkaç sene tek bir yemeğe dayanabilir, sonra mutlaka yoldan çıkar. görüyoruz işte
diğerleri ise zaten neyi kaçırdığını tasavvur dahi edemiyor, o yüzden canı çekmeyecektir.
benden söylemesi. böyle erkek var mı derseniz, var var hem de o kadar çok ki. ama onlarla kaderin yazılması için biraz da bizim öyle olmamız, alnımızın secde gözümüzün cami görmüş olması gerekiyor.
şu ana kadarki gözlemlerimin bana öğrettiği bu...
sözüm size kesinlikle değil.. size itafen yazmıyorum...
tabi ki suç bizim hemcinslerimizde....
ama kimse kimsenin iç yüzünü bilemez annemiz babamız bile içimizden ne geçirdiğimizi bilemez...
kimseyle el sıkışmamış gözü açılmamış bir erkek olabilir dinine bağlı olabilir çok güzel..
yetiştirmiştir kendini ama lütfen dindar deyp bu beni aldatmaz demeyin..
yani size ikinci bir eş getirmeyeceğini garanti edebilirmisin...
belki bir bakıma doğru söylüyorsun ama Allah şeytana kimseyi uydurmasın. alnı secden kalkmayan insanlarda bir anlık şeytana uyabilir. bunu abdestle namazla alakası yok. başı örtülü abdestli namazlı kızlarda yoldan çıkabilir. zina yapmak günah bu doğrudur. fakat başka işlenen günahlarda yok mu sence...
takva filmiydi sanırım adamda çok dindar biriydi. ama rüyalarında hep kırmızı bir kadınla birlikte olurdu.
başı önünde birinin içinden ne geçirdiğini bilemezsin. kimsenin bilemezsin...kadına kıza bakmaması ilerde bakmayacağının göstergesi olamaz.
tüm bunlar bir yana insan dediğin hatalarından ders almalı saygılı olmalı, dürüst olmalı.. kul hakkı yememeli...
biz bile etkilenmiyormuyuz bayan olarak!
sürekli dizlerde öpüşme sahneleri... sürekli cinsel uyarıcı fimler...
tamam bunlar nsan hayatının bir parçası ama bizim başımıza gelen tüm kötülükler bu özentiler yüzünden. bize bunları yaptıranlar tv. izleyerek öğrendiklerimiz...
kimse gözünü kapatamıyor malesef... çünkü basit bir çizgi filmde bile tüm çocukları etkileyecek kötü içerik var...
bize bile zamanla doğal geliyor..
komedi filmi alıyorsun resmen argo... hoşumuza giden şeyler bile zamanla değişiyor...
herkes kendi şeytanını yaratıyor... şeytan da biziz melekte kısaca...
biz besleyip büyütüyoruz... şeytanımızı da meleğimizide....
...yasakkelime
Son düzenleme: