- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
Senet olur mu ki yaHanımefendi olan olmuş ceza almış senet yaptirin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senet olur mu ki yaHanımefendi olan olmuş ceza almış senet yaptirin
Evet senet yapiyolar sonuçta imza atıyorsunuz gerekirse kimlik fotokopisi bırakın burdaki üyenin cezası bittiğinde iletişime geçersiniz hemde amelyt masrafını belirten bi kağıtta almış olursunuzSenet olur mu ki ya
Ya tesekkur ederim agliyorum artik gercekten cok kotu oldum ya.Evet senet yapiyolar sonuçta imza atıyorsunuz gerekirse kimlik fotokopisi bırakın burdaki üyenin cezası bittiğinde iletişime geçersiniz hemde amelyt masrafını belirten bi kağıtta almış olursunuz
Anlıyorum sizi çaresizlik çok kötü veterinernzle iletişime geçip söyleyin senet yapmak istediğinizi umarım yapar ama çoğu veteriner yapıyorYa tesekkur ederim agliyorum artik gercekten cok kotu oldum ya.
Insallah yapar ! Bana 15 gun sonra ancak ameliyat zamani belli olur dedi ben de ipleri gevsek tuttum. Simdi yarim saat icinde cevap bekliyolsrAnlıyorum sizi çaresizlik çok kötü veterinernzle iletişime geçip söyleyin senet yapmak istediğinizi umarım yapar ama çoğu veteriner yapıyor
Insallah sorun çıkmaz benceInsallah yapar ! Bana 15 gun sonra ancak ameliyat zamani belli olur dedi ben de ipleri gevsek tuttum. Simdi yarim saat icinde cevap bekliyolsr
Ya guvenmedi hakli olarak basta ama elimde belge varsimdiInsallah sorun çıkmaz benceMune ye de yaz belki bu acil durum için ban ı kaldırır keşke tlfn numarasını alsaydn
Sinirden ölcem gercekten ! Su yazdiklarimdan dolayi benim de uyeligime ceza gelir simdi ! Sacma sapan sebeplerden ceza aliyoruz zaten. Ben nasil bulcam simdi 2000 lirayi ya ! Biz o paraya guvenmistik ameliyat olcakti kedimiz ! Ne yapti bu kadar bu hanimefendi ya cidden ne kadar vicdansizsiniz ! Geceleri rahat uyuyun simdi ! Cebimde kurus param yok ve kedi ölüyor ! Sicak yataginizda misil misil uyuyun simdi. Mutlu olun !