- 25 Haziran 2016
- 7.611
- 13.626
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
kendimi kotu hissediyorum neden boyle bi olay yasadimPislik...
amin yani nasi biseydir bu anlamiyorumgecmıs olsun
boylelerı tam o esnada gebersın ölsün ıstıyorum ben
tam dokunacagı an ölsün
pıslıkler
sızın bır sucunuz yokamin yani nasi biseydir bu anlamiyorum
Bencede oymus senmiydin.doye sordugunuzda ben yapmadim.demis oysaki sadece ona senmiydin demiştinizherkese iyi aksamlar.biraz once igrenf bi olay yasadim ve ruh halim cok tuhaf suan.esimle beraber sitenin bahcesine indik ve kartopu oynamaya basladik.bizim burda hava cabuk karariyor o yuzden her yer karanlikti.benim markette isim vardi esime dedimki ben markete gidiyorum sizde(kizim) eve gidin.bu arada sitemiz cadde ustu ve market sitey bitisik neredeyse.ben kar yagdigi icin yavas yavas ilerledim.bi yerde durup yere egilerek ayakkabimdan karlari silerken o esnada bir pislik kalcama vurdu.tabi ben şok oldum dilim tutuldu.oda uzaklasip gitti.ben korkudan ne yapacagimi bilemedim hemen markete girdim ve biraz sonra ciktim.cikarken o kisiye benzeyen birini gordum ayni renk montu vardi.durdurdum onu sen burdan gectin mi dedim evet bes dk once gectim dedi.ayni yeri gosterdim evet gectim dedi(bence beni tanimadi yada yanlis kisiydi).bende dedim bana bak seni mahvederim sen kendini ne saniyorsun sikayet edicem seni dedim.oda ben yapmadim falan dedi ama bence yalan soyluyor o kisiydi.sonrada hizlica uzaklasti.ben eve geldim hala kendime gelemedim korkudan.nasi igrenc bi dunya boyle kucuk bi ilcede bile yapilabiliyorsa artik hicbirseye sasirmamak lazim.
Sakinleşmeyi dene,senin bir sucun yanlisin yok...sapik her yerde sapik malesefkendimi kotu hissediyorum neden boyle bi olay yasadim
inanin hic bisey yapamadim hemen uzaklasti.tekrar gordugumde korkmadan soyledim sen misin diye evet dedi ben ona kizinca ben degilim dedi ama yalan soyledigi belliydi.seni polise sikayet edicem dedim baskasi olsa kizardi ben ne yaptim falan derdi bu sustu bende uzaklastim ordan hemenesızın bır sucunuz yok
adam ahlaksız terbıyesız
aılesı de o terbıyeyı verememıs kendısınde de ahlak karakter kısılık noksanlıgı var
oksıjen ısrafı allahın cezası
tamamen onun ahlaksızlıgı yanı
sızın sesınızı cıkarıp hesap sormanızı sessız kalmamanızı taktır ettım o anda ınsan şoka gırıyor elınızde canta yokmuydu gecırseydınız kafasına
kameralar o tarafa bakmiyor malesef keske gorseydi o kismiMarketin kameraları vardır bence çok geçmeden şikayet edin yanına kalmasın pisliğin. Çok geçmiş olsun
burasi ustelik cok muhafazakar bi ilce.yani esinle disarda yurusen millet ters ters bakar boyle bi yer.beni en cok sasirtanda bu oldu.normalde yazin saat 11 kadar disarda olurdum arkadaslarimla simdi gunduz bile korkarim cikmayaPislik terbiyesiz.. kendinizi kötü hissetmesine.
Yaptığı için ayrı, kadınların güvende hissetmesine kastettiği için ayrı ceza almalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?