sokak ortasında çocuğunu dövenler:(

fatolina

2 MAYISTA 68 OLİİİCİMMM:)
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
4.201
0
156
Kocaeli
hafta sonu annem prensesim ben çarşıya alışverişe çıktık
alışveriş merkezlerinde oyuncak arabalar oluyo ya 2 yaşlarında bi kız çocuğu binmiş ona oynuyo anneside vay efendim sen ona nasıl binersin diye o minicik kızı bi dövdü Allah'ım 2gün oldu hala gözümün önünden gitmiyo o minicik yavru ya bide hırsını alamadı pis kadın ısırdı çocuğu ama çok söylendim kucağımda kızım olmasa kavga edicektim nerdeyse

sokak ortasında böyle olaylarla çok karşılaşıyorum içim gidiyo
hiç hoş bi görüntü değil ya aman o meleklere nasıl kıyılır ya
Allah öyle insanlara çocuk nasip etmesin hastaydı resmen kadın
çocuğa eğitimi evinde verilir, ben ailemden böyle bişey görmedim
çocuk bu illaki ister sokakta oyuncak gördümü ama karşılığı böyle olmamalı mafoldumben

ya sinir oluyorum böyle tiplere. üstlerine atlayıp bir temiz pataklayasım geliyor. el kadar çocuk, çok kızdırıyorlar bazen ama ne olursa olsun minnacık. vurup ısırmak ne demek :oklava:

bence tamamen cahillikten. o çocuğun dayaktan ya da oyuncak istediği için bağırılıp azarlanmaktan ne kadar zarar gördüğünü ruhunun nasıl zedelendiğini bilse hiçbir anne yapmaz.
ben çocukken bakkaldan babalar günü için traş bıçağı almıştık kaydirigubbakcemile3 bakkal "şuna bak babasının parası var ama gidip traş bıçağı alıyor" demişti yanındaki amcaya. ben daha ilkokula gidiyordum. bana kötü birşey dediğini hissettim ve o kadar moralim bozuldu ki kaç yaşındayım hala unutmadım. ay ben bunu niye anlattım şimdi sempatiksalakcinni

ben de çok üzülüyorum. sinir oluyorum çocuk ruhundan anlamayan insanlara

ya sinir oluyorum böyle tiplere. üstlerine atlayıp bir temiz pataklayasım geliyor. el kadar çocuk, çok kızdırıyorlar bazen ama ne olursa olsun minnacık. vurup ısırmak ne demek :oklava:
valla çocuk öyle dövülmez böyle dövülür diyip girişcektim :oklava: kötükedihüso o derece sinirlendim ya

bence tamamen cahillikten. o çocuğun dayaktan ya da oyuncak istediği için bağırılıp azarlanmaktan ne kadar zarar gördüğünü ruhunun nasıl zedelendiğini bilse hiçbir anne yapmaz.
ben çocukken bakkaldan babalar günü için traş bıçağı almıştık kaydirigubbakcemile3 bakkal "şuna bak babasının parası var ama gidip traş bıçağı alıyor" demişti yanındaki amcaya. ben daha ilkokula gidiyordum. bana kötü birşey dediğini hissettim ve o kadar moralim bozuldu ki kaç yaşındayım hala unutmadım. ay ben bunu niye anlattım şimdi sempatiksalakcinni

ben de çok üzülüyorum. sinir oluyorum çocuk ruhundan anlamayan insanlara

evet canım cahillik
bide hasta ruhluydu ısırmak ne demek ya senağlama

Ay bende hiç dayanamam bilerek sesli sesli söylenirim duysun diye utanir belki yaptigindan ama yok kalpsizler ne utanma nede acima var böylelerinde:oklava: tam sopaliklar

orda o kadının ustune atlayıp bı guzel dovuceksın ustune bıde ısırıcaksın!!!
gerızekalı ya madem sınırıne hakım olamıcaksın madem agır gelıyo dogurma kardesım ya!!!

Ay bende hiç dayanamam bilerek sesli sesli söylenirim duysun diye utanir belki yaptigindan ama yok kalpsizler ne utanma nede acima var böylelerinde:oklava: tam sopaliklar

orda o kadının ustune atlayıp bı guzel dovuceksın ustune bıde ısırıcaksın!!!
gerızekalı ya madem sınırıne hakım olamıcaksın madem agır gelıyo dogurma kardesım ya!!!

bende çok sinir oluyorum oyle tıp ınsanlardan nefret dıyorum

valla çok sinir bozucu
annem eğer vurursun ecirne hakkımı helal etmem dedi Allah göstermesin ya ben okadar bekledim kuzumu kıyarmı insan
çocuk sevgiyle büyür :ecrin_bebek:

böyle annelik olurmu ya allah cezalarını versin böyle annelerin:kızgın: sürekli dayak yiyen bir çocuğun ilerideki psikolojisini düşünmek bile istemiyorum.:çok üzgünüm:

böyle annelik olurmu ya allah cezalarını versin böyle annelerin:kızgın: sürekli dayak yiyen bir çocuğun ilerideki psikolojisini düşünmek bile istemiyorum.:çok üzgünüm:

evet ya yazık psikoloji mi kalır şiddete çok karşıyım helede bu çocuksa
insan dahada kötü oluyo

nefret ediyorum öyle kadınlardan yemin ederim. otoBüste kadının Bi tanesi küçücük kızının kafasına kafasına nasıl vurmustu Bi kere. kadına nasıl Baktıysam kadın Bi anda utandı gözlerini kaçırdı Benden. sonra kızını öptü annecim Bak Ben sana ayakta durma otur demedim mi demeye Başladı.. ama varyaa böylelerini cidden dövmek istiyorum yaa.. dayım kadının Birinin üstüne yürümüştü çocuğunu sokakta dövdü diye. sanane dedi kadın çocuk Benim çocuğum dedi, dayım da Benim de sinirimi zıplattın o zaman Ben de seni döveyim dedi Balkondan atladı kadını dövecekti..

nefret ediyorum öyle kadınlardan yemin ederim. otoBüste kadının Bi tanesi küçücük kızının kafasına kafasına nasıl vurmustu Bi kere. kadına nasıl Baktıysam kadın Bi anda utandı gözlerini kaçırdı Benden. sonra kızını öptü annecim Bak Ben sana ayakta durma otur demedim mi demeye Başladı.. ama varyaa böylelerini cidden dövmek istiyorum yaa.. dayım kadının Birinin üstüne yürümüştü çocuğunu sokakta dövdü diye. sanane dedi kadın çocuk Benim çocuğum dedi, dayım da Benim de sinirimi zıplattın o zaman Ben de seni döveyim dedi Balkondan atladı kadını dövecekti..

ayy Allah'ım ya
hem dövüyosun hem dövüyosun çocuk seni dinlermi arsız yapıyolar resmen çocukları
iyi yapmış dayın insan zor tutuyo kendini ya

Biz yavrularımı sağlıklı doğsun büyüsün diye kendimizi parçalıyoruz bir de böylelerini duyup görünce sinirlerim bozuluyor. Benim 1,5 yaşında yeğenim var bazen çok şımarıyor annesi de azarlayınca dudaklarını büküyor o zaman bile içim parçalanıyor, kıyamıyorum, gidip hemen sarılıyorum ona. ınsan evladını nasıl döver yaaa :(((

Biz yavrularımı sağlıklı doğsun büyüsün diye kendimizi parçalıyoruz bir de böylelerini duyup görünce sinirlerim bozuluyor. Benim 1,5 yaşında yeğenim var bazen çok şımarıyor annesi de azarlayınca dudaklarını büküyor o zaman bile içim parçalanıyor, kıyamıyorum, gidip hemen sarılıyorum ona. İnsan evladını nasıl döver yaaa :(((

aynen canım benimde 3aylık kızım
Allah yaşatmasın acısını ben çocuklara hiç kıyamıyorum
anne babamdanda hiç bi zaman dayak yemedim bende vurmam hiç bi zaman
çocuk ne gösrse onu yapar

aynen canım benimde 3aylık kızım
Allah yaşatmasın acısını ben çocuklara hiç kıyamıyorum
anne babamdanda hiç bi zaman dayak yemedim bende vurmam hiç bi zaman
çocuk ne gösrse onu yapar

Allah bağışlasın, kızınıza ve size sağlıklı uzun ömürler dilerim. Çocuklar anne badan ne alırlarsa karşılarındakine onu veriyorlar. Ben bu durumu ayna gibi düşünüyorum, çocuüun terbiyesinden, hareketlerinden anne baba sorumludur. Siz ona nasıl davranırsanız o da aynısını yansıtır size. Böyle aileleri çok kınıyorum ve hatta diyorum ki bazen Allah'ım o kadar insan var bebek hasreti çeken; bir de ne insanlar var gül gibi çocuklarını dövüp eziyet ediyorlar.. Diyecek çok şey yok bunlara hayvan bile yavrusuna zarar vermez.

dün kurstan geliyorum .. kadının bitanesi cocuk dışarı çıktı diye bagırıo vuruyor pat küt cocuga..
Allahım nasıl deli oldum ya o kadını öyle dövmek istedm..
cocuk dayakla terbiye olmaz yahu.. bu kdr mı geri kafalı insanlar var..
o cocugun piskolojisi nasıl tkiliyor bilinir mi..o cocuk hiç unutmaz şiddeti.
tatlı dil yılanı deliginden cıkarır insan gibi konusmayı bilmezsen cocuk tabi seni dinlemez..
her zaman derim önce anne baba olmak lazım ..öyle cocuk dogurmakla ana baba olunmuyor.

Allah bağışlasın, kızınıza ve size sağlıklı uzun ömürler dilerim. Çocuklar anne badan ne alırlarsa karşılarındakine onu veriyorlar. Ben bu durumu ayna gibi düşünüyorum, çocuüun terbiyesinden, hareketlerinden anne baba sorumludur. Siz ona nasıl davranırsanız o da aynısını yansıtır size. Böyle aileleri çok kınıyorum ve hatta diyorum ki bazen Allah'ım o kadar insan var bebek hasreti çeken; bir de ne insanlar var gül gibi çocuklarını dövüp eziyet ediyorlar.. Diyecek çok şey yok bunlara hayvan bile yavrusuna zarar vermez.

çok sağol teşekkür ederim canım cümlemizin çocuğunu bağışlasın Allah
evet çok doğru söylüyosun ilerde o çocukta tıpkı onlar gibi şiddete eğilimli olucak okulda iş evlilik hayatında hep karşısına gelicek bunlar yazık sonrada sızlanırlar neden benim çocuğum böyle diye ama o neden sorusu kendilerinde yanıt bulucak

inanmıyorum dövdüğü yetmedi bide ısırdı öylemi.
madem katlanamıyolar çocuklara yapmasınlar ozaman. böyle insanlara Allah çocuk vermesin.
canım benim yaa minicik bi can nasıl dayanır acıya.
psikolojik rahatsızmıdır nedir. böylelerinin rehabilite edilmesi lazım aslında.

kesinlikle tatlı dil ve sevgi çocuğu terbiye ediyor.

bir tanıdığımızın çok yaramaz bir çocuğu var. ilk defa anneannemlere geldiklerinde annesi dedi ki " bak oğlum adalet teyzen seni çok seviyor, uslu uslu otur olur mu" çocuk gıkını çıkarmadı bütün gün. anneanneme gidiyor, oyuncaklarını falan gösteriyor, oyun oynadılar beraber...

Back
X