Sokakda cins köpek buldum

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Merhaba.
İntermetten baktm ama yarısı öle yarısı böle dio hiçbişey anlamadım yRdımcı olun lütfen. Yarn veterinere götürcez fakat şuan merak içindeyim.
Tam cinsi ne bu köpeğin terrier mi maltese terrier mi nedir?
Ayrıca ev için uygun mudur tuvaletini nereye ypmasını bilirmi yaşı nasıl anlaşılır ne yapmalıyım? Tüyleri çok kötü keçe olmuş pire dolu bakım yaptırcaz yarın ama onun haricindeki durumlarla ilgili bilgi ve öneri istiyorum
_20171112_203608.webp

Köpek bu

Merhaba.
Maltese terrier gibi geldi bana.
Apartman ve ev için en uygun ırktır. Tuvalet eğitimini çok kolay alır.
Yaşı vb. daha ileri bilgiyi size veteriner verir
Ne kadar güzel kalplisiniz. İşiniz rast gitsin. Keşke ben de köpek alabilsem ama malesef.

Teşekkürler Allah ın nasibi işte bizi onunla karşılaştırdı

umarım ona çok iyi bir sahip olursunuz... belliki sahibi tarafından terk edilmiş. ne kadar mutsuzdur su an. ne olur sizde kendinize alıştırıp yeniden onu bırakmayın. bu sefer kesin kahrından ölür.. sizi bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum...

Asla bırakmıycam onu eşim hemen ilk görüşte götürelim deyince hmn kbl ettim ikimizde çok mutluyuz yarını dört gözle bekliyorum temiz ve çok güzel olacak

Biraz yedi sadece şimdilik daha iki saat oldu bulalı
benim köpek onu sevmeden yemeğini yemezdi bu kadar duygusaldı bu yaz arife günü arabanın altında kaldı ve 15 dakikada kollarımda can verdi sürücü genç delikanlıydı ehliyeti yoktu sanki kaçtı gitti şerefsiz

Terrier gibi canım.
Güle güle büyüt çok da güzel maşallah ve sana rastladığı için de çok şanslı..

Piresi için Ense damlası uygulaması yapılacağı için,yıkamamalısın.
Yeni yıkanmamış olmalı. Ancak damladan 48 saat sonra yıkamalısın.
Veteriner dişlerine bakarak yaşını tahmin edecektir.

Back
X