- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
Arkadaslar beni az bucuk taniyorsunuz artik. Burada cenesi ezilmis bir sokak hayvanimiz icin ameliyat parasi bulmustuk. Ancak yardim edecek uyemizin (gerekli masrafi karsilayacak uye) uyeligi iptal olmus. Ben de dolayisiyla saygi cercevesinde sitem ettim. Kimse aksini iddia edemez agzimdan hakaret icerikli bir yorum asla cikmadi. Ve yetkili kisiye bildiginiz yalvardim bir kereligine lutfen uyeye ulasmama izin verin dedim. Yarim saatim vardi ve minik kedimizin ameliyati icin bir yerden yardim bulmam gerekiyordu. Epey yuklu bir meblaydi. Bir kismini odemeye hazirdik. Ogrenciyiz sonucta gucumuz buna yetti. Buradan destek cikan herkese tesekkur ederim ama yetkili yalvarislarima cevaben bana ceza kesmis. Siteden uzaklastirildim. Ben elimden geleni yaptim minik icin. Bu siteden de daha fazla verim alacagimi dusunmuyorum. Tesekkurlerimi sunuyorum... zaten bir iki dakika sonra yine siteden uzaklastirilirim. Ki zaten ben kendim gidiyorum. ( ben istifa ediyorum) bu arada minik icin ( yine yardimlarindan dolayi tesekkur ederim bu siteye!) Gerekli yardimi cok sukur bulduk. Hoscakalin saglicakla kalin kendinize iyi bakin..