- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
- Konu Sahibi scodelario
-
olay hemen hemen 1 hafta olucak yaşanalı, hem tokat için darp raporu alınabilir mi ki?maddi durumu bilmiyorum ama annen gidip HEMEN darp raporu alsın
keşke olay olur olmaz konu açsaydın. evet onun için alınabiliyor diye biliyorum. bi hafta sonra verirler mi biliyorum malesef. niye tartişmişlar biliyo musunolay hemen hemen 1 hafta olucak yaşanalı, hem tokat için darp raporu alınabilir mi ki?
Dedikodu yapıyolardı sürekli annemde yeter artık demiş yapmayın.Ki anneme de gelip baska insanlar hakkında bisürü sey sölüyorlardı annem tersliyordu.Konudan yeni haberim oldu annem üzülmeyelim diye söylememiş ama suan cok kötü durumda gururuna yediremiyor zaten xanax kullanan biri annemkeşke olay olur olmaz konu açsaydın. evet onun için alınabiliyor diye biliyorum. bi hafta sonra verirler mi biliyorum malesef. niye tartişmişlar biliyo musun
sitede doktor var mı şu an onlayn acaba. darp raporu çok işinize yarardı. gerçi kayıt var diyorsun. polise gidilse kayıdı mecbur verirler. kadının da yaptığının cezasını çekmesi gerek. konuya arada yorum yap da bilgisi olan denk gelsinDedikodu yapıyolardı sürekli annemde yeter artık demiş yapmayın.Ki anneme de gelip baska insanlar hakkında bisürü sey sölüyorlardı annem tersliyordu.Konudan yeni haberim oldu annem üzülmeyelim diye söylememiş ama suan cok kötü durumda gururuna yediremiyor zaten xanax kullanan biri annem
Kadın psikopat herkes ugrasmayın diyor mahalledeki herkesle kavga etmiş ama korkuyor herkes ondan.Konusmaya gittik ama yoktu annesi vardı 2 aylıgına gitmiş kadın.ben olsam mahkeme ile uğraşmazdım.
o kadını tenhada hallederdim bir akşam.
Evet yarın gidicez polise, kesinlikle çekmeli dağda mı yaşıyoruz muameleye bakın cok sinirlendim.Konuyu güncel tutmaya çalışıcam teşekkurlersitede doktor var mı şu an onlayn acaba. darp raporu çok işinize yarardı. gerçi kayıt var diyorsun. polise gidilse kayıdı mecbur verirler. kadının da yaptığının cezasını çekmesi gerek. konuya arada yorum yap da bilgisi olan denk gelsin
psikopatsa mahkemelik olunca da pislik yapabilir. muhtemel en fazla para cezası alır.Kadın psikopat herkes ugrasmayın diyor mahalledeki herkesle kavga etmiş ama korkuyor herkes ondan.Konusmaya gittik ama yoktu annesi vardı 2 aylıgına gitmiş kadın.
Annemde korkuyor o yüzden cunku işyerleri apartmanın hemen karsısı.Ama intikam da almak istiyor çok zoruna gitti doğal olarak herkesin içinde böyle bir duruma düşmesi..En azından başımıza bişey gelirse şikayet ettiğimiz için o kişi olduğu anlaşılır galibapsikopatsa mahkemelik olunca da pislik yapabilir. muhtemel en fazla para cezası alır.
elbette hukuki veya hukuk dışı yanına bırakmayın. mahallenin ağası mı paşası mı? sakın vazgeçmeyin ve korkmayın.Annemde korkuyor o yüzden cunku işyerleri apartmanın hemen karsısı.Ama intikam da almak istiyor çok zoruna gitti doğal olarak herkesin içinde böyle bir duruma düşmesi..En azından başımıza bişey gelirse şikayet ettiğimiz için o kişi olduğu anlaşılır galiba
Beğenmediysen yorum yapma o zaman, yalnız yaşayan kadınlar olarak en mantıklı şeyi bulmaya çalısıyorum ilerde daha büyük sıkıntı yaşamamak için.Anneme sözüm de var bişey yapmıcam diye .Ayrıca düzgün konuş benimle!kardeş annen dayak yemiş sen burda mahkeme mi diyorsun ?
ibret-i alem olsun diye sokak ortasında kafasını kırardım sen ne soruyorsun ? ?
anca klavye delikanlılığı işte..Beğenmediysen yorum yapma o zaman, yalnız yaşayan kadınlar olarak en mantıklı şeyi bulmaya çalısıyorum ilerde daha büyük sıkıntı yaşamamak için.Anneme sözüm de var bişey yapmıcam diye .Ayrıca düzgün konuş benimle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?