Soklardayimmm !!!

İnanin arkadaslar ortaligi karistirma gibi bi derdim yok hatta baskasiyla beraber olmasi benim icin daha iyi oldu cunku beni aramasi aklimi karistirmaktan baska bir ise yaramiyordu. Sadece yaptigi ş...sizligin ortaya cikmayacagini sanmasi beni cileden cikariyor.Ama tavsiyelerinize uyucam ve karismayacagim.

söy-le-me..arada kalan sen olursun..bu devirde herkese iyilik yapmak yaramıyo..
yalancı olursun,arabozan olursun..kim ne hali varsa görsün..

Arkadaslar merhaba. Film gibi bi olayin icine dustum. Ayrildigim nisanlimin bi yakinimizla iliskisi oldugunu ogrendim ama muhtemelen bana inat olsun diye yapti tesadufen olmasi imkansiz cunku kizla ayni sehirde bile yasamiyolar. Kizi sadece ismen ve sima olarak biliyorum. Facebooktan da kizla ortak arkadaslarimiz var ama muhtemelen ailelerimiz birbirini taniyor. Bu kisiyle iliskisinin basladigi tarihlerde eski nisanlim olacak insan beni aramaya ve tekrar barismaya ikna etmeye calisiyodu ama kendime degil en cok kiza ve durum ortaya cikinca icinde bulunacagim duruma uzuluyorum. Eski nisanlim ikisinin iliskilerini ogrendigimi bildigi icin kiza soylemeye korkuyorum cunku kiz mutlaka benim soyledigimi soyler ve nisanlim bana zarar verebilir, ailelerin ya da kizdan baskasinin da haberi olsun istemiyorum.Lutfen yardim edin bu kizi nasil haberdar edebilirim.

hiç karışma bence salla gitsin bana zarar verir diyosun bırak arayan mevlasınıda belasınıda bulsun ...

hayat tesadüflerle dolu.
ama ben de kızın bunu bilmesi gerektiğine inanıyorum.

öte yandan ya gerçekten sevipte birliktelerse siz sadece sinek durumuna düşersiniz.

ortalığı bulandırmaya çalışan.

ha sana inatsa bu iş bırak kız gerçek yüzünü görsün.

hem senden uzaktaysa bu kız zaten fazla da karşılaşmazsınız olur biter.

Bırak herkes kaderini yaşasın,
hatasnı da doğrusunu da yanlışını da, kız kendi görsün ve onu tanısın.

İste isin kotu tarafi tesaduf ihtimali o kadar zayif ki. İcimden bir his benim facebook listemdeki ortak arkadaslarimdan ulasmis olma ihtimali. Ve benim tahminim gercekse ve ya benim yuzumden bu kiz zarar gorurse. Ama tabiki tesadufen tanismislarsa ve aralarinda bir ask varsa saygim sonsuz.

İste isin kotu tarafi tesaduf ihtimali o kadar zayif ki. İcimden bir his benim facebook listemdeki ortak arkadaslarimdan ulasmis olma ihtimali. Ve benim tahminim gercekse ve ya benim yuzumden bu kiz zarar gorurse. Ama tabiki tesadufen tanismislarsa ve aralarinda bir ask varsa saygim sonsuz.

Tamam ama tüm bunlar sizi ilgilendirmiyor ki? Kızı doğru dürüst tanımadan niye koruma politikası güdüyorsunuz? Aralarında ask var ya da yok o onların secimi, mutlu ya da mutsuz olmaları kimseyi ilgilendirmez.

Back
X