Sokak hayvanlarina yardim etmeye calisiyorum

Kadinsoruyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
296
128
18
31
Arkadaslar beni az bucuk taniyorsunuz artik. Burada cenesi ezilmis bir sokak hayvanimiz icin ameliyat parasi bulmustuk. Ancak yardim edecek uyemizin (gerekli masrafi karsilayacak uye) uyeligi iptal olmus. Ben de dolayisiyla saygi cercevesinde sitem ettim. Kimse aksini iddia edemez agzimdan hakaret icerikli bir yorum asla cikmadi. Ve yetkili kisiye bildiginiz yalvardim bir kereligine lutfen uyeye ulasmama izin verin dedim. Yarim saatim vardi ve minik kedimizin ameliyati icin bir yerden yardim bulmam gerekiyordu. Epey yuklu bir meblaydi. Bir kismini odemeye hazirdik. Ogrenciyiz sonucta gucumuz buna yetti. Buradan destek cikan herkese tesekkur ederim ama yetkili yalvarislarima cevaben bana ceza kesmis. Siteden uzaklastirildim. Ben elimden geleni yaptim minik icin. Bu siteden de daha fazla verim alacagimi dusunmuyorum. Tesekkurlerimi sunuyorum... zaten bir iki dakika sonra yine siteden uzaklastirilirim. Ki zaten ben kendim gidiyorum. ( ben istifa ediyorum) bu arada minik icin ( yine yardimlarindan dolayi tesekkur ederim bu siteye!) Gerekli yardimi cok sukur bulduk. Hoscakalin saglicakla kalin kendinize iyi bakin..

sassyassyy den bahsediyorsan o banli ,uyeligi iptal olmamis. Burada mutlaka onunla site disinda gorusen biri vardir.

Senin banlandigina sasirdim cunku onlar da hayvanlar konusunda cok merhametli ve hayvanlara duskunler.

Minik nasil simdi.

Bunun icin siteye mi küstünüz? Ama site yoneticisi uye bilgilerini sizinle paylasamaz ki yasaktir bu. Bahsettiginiz uye uzaklastirilmamis sadece cezali,geri donecek.

sassyassyy den bahsediyorsan o banli ,uyeligi iptal olmamis. Burada mutlaka onunla site disinda gorusen biri vardir.

Senin banlandigina sasirdim cunku onlar da hayvanlar konusunda cok merhametli ve hayvanlara duskunler.

Minik nasil simdi.
Saygisizlik ettigim soylendi hakli olabilirler yine asla kotu bisey soylemek istemiyorum sadece cok zor duruma dustum sunlari halledene kadar sessiz kalinsaydi keske sonrasinda suresiz uzatirmaya bile asla bisey soylemezdim. Minik iyi simdi biraz daha ama hala paranin ustunu tamamlamaya calisiyoruz

Saygisizlik ettigim soylendi hakli olabilirler yine asla kotu bisey soylemek istemiyorum sadece cok zor duruma dustum sunlari halledene kadar sessiz kalinsaydi keske sonrasinda suresiz uzatirmaya bile asla bisey soylemezdim. Minik iyi simdi biraz daha ama hala paranin ustunu tamamlamaya calisiyoruz
Ne kadar para lazim, ne kadar surede.

Bunun icin siteye mi küstünüz? Ama site yoneticisi uye bilgilerini sizinle paylasamaz ki yasaktir bu. Bahsettiginiz uye uzaklastirilmamis sadece cezali,geri donecek.
Uye bilgileri paylasimini istemedim istedigim sadece uyeye ulasmakti siteye küskün degilim. Terbiyesiz damgasi yedim. Yine hicbir sey soylemiyorum basim gozum ustune. O sinirle ben de sitem etmistim. Sadece bi cevap bile olabilirdi yapamam bile denebilirdi nedeni izah edilebilirdi. Siteden uzaklastirma aldim ve elim kolum tamamen baglandi

Bekleyelim o zaman biraz, uyeligini de iptal ettirme.
Iptal istegi gonderdim :) tesekkur ederim yine de gercekten faydali olan bu forumu ben saglikli sekilde kullanamadim. Kalbini kirdigim kim varsa hakkini helal etsin. Hoscakalin ablalar kardesler :)))

Iptal istegi gonderdim :) tesekkur ederim yine de gercekten faydali olan bu forumu ben saglikli sekilde kullanamadim. Kalbini kirdigim kim varsa hakkini helal etsin. Hoscakalin ablalar kardesler :)))

Yanlis yapiyorsun, saasy bir gelsin, yarin obur gun kalkar bani. Siteden biri taniyordur onu. O olmazsa baska bir cozum bulunur. Allah'tan umit kesilmez.

Sinirleniyorsun ama site kurallarina gore onun emaili sana verilmez . Sen de tabi panik halindesin o yuzden yanlis anlasilma olmus .

Yanlis yapiyorsun, saasy bir gelsin, yarin obur gun kalkar bani. Siteden biri taniyordur onu. O olmazsa baska bir cozum bulunur. Allah'tan umit kesilmez.

Sinirleniyorsun ama site kurallarina gore onun emaili sana verilmez . Sen de tabi panik halindesin o yuzden yanlis anlasilma olmus .
Hayir mail adresi istemedim bu zaten dogru degildi. Ben kisa sureligine site ici ulasim istedim. Mumkun olmasa bile keske bi cevap alabilseydim. Keske.

Biz kocaeli gazetesiyle de gorustuk yardim icin ben yardim kuruluslarina da ulasmaya calistim ama hicbirinden destek alamadik maalesef. Belediyenin veterinerine gondermek istedik ama onlar da universitede veterinerlik bolumunde hayvanciklari denek olarak kullaniyorlar. Hicbir sekilde yardim bulamadik. Buradan yardim bulmayi da beklemiyordum ama hanimefendi yazinca cok sevinmistim :) neyse onemi kalmadi. Bi sekilde halledecegiz

Back
X