• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Sokak kedisiyle bebek beraber yaşar mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Smyrina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
283
28
98
37
3 aylık bebeğim var .evimiz bahçeli,bahçede 20 tane kedi var .bunlardan bir tanesi hava guzelken dışarda,diğer kedilerle,hava kotuyken soğuklarda evin içine giriyordu.asilarini yaptiriyoruz.ama artık bebek var.iceri almalı mıyım sizce,şu aralar havalar soğuk içeri gelmek istiyor.ama yarın güneş açsın dışarıyı isteyecek.bir içeri bir dışarı bebeğe mikrop getirir mi napalim sizce.esimde istemiyor bu yüzden,dışardan hastalık getirecek diye.benim de icim açıyor o dışarda miyavlarken.bir de evimiz küçük, kedi tekir,3 yaşında ,doğduğundan beri böyleyiz
.cok oyuncu durduğu yerde durmuyor

3 aylık bebeğim var .evimiz bahçeli,bahçede 20 tane kedi var .bunlardan bir tanesi hava guzelken dışarda,diğer kedilerle,hava kotuyken soğuklarda evin içine giriyordu.asilarini yaptiriyoruz.ama artık bebek var.iceri almalı mıyım sizce,şu aralar havalar soğuk içeri gelmek istiyor.ama yarın güneş açsın dışarıyı isteyecek.bir içeri bir dışarı bebeğe mikrop getirir mi napalim sizce.esimde istemiyor bu yüzden,dışardan hastalık getirecek diye.benim de icim açıyor o dışarda miyavlarken.bir de evimiz küçük, kedi tekir,3 yaşında ,doğduğundan beri böyleyiz
.cok oyuncu durduğu yerde durmuyor
Dışarda bakmayın mümkün mertebe, sokağa da salmayin derim kedileri. Ne kadar asılı da olsalar, mutlaka diğer kedilerden bir şey bulaşabilir. Evinizin bir odasını ona oyun odası yapın. Dışarıyla irtibatını kesin mümkün mertebe.

İlla dışarı gitmek istiyor işte kapılara perdeler saldırıyor.disardan pire bit gtirebilir.onlarinnbit ve piresi bizlere geçer mi biliyor musunuz

İlla dışarı gitmek istiyor işte kapılara perdeler saldırıyor.disardan pire bit gtirebilir.onlarinnbit ve piresi bizlere geçer mi biliyor musunuz
Evet geçiyor maalesef. Dediğim gibi oyun odası yapıp alistirin evde kalmasına.

Tüh bu iyi olmadi bebeğe gecwbilir o zaman bit ve pire.aai olduğu halde fena kasiniyor

Tüh bu iyi olmadi bebeğe gecwbilir o zaman bit ve pire.aai olduğu halde fena kasiniyor
Aynen öyle. Hatta toksoplazma hastalığı var, o bulasabilir diğer kedilerden, sizin hamileyken bile buna dikkat etmeniz lazımdı aslında. Ya bir odayı ona ayiracaksiniz ya da bahçeye ısıtmalı kulübe yaptırın onun içinde yaşasın.

Maalesef. Toksoplazma diye bir hastalık var o bile bulaşabilir diğer kedilerden alırsa. Ya evin içine bir oda yapacaksınız ona. Çok oyuncu diyorsunuz o zaman bahçeye ısıtmalı kulübe yaptırın. En azından hem gözünüzün önünde olur, hem de üşümez.

Kedinize evde bakmaya devam etmek istiyorsanız ve kısır degilse kısırlastirin bence hem sagliklari acisindan yararli hem de disarisi ile ilgilieri kesiliyor benim kedim onceleri pencere kapi onunde miyavlar tirmalardi simdi tam bir ev kedisi oldu , duzenli asilarini yaptirirsaniz bir hastalik getirecegini dusunmuyorum , hatta cocuklarin ve buyuklerin bagisikligini kuvvetlendiriyor

Kulübe alıp içini şu şekilde yapabilirsiniz. Screenshot_2021-12-17-15-01-05-435_org.mozilla.fenix.webp

Kedim kısır ,dışī ama yine de gözü dışarda.zaten 3 senedir bir ev kedisine evrildi.ama yine de hareketli ,avcı, oyuncu.evimiz küçük atngibi koşturuyor evin içinde.surekli ev içinde enerjini atamıyor.disari çıkıp gelince yine bir nebze sakinlesiyor

Aynen öyle. Hatta toksoplazma hastalığı var, o bulasabilir diğer kedilerden, sizin hamileyken bile buna dikkat etmeniz lazımdı aslında. Ya bir odayı ona ayiracaksiniz ya da bahçeye ısıtmalı kulübe yaptırın onun içinde yaşasın.
Evet Allah'tan hamileyken birşey olmadi

Maalesef. Toksoplazma diye bir hastalık var o bile bulaşabilir diğer kedilerden alırsa. Ya evin içine bir oda yapacaksınız ona. Çok oyuncu diyorsunuz o zaman bahçeye ısıtmalı kulübe yaptırın. En azından hem gözünüzün önünde olur, hem de üşümez.
Aslında diğer kediler içinde bahçede kedi evleri var köpükten.ama bizimki eve alıştı illa içeri girmek istiyor kapıda agliyor

Aslında diğer kediler içinde bahçede kedi evleri var köpükten.ama bizimki eve alıştı illa içeri girmek istiyor kapıda agliyor
O zaman eve alistiracaksiniz bir şekilde. Benim arkadaşımın kedileri de dışarıya bayilirdi. Şimdi evden çıkmıyorlar. Hem kendi sağlığınız hem de bebeğiniz için gereken bir şey bu.

O zaman eve alistiracaksiniz bir şekilde. Benim arkadaşımın kedileri de dışarıya bayilirdi. Şimdi evden çıkmıyorlar. Hem kendi sağlığınız hem de bebeğiniz için gereken bir şey bu.
Doğru ama bu poncik kafa Özgür ruh.durmuyor.bir de çocuk Dr 3 yaşına kadar almayın dedi.esim bu yüzden de istemiyor.nerden buldu bu kedi beni bilmem ki yavruyken zorle kendini sevdirdi üstüme atladi.o zaman kadar kedilere dokunamiyorum.simdi ayrilamiyorm

Doğru ama bu poncik kafa Özgür ruh.durmuyor.bir de çocuk Dr 3 yaşına kadar almayın dedi.esim bu yüzden de istemiyor.nerden buldu bu kedi beni bilmem ki yavruyken zorle kendini sevdirdi üstüme atladi.o zaman kadar kedilere dokunamiyorum.simdi ayrilamiyorm
Kedi candır. Evde bebekle büyüyen kediler kesinlikle daha merhametli oluyor. Öyle bir şey de yok 3 yaş ne alakaymis? Benim de var kedim. Bebeğim daha doğmadı ama şimdiden karnımda anlasiyorlar. Kedim karnıma yatıyor, mirildayinca kızım içerden tekme atıyor ben de burdayım diye :)

Back
X