• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak düğünü!

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
Şu an en büyük derdim bu kızlar. Sezonu açtık bugün artık bütün yaz bitmez bunlar. Evim sitenin otoparkına bakıyor, her hafta bir düğün var neredeyse yaz boyunca. Ses olduğu gibi bizim evde. Kafam şişti resmen. Bi insan neden sokakta düğün yapar hiç aklım almaz zaten. Para, maddiyat hikaye bence. Sokak düğünü fiyatına kır düğünü yaptım ben. İnsanlar bundan hoşlanıyor heralde. Bir çaresi yok mu bu işin? Yasaklatamaz mıyız sokakta düğün yapmayı?

Şu an en büyük derdim bu kızlar. Sezonu açtık bugün artık bütün yaz bitmez bunlar. Evim sitenin otoparkına bakıyor, her hafta bir düğün var neredeyse yaz boyunca. Ses olduğu gibi bizim evde. Kafam şişti resmen. Bi insan neden sokakta düğün yapar hiç aklım almaz zaten. Para, maddiyat hikaye bence. Sokak düğünü fiyatına kır düğünü yaptım ben. İnsanlar bundan hoşlanıyor heralde. Bir çaresi yok mu bu işin? Yasaklatamaz mıyız sokakta düğün yapmayı?

Maalesef birşey yapamıyorsunuz.. saat 11'e kadar dinlemek zorundasınız.. çünkü sizin hiç sıkıntınız olamaz, hastanız, sorunlarınız, yasınız da olamaz.. komşunuzun mutluluğuna mecburi katılım sağlamak zorundasınız..

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım, birazdan burada alacağın yorumlar daha da sıkacak canını.. biz özgürlüğümüzün nerede başlayıp- nerede biteceğini bilmedikçe çok konu açarız daha..

Ben Trakya'lıyım bizim burda her hafta sonu sokakta bir düğün\kına muhakkak vardır.
Alıştım artık, ama yadırgamıyorum kesinlikle.
Çünkü bir düğün salonu masrafı en az 5 bin... (Burda olanlar öyle)
E adamın parası yoksa sadece bir orkestraya para verir, ve yakınlarıyla birlikte sevincini kutlar..
İlle salon olması şart değil... Evet, rahatsızlığınızı anlıyorum ama inanın sandığınız gibi değil bu işler.

Maalesef birşey yapamıyorsunuz.. saat 11'e kadar dinlemek zorundasınız.. çünkü sizin hiç sıkıntınız olamaz, hastanız, sorunlarınız, yasınız da olamaz.. komşunuzun mutluluğuna mecburi katılım sağlamak zorundasınız..

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım, birazdan burada alacağın yorumlar daha da sıkacak canını.. biz özgürlüğümüzün nerede başlayıp- nerede biteceğini bilmedikçe çok konu açarız daha..

Pfff... Yok canım kolay kolay sıkılmaz o yorumlara da şu an gerçekten çok sıkıldım. Şarkı kıtlığı var bi de sanki her parça 5 kere çalınıyor.

ben kesınlıkle maddıyattan oldugunu düşünüyorum. yoksa her kadın guzel bır yerde yapılmasını ıster.

Yahu maddiyat olamaaazz.. 2012 yılında yemekli, içkili 200 kişilik düğünü 3000 liraya yaptım foçada hem de, harika bir bahçesi olan restorantta. Aynı yerde normal limonata pastalı düğün 1200 liraydı. Sadece gelen bet sesli piyanist şantöre vermişler 1000 lira yahu. Maddiyat nerde kaldı? Maksat kafa şişimek bi de sokakta oynamak sanırım.

Yahu maddiyat olamaaazz.. 2012 yılında yemekli, içkili 200 kişilik düğünü 3000 liraya yaptım foçada hem de, harika bir bahçesi olan restorantta. Aynı yerde normal limonata pastalı düğün 1200 liraydı. Sadece gelen bet sesli piyanist şantöre vermişler 1000 lira yahu. Maddiyat nerde kaldı? Maksat kafa şişimek bi de sokakta oynamak sanırım.
bu benım düşüncem. bana göre maddıyat. her şehrın ve mekanın fiyatı farklıdır
her yer aynı değil. olmayınca da olmuyor para maalesef.
sokakta yapılınca kuru bır fıstık dagıtıyorlar, pıyanıste de 3-5 kurus tamamdır.

şurada hangı kadına sorarsak soralım, guzel bır yerde düğününün olmasını ıster :ssz:

Son düzenleme:
bu benım düşüncem. bana göre maddıyat. her şehrın ve mekanın fiyatı farklıdır
her yer aynı değil. olmayınca da olmuyor para maalesef.
sokakta yapılınca kuru bır fıstık dagıtıyorlar, pıyanıste de 3-5 kurus tamamdır.

şurada hangı kadına sorarsak soralım, guzel bır yerde düğününün olmasını ıster :ssz:

Aynı şehirde aynı binada oturuyoruz yahu ne farkı. Adam polis hatun hemşire. Maddiyatla alakası yok bu işin. Kültür meselesi.

Parası olan üç binide verir beş binide olana söylemek kolay benimde kına gecem sokakta olcak tanıdık vasıtasıyla 500 liraya tuttuk çalgıcıyı.Burda 4000 lira en düşük düğün salonunu ben 1000 liraya getireceğim .E ben istemem midüğünüm en iyi yerlerde olsun ama yok olmayınca olmayınca olmuyor iste napalım site sakinleriyle mutluluğumu paylaşmak yerine 3 saat kadarcık kafalarını şişireceğim artık.

Keyfi yapanlara bişey diyemem ama olmayınca gerçekten olmuyor.

200 kişilik düğün hem de yemekli içkili 3.000 şaka yapıyorsunuz sanırım alelade limonata kuru pastalı salonlar ancak o kadar. Benim arkadaşım eskişehirde yaşıyırum evlendi normal düğün salonu 5.000 para ödediler. Nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum tabi de insanların maddi durumu olsa neden salonda yapmasın sadece 1000 piyaniste verilmiş ne masraf var başka hem düğün olmuyor çoğu kına filan oluyor rahatsız edici evet ama insanlarda mecbur kalmasa yapmaz ailede gelinde iyi bir yer ister.

Aynı şehirde aynı binada oturuyoruz yahu ne farkı. Adam polis hatun hemşire. Maddiyatla alakası yok bu işin. Kültür meselesi.
para harcamak ıstemıyor olamazlar mı yani? polis, hemşire olunca para her daim olmus mu oluyor?
ayrıca, küçük bir şehirse ve düğün sezonuysa belkı her yer doludur.
bu durumdan bende rahatsız oluyorum bazen, ama yapacak bir şey yok. bazı insanlarda para yok, bazıları masraf etmek ıstemıyor, bazıları da yer bulamamıstır. ama asla zevk ısı oldugunu sanmıyorum.

Bizim burada belediyenin var 1000tlye sıf bu yuzden acıldı sokak dugunu olmasın diye paran yoksa sen niye evleniyorsunki anlamıyorum ben.Buradakiler keyifen yapıyor ve 4 gün sürüyor kafam şişiyor polis geliyor susuyorlar 2 saat sonra tekrar birde aralıksız çalıyorlar hiçte yorulmuyorlar.Evin bütün pencerelerini kapılarını örtüyorum ben

200 kişilik düğün hem de yemekli içkili 3.000 şaka yapıyorsunuz sanırım alelade limonata kuru pastalı salonlar ancak o kadar. Benim arkadaşım eskişehirde yaşıyırum evlendi normal düğün salonu 5.000 para ödediler. Nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum tabi de insanların maddi durumu olsa neden salonda yapmasın sadece 1000 piyaniste verilmiş ne masraf var başka hem düğün olmuyor çoğu kına filan oluyor rahatsız edici evet ama insanlarda mecbur kalmasa yapmaz ailede gelinde iyi bir yer ister.

Aynen öyle dj müziği vardı, havai fişek, pasta cart curt her şey dahil fiyattı bu. Ben kına gecesi istemedim o parayı düğün masrafının üstüne koyduk. Bana kalsa düğün bile yapmazdım ama aile isteyince mecbur kaldık. İzmirdyim bu arada. Arayınca bulunuyor işte uygun fiyatlı yer. Ayaklarıma kara sıular inmişti benim. Pahalı olmasın diye de hafta içi yaptık düğünü. Çözüm bulunur yani mesele maddiyat değil.

para harcamak ıstemıyor olamazlar mı yani? polis, hemşire olunca para her daim olmus mu oluyor?
ayrıca, küçük bir şehirse ve düğün sezonuysa belkı her yer doludur.
bu durumdan bende rahatsız oluyorum bazen, ama yapacak bir şey yok. bazı insanlarda para yok, bazıları masraf etmek ıstemıyor, bazıları da yer bulamamıstır. ama asla zevk ısı oldugunu sanmıyorum.

İzmirdeyim ben küçük yer değil yani. Düğün sezonu da değil ayrıca. Adam altına sıfır araba çekti kızına sokakta kına yapıyor. Onlar para harcamak istemiyor ben de bu gürültüyü çekmek istemiyorum. Ne olacak şimdi çıkarlar çatışıyor.

kabus gibi, cok iyi anliyorum szi. Üst komsumuz hergün müzik aciyor, cinnet gecirecek duruma geliyorum
insanin tek kacis noktasi evi, dinlenmek istiyor. Onuda yapamayinca psikopata baglicak duruma geliyorsun

eminim yasal olarak yasaktir, ama takibi yapilmiyordur.

Bizim burada belediyenin var 1000tlye sıf bu yuzden acıldı sokak dugunu olmasın diye paran yoksa sen niye evleniyorsunki anlamıyorum ben.Buradakiler keyifen yapıyor ve 4 gün sürüyor kafam şişiyor polis geliyor susuyorlar 2 saat sonra tekrar birde aralıksız çalıyorlar hiçte yorulmuyorlar.Evin bütün pencerelerini kapılarını örtüyorum ben

Paran yoksa nikah yapargeçersin. Bu akşam kına gecesi bi de yarın düğün de var. Evden kaçmaktan bılıyorum yaz geldimi.

Arkadasim parayla alakasi yok en azindan benm icin. Bende kinami sokaginizda yapicam. Bizim sokak cikmaz sokak ve 2ser katli mustakil evlerden olusuyor. Bizde en eskiyiz 28 senedir burda ailem. Komsularin en yenisi 20 yillik:-D neden yaptima gelirsek. Hem kina gecesi hem düğün arka arkaya gunlerde salonda bana cok sacma gelior. Yani kina günü salona git, dufune salona got. Hele salonlar az olunca bazen 2 gece üstüste ayni salona gidiyorsun cok komik 2 ayri düğün gibi. Kinami ufak bir şekilde hatunlar arasında sokagimizda yapmak istedim. Komsularimiza nazimiz gecior allahtan:-D ama bizim burasi bahcelik sadece komsulaeimiz duyar etrah hep kocaman bahçeler:-D ama tabi apartmanlar arasinda olaaydim sanirim bende kalkismazdim.

kabus gibi, cok iyi anliyorum szi. Üst komsumuz hergün müzik aciyor, cinnet gecirecek duruma geliyorum
insanin tek kacis noktasi evi, dinlenmek istiyor. Onuda yapamayinca psikopata baglicak duruma geliyorsun

eminim yasal olarak yasaktir, ama takibi yapilmiyordur.

Malesef yasal olarak yasak değil. Emniyetten izin alıyorlar düğün yapmak için. Yapacak hiç bişey yok sanırım.

Back
X