- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
E ne de olsa Yırtığım da bir dişi..Yırtığa çok şaşırdım, kedileri bulsa parçalayacak gibi havlayan bahçe çitlerine tırmanan köpek şimdi sus pus...
ay kallliisiiiiimmm muhteşem bunlar ya nasıl tatlı bakıyorlar oyyyy yerim ben onlarıı
bu sevimli arkadaşla haftasonu gittiğim kırşehirde ahi evran üniversitesinin kampüsünde karşılaştım, sanırım öğrenciler bırakmış bahçeye bunu,
bahçe çok minik ama kimse zarar vermiyor bu kaplumbağacığa :asigim::asigim:
Kaplumbağaları pek severim, çocukken çok fazla olurdu bahçemizde... Sizin bu fotoyu eklediğiniz iyi oldu söyleme, uyarma gereği duydum..
Kene krizi yaşadığımız şu günlerde zaten her şeyden huylanıp her açıdan tehlikeyi düşünüyoruz, belki duymamış olanlarınız vardır, kaplumbağalar en tehlikeli kene türlerini taşıyorlarmış üzerlerinde...
Bende size sürpriz misafirlerimi getirdimalkisalkisalkisalkisalkisalkis..
Bir anne ve 4 bebiş:1shok: koskocaman olmuşlar, sessiz sedasız büyüyüp gitmişler hiç anlamamışız..
Anneyede akıllı davranışıdan dolayı hayran kaldımvereliniortak Köpek olan bir bahçeye yavrulayıp yavrularını güvende tutmak için düşünceli davranmış, başka kediler asla çitlerin dışından bile geçemiyor:bbo:
Yırtık o görülen boşluklara sığamadığı için rahatlar, karşıdan birbirlerini izliyorlar çok ürkekler ve şaşkınlar..kaydirigubbakcemile3..
Not: Annemin yorumu "Fotoğrafa son anda yetişmeye çalışanlar gibi olmuş!" :roflol:
Ne yapsın çocuk.. Çok önemli varlıklar olarak, modernleşiyoruz.. kötükedihüsoHer yer beton ki ayaklarımız rahat etsin.. Aman diyeyim.. Markete bile arabayla gidelim.. Hepimiz kral-kraliçe soyundan geldik..
bu da eskişehirden, caddede yaşıyordu, hatta yatıyordu çevreden gelip geçenlere aldırmadan opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis :roflol:
Ne yapsın çocuk.. Çok önemli varlıklar olarak, modernleşiyoruz.. kötükedihüsoHer yer beton ki ayaklarımız rahat etsin.. Aman diyeyim.. Markete bile arabayla gidelim.. Hepimiz kral-kraliçe soyundan geldik..
Mahvettik bu çocukları yahu! Aldırmaz görünmek dışında elinden gelen bi'şey yok garibimin..
Açlıkları, susuzlukları bir yana.. En çok da sevgiye aç olmaları koyuyor bana.. :çok üzgünüm: Bu fotoğraf da bu duygumu uyandırdı yine..
Böyle insanların olduğunu görmek insana umut veriyor.
Hepsini tek tek öper ve koklarım onlarım ben opuyorumnanaktan
Sen yazınca fark ettim.. Sahiden de komik bi'kafa.. :roflol:bide ikinci fotoda annenin kanadının altından küçük minicik sarı bi kafa çıkmış:asigim:
nevbaharcım gördüğün üzre kümes pek temiz değildikaydirigubbakcemile3yani pekte koklancak gibi değil aslında:sinifsinif:
ama seyirlerine doyum olmuyoropuyorumnanaktan
bide ikinci fotoda annenin kanadının altından küçük minicik sarı bi kafa çıkmış:asigim:
Sen yazınca fark ettim.. Sahiden de komik bi'kafa.. :roflol:
kaydirigubbakcemile3 eksik kalmak istememiş. ağzı açık kalmış miniğin. heralde vik vik ötürüyordu o sırada.
minik hallerini sevmeye korkuyor insan. kabarmış, yumuşacık tüyler, minicik bir beden :asigim:
maşallah hepsine.
Kalabalık bir aile maşallahKavga ediyorlar mı merak ettim, çok kardeş var malum CADIARZU Bir de bu kadar civciv ne kadar sürede oluyor? Araştırılası bir konu
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5 Benim en çok kızdığım konu, minnacık çocuklarına oyalansın diye civciv alan (nasıl olsa ucuz oyuncak ya Çok üzgünüm çoook) sonra da çocukların elinde healk olmalarına sesini çıkarmayan insan müsveddeleriklava:
ananemin civcivleri:asigim:
her hayvan çok özel çok güzel ama civcivler benim için daha da özel çok çok seviyorum çokta baktım :asigim:
bugünlerde tekrar alsam mı diye düşünmeye başladım ama cesaretim yok mafoldumben
kaydirigubbakcemile5 Benim en çok kızdığım konu, minnacık çocuklarına oyalansın diye civciv alan (nasıl olsa ucuz oyuncak ya Çok üzgünüm çoook) sonra da çocukların elinde healk olmalarına sesini çıkarmayan insan müsveddeleriklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?