Herhangi bir veterinere atsam da olur mu yani bizim şehirdeki veterinerlerden iş yok gibi, ben bi şansımı deneyeyim inşallah dozajı falan düzgün söylerler henüz çok küçük bir köpek çünkü. Okulun önünde koşturup duruyor yazık
Ayrıca aç tabi, sizce ne vermeliyim yani en azından okul kapanana kadar beslemek isterim. Her gün ekmek ve yemek artığıyla beslenebileceğini sanmıyorum
Herhangi bir veterinere atsam da olur mu yani bizim şehirdeki veterinerlerden iş yok gibi, ben bi şansımı deneyeyim inşallah dozajı falan düzgün söylerler henüz çok küçük bir köpek çünkü. Okulun önünde koşturup duruyor yazık
Ayrıca aç tabi, sizce ne vermeliyim yani en azından okul kapanana kadar beslemek isterim. Her gün ekmek ve yemek artığıyla beslenebileceğini sanmıyorum
ben şimdi msj atıcam size, hem ucuz hem gerçekten kaliteli hem de yerli bir firmanın mamasını yazıcam.
haklısınız tereddütlerde ama en azından o sırada kendini toparlar diye düşünüyorum... aç kalınca kuru mama değil diye yemeyecek değil, bir yere kadar inat edilir.
her semtte, her sokakta bizim gibi insanlar olsa keşke :2:
Kuru mama almaya karar verdim, yanında yemek artığı da verirsem sanırım yabancılık çekmez. Bugün yaprak sarması bile yedi çünküAma önemli olan tedavisi, gerçekten kötü görünüyor 3 haftada düzelmesini umuyorum
Bu da okulumuzun 4 yıllık köpeği. Bu köye ilk atandığımda bu da minicik bir köpekti, kardeşiyle beraber okulun oraya bırakıp kaçmışlar. Hiç unutmam ilk kışımda servisten indim ve iki kedinin bana doğru geldiğini zannettim meğer köpek yavrularıymış. Kardeşini motosiklet ezmiş maalesef. Biz de çocuklarla bu köpeğe baktık, kendisi köyde olmasına rağmen diğer köpeklerden daha temizdirŞimdiye kadar 20 yavrusu oldu kızımızın...İsmini çocuklar Garip koydu..
Eki Görüntüle 718992
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?