Sokak ortasında dayak..

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Merhaba, annem ve bizim sokakta olan bi işyerinin sahibi (kadın) tartısmıslar geçenlerde.Kadın annemden yaşça küçük ve annemi ölümle tehtid etmiş hakaret etmiş ve tokat atmış birkaç kere.Bu durumda kamera kayıtları alınsa dava açabilir ve kazanma şansımız var mı? Dava açarsak bir masrafı olur mu bize? Özellikle avukat arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Bu arada olay kadının iş yerinin önünde oluyor ama sokak kısmında içeriye girmiyor annem, onlar haneye tecavüz gibi bir dava açamaz heralde?

o tarafı çeken başka bi kurumsal yerin kamerası var.İstedik kayıtları olay büyümesin diye vermeyelim dediler barıştırmaya calıstırmak istediler ama polisle gitsek verirler umarım

keşke olay olur olmaz konu açsaydın. evet onun için alınabiliyor diye biliyorum. bi hafta sonra verirler mi biliyorum malesef. niye tartişmişlar biliyo musun
Dedikodu yapıyolardı sürekli annemde yeter artık demiş yapmayın.Ki anneme de gelip baska insanlar hakkında bisürü sey sölüyorlardı annem tersliyordu.Konudan yeni haberim oldu annem üzülmeyelim diye söylememiş ama suan cok kötü durumda gururuna yediremiyor zaten xanax kullanan biri annem

ben olsam mahkeme ile uğraşmazdım.
o kadını tenhada hallederdim bir akşam.

sitede doktor var mı şu an onlayn acaba. darp raporu çok işinize yarardı. gerçi kayıt var diyorsun. polise gidilse kayıdı mecbur verirler. kadının da yaptığının cezasını çekmesi gerek. konuya arada yorum yap da bilgisi olan denk gelsin

ben olsam mahkeme ile uğraşmazdım.
o kadını tenhada hallederdim bir akşam.
Kadın psikopat herkes ugrasmayın diyor mahalledeki herkesle kavga etmiş ama korkuyor herkes ondan.Konusmaya gittik ama yoktu annesi vardı 2 aylıgına gitmiş kadın.

Evet yarın gidicez polise, kesinlikle çekmeli dağda mı yaşıyoruz muameleye bakın cok sinirlendim.Konuyu güncel tutmaya çalışıcam teşekkurler

direk savcılığa gidin karakolla uğraşmayın. onlar ifade alıp savcılığa veriyorlar zaten. zaman kazanmış olursunuz, hem savcılık daha iyi yönlendirir.

Kadın psikopat herkes ugrasmayın diyor mahalledeki herkesle kavga etmiş ama korkuyor herkes ondan.Konusmaya gittik ama yoktu annesi vardı 2 aylıgına gitmiş kadın.
psikopatsa mahkemelik olunca da pislik yapabilir. muhtemel en fazla para cezası alır.

psikopatsa mahkemelik olunca da pislik yapabilir. muhtemel en fazla para cezası alır.
Annemde korkuyor o yüzden cunku işyerleri apartmanın hemen karsısı.Ama intikam da almak istiyor çok zoruna gitti doğal olarak herkesin içinde böyle bir duruma düşmesi..En azından başımıza bişey gelirse şikayet ettiğimiz için o kişi olduğu anlaşılır galiba

Darp raporu için geç kalmadınız . Tabii annenin herhangi bir yerinde bu olayla ilgili , yara bere morarma vs hala duruyorsa .

Hastaneye gidin , onlar zaten tutanak için polisi çağırır . Dediğim gibi hala darp ile ilgili bir yarası vs varsa rapor verilir .

Rapor tabii ki kimin yaptığını işaret etmez . Bunun içinde bahsettiğin kamera kaydı incelenir .

Geçmiş olsun .

Olayın peşini bırakmayın derim .

elbette hukuki veya hukuk dışı yanına bırakmayın. mahallenin ağası mı paşası mı? sakın vazgeçmeyin ve korkmayın.

kardeş annen dayak yemiş sen burda mahkeme mi diyorsun ?

ibret-i alem olsun diye sokak ortasında kafasını kırardım sen ne soruyorsun ? ?

kardeş annen dayak yemiş sen burda mahkeme mi diyorsun ?

ibret-i alem olsun diye sokak ortasında kafasını kırardım sen ne soruyorsun ? ?
Beğenmediysen yorum yapma o zaman, yalnız yaşayan kadınlar olarak en mantıklı şeyi bulmaya çalısıyorum ilerde daha büyük sıkıntı yaşamamak için.Anneme sözüm de var bişey yapmıcam diye .Ayrıca düzgün konuş benimle!

anca klavye delikanlılığı işte..
bu carlamanın yarısı reelde yapılmaz işte göründüğü gibi.

allah anneye acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…