Ya böyle dikkat çeksin, reyting toplasın diye yapılan her şeye sosyal deney denmesine de ayar oluyorum.
Kadın abartılı bir göğüs dekoltesiyle yolda gezmiş ve insanlar dönmüş bakmış. Vay bee resmen ufkum iki katına çıktı böyle bir sonuç hiç beklemiyordum.
kadın objektif dışında bşr yere bakamıyor pekte mütevaziYa böyle dikkat çeksin, reyting toplasın diye yapılan her şeye sosyal deney denmesine de ayar oluyorum.
Kadın abartılı bir göğüs dekoltesiyle yolda gezmiş ve insanlar dönmüş bakmış. Vay bee resmen ufkum iki katına çıktı böyle bir sonuç hiç beklemiyordum.
Turkiyede olsa bakmakla kalmaz yirler yirlerr
link vermeniz gerekir. bu bölümde link vermeden konu açamıyoruz
Sokakta derin dekolte deneyi!
İngiliz Daily Mail gazetesi ilginç bir sosyal deneye imza attı. Şov dünyasının güzel kadınları galalarda derin göğüs dekolteli elbiselerle boy gösteriyor. Bu tip insanları kırmızı halıda yaptığını sıradan bir kadın sokakta yapsa ne olur? Daily Mail gazetesi bu soruya cevap aramak için 24 yaşındaki muhabiri Deni Kirkova’yı görevlendirdi.
Genç muhabir Londra'da göğüslerinin yarısını açıkta bırakan bir kıyafetle sokaklara çıktı.
Gazetenin foto muhabiri de insanların dekolteli kadına bakışını uzaktan fotoğrafladı.
alıntıdır.
kadın objektif dışında bşr yere bakamıyor pekte mütevazidekolteside on üzerinden 5 eder anca
bende bakarım ama. nolmuş. anaa derim hatuna bak. ne giymiş.:)))Deneye gerek yoktu
iyi bu kadın türkiyede sokağa bu şekilde çıkmaya kalkmamış parçası kalmazdı kadının.
bende bakarım ama. nolmuş. anaa derim hatuna bak. ne giymiş.:)))
ama bakar geçerim bana ne .
daha derin bakar onlar. korumak için sprey şart tabii. çantada durmalı. sapığa karşınormal insanlar bakar geçer de
bunun sapığı var manyağı var onlar bakıp geçmez eminim
Ne guldum :)Turkiyede olsa bakmakla kalmaz yirler yirlerr
bir gün trafikte seyir halindeyiz oky,yol kenarında aracından bir hanım iniyordu il bacağını çıkardı one dedim eşime hatundaki bacaklara bak,hanım değildir o dedi..bende bakarım ama. nolmuş. anaa derim hatuna bak. ne giymiş.:)))
ama bakar geçerim bana ne .
yakışmamış dekolte bence şık değilben bakarım bide derim ki minnacıkmış göğüsleri bayanız ya çene durmaz illa eleştiricez
yakışmamış dekolte bence şık değil
çekmişler ya. işte bir kadın.Bayanları da çekseydiniz eminim onlarda bakar. Şahsen ben bakıyorum vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?