Sokak kedilerim

Auri

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
2.248
6.064
358
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak.

Yaklaşık beş aydır beslediğim sokak kedilerim var. Anneleriyleyken besliyordum önce. Anneleri çok hırçındı, bizi uzaktan görünce bile tıslıyordu, o nedenle yavruları hiç elletmedi. Dört aylıklarken artık bıraktı pisilerini. O günden beri her gün besliyoruz ama hiç elletmiyorlar kendilerini.

İki haftadır evin camına atlıyorlar ve oradan içeri giriyorlar. Odanın kapısını kapatıyorum, kaybettiğimiz kedimizin oyuncaklarıyla oynuyorlar. Sonra çıkıyorlar.

Ama bir tanesi az da olsa sevdiriyor, sonra bir anda pati atıyor. Saat bir gibi geldi cama gene, doyurdum. Çıkartmaya çalıştım çıkmadı. Şimdi sandalyede uyuyor. Az önce sevmek istedim, yine patiledi eşek sıpası.

Ben bu pisiyi nasıl alıştırabilirim? Bizden korkmuyor aslında, sevildiğini biliyor. Ama elletmiyor işte. Evde bu şekilde yaşayabilir miyiz? Zamanla alışır mı? Eşim sokağa alıştılar, evde kalmak istemezler artık diyor ama kış geliyor. Hiç kış görmediler, içim elvermiyor. Ne düşünüyorsunuz, alışırlar mı zamanla sizce? :(

alışırlar alışmasına çok ta sevdirirler ama siz alıştırmayın eşiniz istemezse sonları sokak olacaksa bırakında insana alışmasınlar herkes sizin gibi değil insana yanaşacak sonra tekmeyi yiyip gidecek boşverin alışmadık kedi uzun ömürlü olur. yemeni suyunu verin cam önüne karton koyun etrafını naylon sarın kışı geçirsinler

alışırlar alışmasına çok ta sevdirirler ama siz alıştırmayın eşiniz istemezse sonları sokak olacaksa bırakında insana alışmasınlar herkes sizin gibi değil insana yanaşacak sonra tekmeyi yiyip gidecek boşverin alışmadık kedi uzun ömürlü olur. yemeni suyunu verin cam önüne karton koyun etrafını naylon sarın kışı geçirsinler

Eşim benden çok seviyor hayvanları. Sokağa bırakmayı asla istemez ama alıştıramadık işte. Balkonumuz kapalı. Oraya iki karton kutudan çok güzel yuvalar yaptık. Battaniyeleri, yastıkları bile var. Akşam onlar yuvalarına çekilince elektrikli sobayla ısıtıyorum bir saat balkonu. Sıcacık da oluyor. Bir gün denedim evde kalmalarını ama çıkmak istediler. Zorlamadım o yüzden. Biz böyle bir çözüm bulduk. Teşekkür ederim cevabınız için :)

Eşim benden çok seviyor hayvanları. Sokağa bırakmayı asla istemez ama alıştıramadık işte. Balkonumuz kapalı. Oraya iki karton kutudan çok güzel yuvalar yaptık. Battaniyeleri, yastıkları bile var. Akşam onlar yuvalarına çekilince elektrikli sobayla ısıtıyorum bir saat balkonu. Sıcacık da oluyor. Bir gün denedim evde kalmalarını ama çıkmak istediler. Zorlamadım o yüzden. Biz böyle bir çözüm bulduk. Teşekkür ederim cevabınız için :)
evet süper olmuş alt katta oturanlar hep böyle yapsa keşke... mart ayında yavrularınız da olur :)))

Back
X