Sokak hayvanlarina yardim etmeye calisiyorum

Tamam da senin adina onunla da kontak kuramazlar.

Bir kac gun sonra gelir. Uyelik iptali yaptirirsan nasil ulasacaksin.
Birkac gun icinde parayi biriktirmis oluruz insallah bir sekilde. Yani hanimefendinin gelmesi sadece bosuna masraf yapmasina neden olacak

Uye bilgileri paylasimini istemedim istedigim sadece uyeye ulasmakti siteye küskün degilim. Terbiyesiz damgasi yedim. Yine hicbir sey soylemiyorum basim gozum ustune. O sinirle ben de sitem etmistim. Sadece bi cevap bile olabilirdi yapamam bile denebilirdi nedeni izah edilebilirdi. Siteden uzaklastirma aldim ve elim kolum tamamen baglandi
Tamam iste uyeye site disindan ulasmaniz site yoneticisinin insiyatifinde degil onu soylemeye calisiyorum. Size kim terbiyesiz dedi bilmiyorum ama yonetici misal benim telefon numarami size vermez, veremez. Verirse suc. Pisicige cok gecmis olsun

Biz kocaeli gazetesiyle de gorustuk yardim icin ben yardim kuruluslarina da ulasmaya calistim ama hicbirinden destek alamadik maalesef. Belediyenin veterinerine gondermek istedik ama onlar da universitede veterinerlik bolumunde hayvanciklari denek olarak kullaniyorlar. Hicbir sekilde yardim bulamadik. Buradan yardim bulmayi da beklemiyordum ama hanimefendi yazinca cok sevinmistim :) neyse onemi kalmadi. Bi sekilde halledecegiz

Birkac gun icinde parayi biriktirmis oluruz insallah bir sekilde. Yani hanimefendinin gelmesi sadece bosuna masraf yapmasina neden olacak

Cok inatcisin. Sana cozum yolu gosteriyorum kabul etmiyorsun. Saassy olmazsa baska cozumler bulunur. Bekle diyorum.

Tamam iste uyeye site disindan ulasmaniz site yoneticisinin insiyatifinde degil onu soylemeye calisiyorum. Size kim terbiyesiz dedi bilmiyorum ama yonetici misal benim telefon numarami size vermez, veremez. Verirse suc. Pisicige cok gecmis olsun
Hayir oyle bisey istemedim ki ben... banı kalkabilir mi diye dusundum. Yani mumkun olmasa bile yalvardim bildiginiz minik icin. En azindan bunu yapamam cunku bu yanlis olur gibi bi cevap alsaydim yine basim gozum ustune derdim yemin ederim

Cok inatcisin. Sana cozum yolu gosteriyorum kabul etmiyorsun. Saassy olmazsa baska cozumler bulunur. Bekle diyorum.
Ama eger yardim edecek arkadaslar varsa... instagramda dogruluguna emin oldugum ormanmelegi sayfasini arastirabilirler. Elimde para olsa ilk oraya yardim ederdim. Yine de arastirin ablalar. Benim artik ihtiyacim kalmadi. Cok sagolun

Hayir oyle bisey istemedim ki ben... banı kalkabilir mi diye dusundum. Yani mumkun olmasa bile yalvardim bildiginiz minik icin. En azindan bunu yapamam cunku bu yanlis olur gibi bi cevap alsaydim yine basim gozum ustune derdim yemin ederim
Site yonetimi her an bilgisayarin basinda olmuyor ki. Ayrica kisa sureli de olsa erisim saglamazlar bu kurallara aykiri olur. Cok inat ediyorsunuz gercekten. El birligiyle cozum bulunabilecek pek cok sey var ama siz bir seferligine bulamadiniz diye hemen kusmeyin. Kk ile irtibati koparmayin derim. Burasi guzel bir dunya cunku.basit bir yanlis anlasilma olmus. Size kim terbiyesiz dedi ki ben onu anlamadim

Site yonetimi her an bilgisayarin basinda olmuyor ki. Ayrica kisa sureli de olsa erisim saglamazlar bu kurallara aykiri olur. Cok inat ediyorsunuz gercekten. El birligiyle cozum bulunabilecek pek cok sey var ama siz bir seferligine bulamadiniz diye hemen kusmeyin. Kk ile irtibati koparmayin derim. Burasi guzel bir dunya cunku.basit bir yanlis anlasilma olmus. Size kim terbiyesiz dedi ki ben onu anlamadim
Ben sinirle baya sert cikismisim su an farkettim. Hakvermek lazimmis yonetime. O sinirle yazdiklarim kotu gelmemisti. Ama hata etmisim. Hakli ama keske boyle olmasaydi ya. Uzuldum de acikcasi.

Banı bir süreliğine kalkabilirdi evet. Çareler tükenmez. Kuralları koyan bir insan olduğuna göre yine bir insan esnetebilirdi. Ben burda kuralın esnetildiği durum gördüm yani. Demek ki olabiliyor. İyki kedicik düzelmiş. O da teselliniz olsun.

Ben sinirle baya sert cikismisim su an farkettim. Hakvermek lazimmis yonetime. O sinirle yazdiklarim kotu gelmemisti. Ama hata etmisim. Hakli ama keske boyle olmasaydi ya. Uzuldum de acikcasi.
Uzulecek bir sey yok, bir kabalik yaptiysaniz yoneticiden ozur dilersiniz olur biter. Kimseyle kotu olmaz patron ;) zaman zaman zitlassak da kotu insan degildir. Ayni sekilde editorler de oyle. Bir derdin varsa sahsen yazinca bile ilgilenirler ama 24 saat bilg. Basinda degiller yani

Iptali icin coktan ulastim. Birazdan ya uzaklastirilirim ya uyeligim iptal edilir

Konu sahibi mune nin de kopegi var. Yapilacak bir sey olsaydi emin ol yapardi.

Konu sahibi cok israr edince , Mune Mune terbiyenizi takinin demis. Terbiyesiz demek degil ki o.

Banı bir süreliğine kalkabilirdi evet. Çareler tükenmez. Kuralları koyan bir insan olduğuna göre yine bir insan esnetebilirdi. Ben burda kuralın esnetildiği durum gördüm yani. Demek ki olabiliyor. İyki kedicik düzelmiş. O da teselliniz olsun.
Cok sükür :)))) oyle mutlu oldum ki ben de anlatamam

Konu sahibi cok israr edince , Mune Mune terbiyenizi takinin demis. Terbiyesiz demek degil ki o.
Soylediklerime gore hakli davranmis ben ne soyledigimi bile unutmusum :))) kotu konusmak istemedim asla sadece o an benden kesin bi cevap bekledikleri icin cok gergindim. Ozur dilerim herkesten

Uzulecek bir sey yok, bir kabalik yaptiysaniz yoneticiden ozur dilersiniz olur biter. Kimseyle kotu olmaz patron :KK66: zaman zaman zitlassak da kotu insan degildir. Ayni sekilde editorler de oyle. Bir derdin varsa sahsen yazinca bile ilgilenirler ama 24 saat bilg. Basinda degiller yani
Olabilir tabi :)))

Soylediklerime gore hakli davranmis ben ne soyledigimi bile unutmusum :))) kotu konusmak istemedim asla sadece o an benden kesin bi cevap bekledikleri icin cok gergindim. Ozur dilerim herkesten

küsme yahu.
yanlış anlaşılmalar her zaman oluyor.
bak cevap alamadım diyorsun sürekli online değillerki ..

Degil tabii uyarmis sadece. Bir ozur isi cozer bana gore
Uyarıyı veren benim, terbiyenizi takının yazan da benim, zira ne olursa banlanan bir üyeye ulaşamıyorsunuz diye vicdansız vb suçlamalar yapılması hoş değil, mağdursunuzdur acil birine ulaşmanız gerekiyordur, bana veya Kazen'e bir mesaj atarsınız, yapabileceklerimizi dile getiririz, ona göre bir yol çizilir.

Ben de bir hayvanseverim, evdeki köpeğim dışında sayısız kedi köpeğe baktım bakmaya da devam ediyorum, kimini doyuruyorum, kimini tedavi ettirmek için uğraşıyorum, hayvanlar en hassas noktalarımdan biridir, hayvansever olup olmamam da o kadar önemli değil, bir mağduriyet durumunda yardım etmeye çalıştığımız az çok bilinir ama diğer topikte yazdığımı burada da tekrarlıyayım, maddi yardım işin içine girince şahsi algılamayın ama sarı çizmeli Mehmet ağa durumu oluyor, siz iyi niyetli olursunuz bir başkası kötü amaçlarla para yardımı toplar, sitede çok insanın maddi yardımlardan canı yandı, üyelerin bildiğinden daha fazla bilmediği olaylar oldu para toplama konularında, o yüzden zaten baştan bize danışsaydınız böyle birşeye girişmeyin hukuken de kurallar gereği de uygun değil derdik.

Kaldı ki üslubunuzdan ötürü sizi banlamış olmama rağmen yaralı kedi için ulaşabileceğiniz mecraları da yazdım, madem sokak hayvanları için sürekli böyle bir tedavi projeniz var, o zaman yapacağınız şey sokak hayvanları gönüllüleriyle irtibatta olmalısınız, onlar bulunduğunuz yerde tedavi için uygun yer bulamazlarsa diğer yakın illerdeki gönüllülerle irtibata geçip ameliyat vb tedavi yapılması gereken kedi köpekleri alıp başka bir şehirde tedavisini yaptırıyorlar.

Kusura bakmayın yeni gördüm.

ben banlıydım ve siteye giremedim. ama benim isteğim dışında numaram ya da mail adresim size verilse de şikayetçi olurdum.

birkaç şey yazmak istiyorum o konuyla ilgili. ben masrafları karşılayabilirim dedim ama sizden referans istedim. Bunun da bence bu kediyle alakalı bir rapor ya da arıyorum röntgen sonucu vs olması gerek. siz bana sadece bir el yazısı attınız. altında da veteriner kaşesi. İçinde hiçbir tıbbi terim dahi yoktu.

babama sordum kağıdı da attım bu kağıt için para gönderemezsin rapor oluşturulduysa onu atsınlar anında gönderelim dedi. siz kediye yardım etmek istiyorsunuz ama sanırım sizin gözetiminizde değil kedi. ben tekrarlıyorum bu kedi için düzenlenen bir raporu veya röntgen sonucunu görürsem 10 dk içinde parayı gönderirim yardım etmeyi çok isterim.

Back
X