kaydirigubbakcemile5Kardeşim, bu hareketi sen yapsan ayvayı yemiştin.. Eşinin medeni düzeyine göre boşanmaktan öldürmeye kadar uzanan bir yelpazede karşılık görecektin.. Önce bunu belirtelim..
Bazı erkeklerin aldatma dürtüleri, hanımları lohusa iken daha bir ağır basıyor nedense..
Ne diyelim şimdi, çocuk var..
Diyecekki.. Sanaldı herşey, yatmadım kalkmadım..
Buluşsan, afedersin kadın da razı olsa, "cıkk, ben bi muhallebi yemek istemiştim" mi diyeceksin be adam?
Erkekler biliyor kardeşim, çocuk olunca kadının hemen şak diye ayrılamayacağını biliyor..!!! Başka açıklaması yok..
2 ay önce göndermiş msj yanıt gelmemiş karşıdan.. bide hollandaya gitmek için izn istiyordu benden..benden herşeyi bekle aldatmayı bekleme..ben elim şeyimde dolaşmıyorum...gördük neresinde dolaşıyor..burnunu iyice sürttüreceğim onun..aileme söyleyemem..dükkanda kalacak diyeceğim
Biraz sakinleşince şöyle düşünebilir misiniz acaba..
Bu olay ne yazıkki birçok kadının başına geliyor, affederseniz ilk olmayacaksınız, son da..
Sadece msjlaşma var.. Fiilen görüşme, cinsellik falan yok. En azından olamamış. "ya olsaydı, olabilirdi,kesin yapardın" gibi birşeyle suçlayamazsınız eşinizi neticede.
Düşünün ki.. Olmamış şeyler sadece "olmamış şeylerdir". Ortada var olan sadece msj..
Güzel bir uyarı yapın, çok ama çok sert.. Bir müddet evi terk etme, küs kalma olsun içinde muhakkak.. Sonra (2-3 ay sonra) dönün, yeterince pişmansa eğer.
"Birçok erkek çok daha fazlasını yaşıyor, eşleri affediyor. En azından benim eşimin tek suçu bu msjlar.. Şimdi ben daha fazlasını engellemek için önlem almış oldum ve ucuz atlattım.. " Belki böyle düşünebilirsiniz sakinleşince.. Olabilir mi..
şu an annemdeyim annemle paylaştım tutamadım içimde... biraz önce geldi yüzüne bakmadım.. alkollüyken yaptığını, beni sevdiğini ,ben ettim sen etme...işte aynı palavralar bahaneler..hiç ihtimal vermezdim bana karşı davranışları değişmemişti her zaman sevgi dolu oldu..alkol problemimiz vardı birtek..şimdi antabus diye bi ilaç aldığını bıraktığını söyledi ağlayarak yalvardı...gitmesini söyledim boşanma dilekçesini vereceğimi artık güvenimin onarılamayacağını...hiç aklımdan çıkartamayacığımı...baygınlık geçirdi bilmiyorum numarada yapıyor olabilir..ama çok büyük bir hata affedersem gerisi gelir...bilmiyorum çok zormuş..gitti süklüm püklüm ama bırakmayacak bıktırana kadar yalvarıp yakaracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?