- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Birumuttur yasamak
Bende farkindayim onlarinda caninin ve yasama hakkinin oldugunun ben zarar gelsin asla istemem cocuguma zaten soyluyorum ben akil akildan ustundur isin icinden cikamadim die yardim istedim[
Valla beni ne şekilde büyüttüğünüz ilgilendirmezdi konu açıp köpekçikleri ne yapmalı diye sormasaydiniz. Malesef ben bazı insanlar gibi hayvan ya bosver deyip geçmiyorum. Onlarda can olduğu için o yüzden yukarda üye alıştirmissa oluyor demek ki. Koydekiler falan misal hani düşününce hayvanlara bir sey yapmaktansa çocuğu alıştırmak mantıklı degil mi??
Zehirlerler hayvanları dedim altina biz bunlari hep cekmek zorunda mıyız demişsiniz![]()
Uykulari bölünsün onemli deil aglamasi git demesi beni üzen gündüzleri de sevmek icin can atiyor aksine zarar gelmesini kimseye istemem tesekkur ederm tekrarMalesef biraz uzun sürüyor alışmaları iki belki üç ay gece uykuları bölük pörçüktü. Ağlamalar, çığlıklar inanın ne durumda olduğunuzu çok iyi anlayabiliyorum. Ama emin olun çocuklar her duruma adapte olabiliyorlar. Zamanla o sesin zarar vermeyeceğini kabullenecek zaten.
Barınaklar genel olarak çok kötü, şikayet edilen hayvanların toplanışına bir şahit olsanız o an zaten yeter ki fazlası da var.
Asla neden ben bir canlının yasam hakkini elinden alayim bu sekilde oldugunu ben nerden bilebilirim ki ogrendm ve asla sikayet etmeyi de düşünmüyorumPeki ne yapmayı düşünüyorsunuz kime şikayet edeceksiniz ? Ülkemizde hayvanlara muamele ortada. Yaşam haklarını ellerinden alabilirsiniz