• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokakta Başıma Gelen Olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.555
548
Hanımlar selam..
Yolda geçen gün tuhaf bir olay yaşadım..
Karşıdan bir kadın geliyor, bağıra bağıra bir şeyler söylüyor..
Bana bakarak söylediği için yüzüne bakıp kulak verdim..
“Bu ne yaa sokaklarda dilencisi, başörtülüsü, sıkmabaşlısı!..”
Nefretle bağırıyor bu cümleleri söylüyor..
İlk kez başıma böyle bir şey geliyor, neyin nefretidir hiç bilmiyorum..

Edit: Amacım polemik oluşturmak asla değil, derdimi paylaştım kimseyi de alıntılayıp cevap vermeyeceğim. Tek merak noktam o tişörtüyle küt saçıyla pantolonuyla beni zerre rahatsız etmiyorken ben başörtümle elbisemle kendisine ne yaptım?

Hanımlar selam..
Yolda geçen gün tuhaf bir olay yaşadım..
Karşıdan bir kadın geliyor, bağıra bağıra bir şeyler söylüyor..
Bana bakarak söylediği için yüzüne bakıp kulak verdim..
“Bu ne yaa sokaklarda dilencisi, başörtülüsü, sıkmabaşlısı!..”
Nefretle bağırıyor bu cümleleri söylüyor..
İlk kez başıma böyle bir şey geliyor, neyin nefretidir hiç bilmiyorum..

işte bizi böyle ayrıştıran insanlar bitirecek.

Ülkece hassas oldugumuz bu zamanlarda böyle konuların açılmasını art niyetli buluyorum. Ben de baş örtülüyüm. Ama kimseye kalkıp da nefret söyleminde bulunmayacagim. Hep diyorum ülkemizde kadın olmak yeterince zorken bunu biz daha da zorlastirmayalim. Siz de sözde onu giyimi ve saçı için elestirdiniz su an ondan ne farkınız kaldı. Kılık kıyafet sorununu asalim Allah aşkına yıl olmus 23834783 hala gelmiş bunları tartışıyoruz. Yorumumu ünlü bir filozofun sözüyle bitiriyorum.
" Biri şu şekilde giyinir biri bu şekilde giyinir herkesin giyimine kimse karışamaz"

Ohoo ilk defa yasadiysaniz sanslisiniz. Yaz geliyor simdi ben bir karis sort, etek, elbise ya da gobegi acik tshirt giydigimde 'cikciklayanlar' , ayiplayanlar , genclik nereye gidiyor diyenler dolusacak yine basima. Hiiic umrumda olmuyor, bana direkt bir sey diyen olursa 'Bakma kardesim, bakmazsan gormezsin, hem gozlerini uzerimden almayip hem de laf ediyorsun' diyip kahkahayi basiyorum. En cok guldugumde yanindaki esi/sevgilisini durtup bakiyor mu diye bakanlar :)))) Kendilerini yesinler, ben istedigimi giymeye devam edecegim hic umrumda degil. Sizin de olmasin. Otekilestirme yapanlarin kapasitesi o kadar, saygi ogretemezsiniz.

Neden actiniz bu konuyu?

bende merak ettim cevapta vermeyecekmiş..

neyse ben vereyim bundan yıllar önce sakallı şalvarlı dedenin üstüme üstüme yürüyüp bunlar son bir daha böyle giyinemeyeceksiniz demesinden bir farkı yok.
kişilerin şahsi saçmalıklarını olay haline getirmeye gerek yok.

bende merak ettim cevapta vermeyecekmiş..

neyse ben vereyim bundan yıllar önce sakallı şalvarlı dedenin üstüme üstüme yürüyüp bunlar son bir daha böyle giyinemeyeceksiniz demesinden bir farkı yok.
kişilerin şahsi saçmalıklarını olay haline getirmeye gerek yok.
Aynen oyle
Bu ulkede yolda turbanliya laf atandan daha cok kisi mini etekli veya sortluya laf atiyor
Hepimiz buraya gelip konu acsak binlerce konu olurdu
Herkes cocugunu baskasina saygili olmayi ogreterek yetistirse belki bir nesil sonra yasanmaz bu olaylar

Açık giyinene laf söyleyen ile kapalıya karışanların birbirinden zerre farkı yok
Hepsi acınacak haldeler
Dinin yaşayan hiçbir insan sorgulanmıyor şu memlekette müslümanların sorgulandığı kadar
Takma kafana
İsteyen şort giyer isteyen çarşaf
Herkesin hesabı kendine
Kulun karışacağı iş değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X