- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
-
Kesk kesik yara beree içinde ve kökten.Insan degillerse demekkiKesildiğine emin misin
Yok artık ya
Neden öyle bişey yapsınlar
Bi fikrim Yok benim davranışınız için tebrik etmek istedim. Ağlaması hem canının yanmasından hem de ufak olduğundandır arkadaşım yaşamıştı bu durumu anne arıyorlar. İnşallah bakabilecek birini bulabilirsiniz
Umarim bulurum ama bulundugun şehir itobari ile pek sanmam sahiplenen ciksaBi fikrim Yok benim davranışınız için tebrik etmek istedim. Ağlaması hem canının yanmasından hem de ufak olduğundandır arkadaşım yaşamıştı bu durumu anne arıyorlar. İnşallah bakabilecek birini bulabilirsiniz
Ailede sınırları zorlayabildgim kadar evde bakicam biliyom ki daa yavru halde biraksam kesin öldürülecek.umarim bulunur bakacak birileriBir veterinere götürün derim. Tedavisini yapsınlar.
Ve bırakmayın diycem ama aileniz kabul etmiyor ise sokak hayvanları ile ilgilenen sahiplendiren siteler var oraya face instagramdan ilanalr verin ilgilenen gelip alsın sizden.
Yazık ya onlarda bir can.
Çocuklarına oyuncak ediyorlar bu hayvanları sesleride çıkmıyor annelerin. Merhamet aşılamıyorlar.
Allah sizden razı olsun. Bir iki gün misafir edin tanrı misafiri o.
Umarim bulurum ama bulundugun şehir itobari ile pek sanmam sahiplenen ciksa
Suan yalova da degilim malesef.Orfa olsaydim işim cok rahat olurdu.Yaptığınız davranış çok güzel yüreğinize sağlık. Yaşadığınız yer Yalova gözüküyor.Belli olmaz şansınızı deneyin küçük yer olduğu için ilgilenene daha çabuk ulaşırsiniz. Haram diyecekleri bir bölge olduğunu da sanmıyorum
Anladım kusura bakmayın yanlış anlamışım. Maalesef haklısınız köpek eve sokulmaz haram günah bereket kaçar diyen çok kesim var. Herkesin kendi inancı tabi de ne bileyim yaradanin yarattığından merhameti neden esirgeyelim. Yeterince acı çekmiş yavru zaten.Suan yalova da degilim malesef.Orfa olsaydim işim cok rahat olurdu.
Nasl yaptircam onu.Hoş süt icirmeye çalışırken biraz yaptıBugünlük sütü sulandırıp,şırıngayla da içirebilirsiniz. Çişi de siz yaptırmalısınız,yapamıyordur kendi kendine gözleri henüz açılmamışsa..
Katılıyorum size.Yazık günah can candır.Bn sanmam ki benim canimin acimasi ile bu yavrunun acimasi arasinda pek bi fark oldnAnladım kusura bakmayın yanlış anlamışım. Maalesef haklısınız köpek eve sokulmaz haram günah bereket kaçar diyen çok kesim var. Herkesin kendi inancı tabi de ne bileyim yaradanin yarattığından merhameti neden esirgeyelim. Yeterince acı çekmiş yavru zaten.
Eski bi battaniyenin üstüne yatirmistim sıcak bi yerdr onu da yaparım teşekkür ederim riniz içinBugünlük sütü sulandırıp,şırıngayla da içirebilirsiniz. Çişi de siz yaptırmalısınız,yapamıyordur kendi kendine gözleri henüz açılmamışsa..
Ve sıcak tutmanız çok önemli. Sıcak su torbası,yoksa pet şişeye sıcak su koyup havluya sarın ve yanına koyun..
Bir parça pamuğu ıslatıp poposunun etrafını silin. Yapana kadar devam edin. Annesi kakasini ve çişini yapabilmesi için yavrusunu yalar.Nasl yaptircam onu.Hoş süt icirmeye çalışırken biraz yaptı
Nasl yaptircam onu.Hoş süt icirmeye çalışırken biraz yaptı
Bir parça pamuğu ıslatıp poposunun etrafını silin. Yapana kadar devam edin. Annesi kakasini ve çişini yapabilmesi için yavrusunu yalar.
Tamam cok teşekkür ederim :)Bir pamuk veya peçeteyle hafif hafif genital bölgeye masaj yapıcaksınız. Uyarılınca hemen yapar. Her 2/3 saatte bir doyurup çiş yaptırmalısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?