Sokakta Derin Dekolte Deneyi!

pink_punk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
143
53
43
34

Sokakta derin dekolte deneyi!

İngiliz Daily Mail gazetesi ilginç bir sosyal deneye imza attı. Şov dünyasının güzel kadınları galalarda derin göğüs dekolteli elbiselerle boy gösteriyor. Bu tip insanları kırmızı halıda yaptığını sıradan bir kadın sokakta yapsa ne olur? Daily Mail gazetesi bu soruya cevap aramak için 24 yaşındaki muhabiri Deni Kirkova’yı görevlendirdi.

Genç muhabir Londra'da göğüslerinin yarısını açıkta bırakan bir kıyafetle sokaklara çıktı.

Gazetenin foto muhabiri de insanların dekolteli kadına bakışını uzaktan fotoğrafladı.

http://www.radikal.com.tr/fotogaleri/hayat/sokakta_derin_dekolte_deneyi-1271805

Son düzenleyen: Moderatör:

Ahahaha Maksat Haber olsun, sayfalar dolsun

kadın objektif dışında bşr yere bakamıyor pekte mütevazidekolteside on üzerinden 5 eder anca

Bide bu soğukta insanlar kat kat giyinmiş haliyle bu soğukta manyakmı bu kadın diye bakıyorlar ..yaz olsa kimse dönüp bakmaz o dekolteye ..

link vermeniz gerekir. bu bölümde link vermeden konu açamıyoruz

Deneye gerek yoktu

iyi bu kadın türkiyede sokağa bu şekilde çıkmaya kalkmamış parçası kalmazdı kadının.

bende bakarım ama. nolmuş. anaa derim hatuna bak. ne giymiş.:)))
ama bakar geçerim bana ne .
bir gün trafikte seyir halindeyiz oky,yol kenarında aracından bir hanım iniyordu il bacağını çıkardı one dedim eşime hatundaki bacaklara bak,hanım değildir o dedi..
mini etek uzun bacaklar çok uzun sarı saçlar meğer travestiymiş..onun yanında ben nine gibi dururum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…