• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak köpeklerinin bela olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ilk defa duydum böyle bir dönemi burada farklı farklı şeyler öğreniyoruz
Rica ederim, hayvanlarla alakalı bilimsel bilgim yok ama köpeklerin içine doğdum 49 yıldır köpeklerle iç içeyim, sokak çeteleri, evimde hayatımı paylaştıklarım derken epey köpek tecrübem var, ki 4-5 yaşlarında takribi 7-8 köpeğin saldırısına uğramış, korkudan babasının kucağında bayılmış biriyim ama babam Allah rahmet eylesin hayvansever bir adamdı, köpeklerin bana isteyerek zarar vermediğini anlattı evdeki köpeklerimizle teselli etti.

Yırtıcının sözlük anlamını okuyun sonra köpeklerin öldürdüğü insanlarla bagdastirarak tekrar düşünün. Belki birşeyler çağrıştırır

İnsan neci oluyor o zaman? İnsanların öldürdüğü insanlarla bağdaştırarak tekrar düşünün. Belki bi şeyler çağrıştırır 😉

Sizi anlıyorum dedim. Ilımlı yaklaşayım dedim ama itlaf derken?
Şu saatten sonra edilecek tüm lafları hak ediyorsunuz.
Yazık günah ya
Beynini aldırıp yerine köpek maması dolduran itperestlerin beni anlamasını beklemiyorum zaten. Tüm dünyada sahipsiz sokak köpekleri itlaf ediliyor. Sahipli olan da sokaktaysa sahibini yaptırım bekliyor.

Dağda bayırda gezerken kaplumbağa gördüğümde yanımdaki meyvelerden önüne koyan biriyim, karıncalar için de ayrıca bir şeyler atıyorum. Sokaktaki hayvanlar için mama ve su koyuyorum. Bir yerde kedi köpeğe denk gelsem selam verip geçiyorum. Bu dünyada beni çok üzerler farkındayım..
Ben şuna inanıyorum o an bir köpeğe yardım edememiş olsam bile o daha önceki başka köpeklere hayvanlara yapılanı seziyor ve bana ses etmiyor.
Saldırgan köpeklerin bile yanımda sakinlestikleri olur. Sokak köpekleri çeteleri dediğim minik serseri çeteler var, yanımdan havlaya havlaya geçip giderler. Muhtemelen belli bir süre sonra hayvanlarla içli dışlı olmanın yaydığı bir enerji var ve bu enerji sayesinde hiç bir hayvanla sorun yaşamadım.

Tavsiyem hayatınıza yeni bir perde açmanız sevgiyle ruhunuzu doyurmanız.

Çünkü nefret bizi bir yere getirmeyecek...

Yorumlarını beğendiğim bir kaç üye ailenizle ilgili konuya dikkat çekti evet o konuya da yazmıştım. O sebeple tavsiyemi yine tekrar ediyorum. Ruhunuzu sevgi ile doyurun...

Konuya bir şans vereyim dedim ama bu şekilde devam etmesi mümkün değil.
Beynini aldırıp yerine köpek maması dolduran itperestlerin beni anlamasını beklemiyorum zaten. Tüm dünyada sahipsiz sokak köpekleri itlaf ediliyor. Sahipli olan da sokaktaysa sahibini yaptırım bekliyor.

Genelde sokak canlılarıyla alakalı kapatmak zorunda kaldığım konulara eklemeyi severim zira mevzu yalnız kedi köpek değildir, sokaktaki kirpisi, böceği, sürüngeni, kuzusu, keçisiyle yaratılmış tüm canlıların yaşam hakkı olduğunu bilirim.
Yürürken karıncayı sümüklüböceği incitmekten korkarım, bilerek hakkına girdiğim kurdun kuşun hesabı sorulsun isterim, merhamet körelmesin vicdan susmasın.

IMG_0239.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X