sok sok sok

sag saglim kucagina alirsin insaAllah (: darisi bana ve isteyenlere olsun diyelim sag saglim hayirlica :emir_bebek:

Çok tebrk ederim hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin darısı olmayan diğer arkadaşlara olsun inş:nazar::emir_bebek:

Çok duygulandım içim sevinçle doldu yazınızı okuyunca rabbîm sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin amin

ya arkasalar cok ama cok tuhaf inanilmasi zor alti yillik evliyim ve tedavim vardi gecen ay adet olmuyorum 26 gundur test yaptik esimin zoruyla hic umudu
yoktu ve kopkoyu iki cizgi yi gorduk sevincten agliyorum kac sattir koskoca alti yil tup bebek asilama ameliyat. asilama yapriricaktik hatta tupe karar verdik ikinci tup bebegi yani. yasimda 33 herseyi goze aldik su an soktayim allahim kucagima almayi nasip etsin.
anne olanlara hayran hayran baktim yillarca akittigim gozyaslari yanan yuregim cektigi
hasret gercekten biticekmi ruyami bu allahim yarin dra gidicez bu gece uyku yok bana cok ama cok mutluyuuyym hamileyiiimmmmmm

çok sevindim hatta duygulandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı olsun şimdiden :64::64::64::64::64:

Allah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sevindim sizin adınıza.
Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

çok sevindim sizin adınıza:16: sizi çok iyi anlıyorum benim de imkansızdı çook şükür bi bebeğim var:nazar: sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın mucizenizı inşallah:nazar:

allah hepinizden yuzbinkere razi olsun okadar mutluyu mki ilk sizlerle paylastim. bu kadinlar kulubu sayesinde bebegime insallah kavusucam. bes yildir takip ediyorum kk yi buradaki paylasim samimiyet inanin cevre arkadas komsu hepsini geciyor. tanimadigin insanlarla derdini paylasmak sevincini haykirmak okadar guzelki. cok tesekkur ediyorum suan agliyorum sukur namazi kilicam birazdan sizin msjlariniz beni bi kez daha aglatti. esim baba ben anne olucaz alti yil bekleyis ten sonra.
cok cok degisik bir duygu allahim anne olmak icin sana gece gunduz yalvaran kullarinin dualarini geri cevirme. sen sana acilan elleri asla bos cevirmessin bende her namazda her ezanda dua ettim. olucak biliyodum imtihanimiz di bu bizim. allahim kucagimiza saglikla alalim insallah amiiiinnn..
acilan eller edilen dualar.allah duyuyor goruyor cok sukur binlerce kez sukur. hepinizin allah gonlundekini versin cok cok tesekkurler...

o kadar içten hissettim ki duygularını ben de ağladım. rabbim sağlıkla doğurmayı, hayırlı evlat olmayı nasip etsin:16: rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

ya arkasalar cok ama cok tuhaf inanilmasi zor alti yillik evliyim ve tedavim vardi gecen ay adet olmuyorum 26 gundur test yaptik esimin zoruyla hic umudu
yoktu ve kopkoyu iki cizgi yi gorduk sevincten agliyorum kac sattir koskoca alti yil tup bebek asilama ameliyat. asilama yapriricaktik hatta tupe karar verdik ikinci tup bebegi yani. yasimda 33 herseyi goze aldik su an soktayim allahim kucagima almayi nasip etsin.
anne olanlara hayran hayran baktim yillarca akittigim gozyaslari yanan yuregim cektigi
hasret gercekten biticekmi ruyami bu allahim yarin dra gidicez bu gece uyku yok bana cok ama cok mutluyuuyym hamileyiiimmmmmm

rabbim sağlıklı mutlu kucağınıza almayı nasip etsin. bugünkü doktor randevunuz sonucu merak ediyoruz. :)))

tebrik ederim canım.Rabbim devamını getirsin
inşlh Rabbim bana ve bütün evlat hasretiyle yanan arkdaşlarada nasip etsin bu duyguyu (amin)

hayırlı olsun arkadaşım,Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.
Darısı başıma ihşallah:emir_bebek:
Rabbim isteyen hekesin kucağını boş bırakmasın,çok mutlu oldum yazınızı okuyunca:nazar:

Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah:16:

Allah sağlık ve sıhhat ile kucağınıza almayı da nasip eder inşallah..İnşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenler sizin kadar şanslı olur ..

canımmm kucagına aldıgın anıda bızımle paylasırsın inşalllaaahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X