- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
hanımlar merhaa son durumu belki merak edersiniz diye yazıyorum..ne yazıkki evdeyim..annem den destek göremedim kim yapmıyorki diyor..gerçekten evlat yetiştiren analarda çoğu suç..kız annesi olarak annem eve dönmemi istedi uzatma küsme bu sefer gerçekten gider..bebeğin var falan..kimse benim yerime koyamıyor kendini bu annen bile olsa...eşim denecek şeytan saat başı aradı bırakmadı bıktırana kadar...bebeğim onu görünce sevinç çığlıkları atıyor içim cız etti...bir şans daha dedim döndüm..ama inanın bir saniye aklımdan çıkmıyor..bütün üyeliklerini iptal etti tövbe billah..ama güven yıkıldı bi kere...suratına bakmıyorum nereye kadar sürecek bilmiyorum..bugün aradım nerdesin siteleri iptal ettinmi diye...bağırmaya başladı..birşey yapmadım, bişey buldun didikle bakalım..yazıklar olsun diyor..allahım nasıl evlendim bu adamla pişmanım şimdiden döndüğüme..kötüyüm çıkmazdayım
En kötüsüde sizin gönlünüzü yapmak yerine, hala üste çıkıyor olması. Ortada bir yazıklar olsun durumu varsa, o size ait değil ki, eşinize yazıklar olsun asıl. Biraz unutmanız adına emek vermesi lazımdı en azından, ee yaptım geçiver, bir daha da açma, diyince geçecekmiymiş sizin içinizdeki acı. Yeri geldiğinde bu konuyla ilgili sizin ağzınızdan çıkan herşeyi kaldırmak zorunda kusura bakmasın.
ınş, aklı başına gelir, bundan sonra üzmez sizi inş.
Allah yardımcınız olsun.