• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım inanamıyorum

sinir ouyorum bu facebook denen seye... herkes birilerini aldatmaya calisiyor... aldatma sadece ten temasi ile oldugunu düsünüp rahatca internetden yazismalara basliyorlar, buda bir tür aldatmadir ama farkinda degiller maalesef..
Allahtan face diye birsey kullanmiyorum bende, cevremdekilerde, erkek arkadasimda... cok sükür Allahim

bencede face'i kullanmamak en büyük nimet, face açıkkken sevgilimle sürekli kavgalar problemler yaşıyoduk kapatalım dedik aylardır kullanmıyoruz ihtiyacta duymuyoruz, çok şükür yani... evliliklere ilişkilere en büyük zarar bu face denen lanet siteden geliyo

ben sevgilime biri "yemek yedin mi" tarzı bir şey yazsa, ayrılırdım.

yakaladığım an affetmem böyle bir şeyi.

yemek yedin mi diye sorma hakkı olan tek kişi benim, laubalililğe gerek yok.

affediyorsan yalvartıp affet.
yani bir süre sabret.

pişman olsun, çok ısrar etsin.

off kızlar kafam karmarkarışık yalvarmasına yalvardı kocaman adam oturup ağladı bidaha yapmıcam diye...kız kaç yaşında dedim bilmiyorum dedi nereli dedim izmitli sanırım dedi ama ben baktım kız izmirli profilde onu bile yanlış hatırlıyo...

o kadar üzgünüm ki bu yaptığı affedilerbilir bişey mi değil mi ayırt edemiorum..son sınıfım finallerim var ders bile çalışamıyorum
ne amaçla konuştun ya diyorum bi amacım yoktu diyo eğlenmek için m diyorum yok diyoo...lanet olsun varya içim nasıl acıyoo

ilşkimizin başlarında benim bi erkek arkadaşım vardı kankamdı güya.ben hep onla buluşup görüşürdüm sevgilim sinir olurdu..bi gün foto çekilcez kankam dediğim elini omzuma attı benimki kudurdu bidaha görüşme diye ama yok o benim arkadaşım dedim

çocuk artık dayanamadığını benden hoşlandığını yazan bi msj gönderdi sevgilimde bunu gördü
şimdi diyo ki ben anlamıştım senden hoşlandığını ben bile affettim seni sende affet beni diyoo :'(

Son düzenleme:
kızlar şunu anlatmalıyım bizim bölüm yabancı dile ve ingiliz diliyle ilgili irini ekledik facemize... herneyse ben duvarıma msn giremiyorum bilen var mı yazdım.bu şahısta dns ayarları falan yazmış ben teşekkür ettim o da ne zaman ihtiyacınız olursa falan yazmış

benimki kudurdu tabi bende saklı bişi yok herşey ortada işte gördüğün gibi ne var bunda dedim

bende konuşmuş oldum bi yerde ama yalan sölemeden saklamadan

Arkadaşım bak ben bir psikolog arkadaşımdan bir tavsiye almıştım.

Eşinin sevgilinin seni aldattığını mı gördün. Dur sakinleş düşün sen bu adamdan ayrılmak istiyor musun? Hayır mı? O zaman yüz göz olma bu kadar. Şimdi nasılsa bunu affetti diye ya ilerde yaparsa? Valla devam edeceksen bile bin pişman et. Aynı şeyi seninde yapabileceğini göster ona.Hakkında hayırlısı olsun.

eşim askerdeyken eski kız arkadaşı bir arkadaşından eşimin mailini almış.bunlar msn'de konuşmuşlar.
askerden geldikten sonra bütün şifreleri bende olduğundan öylesine girip baktım. ne göreyim. kız buna o kızla ayrıldım demiştin.gelince yine ona gitmişsin.seviyorum diyormuşsun falan yazmış.
inanın burnundan fitil fitil getirdim.ayrıldım bitti dedim.ağladı yalvardı.
öylesine konuşmuş, şaka yamışta kız da hemen inanmış falan.
kesin bitti dedim.
ben hiçbirşey söylemedim. kur'an ile geldi yanıma yemin etti.seni aldatırsam, başkasına bakarsam, dokunursam, konuşursam çarpılayım dedi.
şimdi diyorum istersen aldatmaya kalk.çarpılmış olarak eve gelirsen anlarım nasıl olsa :52:

eşim askerdeyken eski kız arkadaşı bir arkadaşından eşimin mailini almış.bunlar msn'de konuşmuşlar.
askerden geldikten sonra bütün şifreleri bende olduğundan öylesine girip baktım. ne göreyim. kız buna o kızla ayrıldım demiştin.gelince yine ona gitmişsin.seviyorum diyormuşsun falan yazmış.
inanın burnundan fitil fitil getirdim.ayrıldım bitti dedim.ağladı yalvardı.
öylesine konuşmuş, şaka yamışta kız da hemen inanmış falan.
kesin bitti dedim.
ben hiçbirşey söylemedim. kur'an ile geldi yanıma yemin etti.seni aldatırsam, başkasına bakarsam, dokunursam, konuşursam çarpılayım dedi.
şimdi diyorum istersen aldatmaya kalk.çarpılmış olarak eve gelirsen anlarım nasıl olsa :52:

insan bu beşerde şaşarda önemli olan affetmeye layık insan mı bide o var canm sen mutlusun ne güzel inş benimkide düzelir

affedilir....
biraz sürt burnunu korkut sonra uzatma artık..
sende unut gitsin

insan bu beşerde şaşarda önemli olan affetmeye layık insan mı bide o var canm sen mutlusun ne güzel inş benimkide düzelir

inşallah sende çok çok mutlu olursun canım. :16:
önemli olan sevgilin nasıl biri.sürekli gözü dışardaysa çekilmez zaten. haa iyi biridir, insanlık hali şaşmıştır dediğin gibi o zaman süründürmek şartıyla affedilebilir :22:

inşallah sende çok çok mutlu olursun canım. :16:
önemli olan sevgilin nasıl biri.sürekli gözü dışardaysa çekilmez zaten. haa iyi biridir, insanlık hali şaşmıştır dediğin gibi o zaman süründürmek şartıyla affedilebilir :22:

sağol cnm;ya valla gözü hiç dışarda değildi eskiden biz çıkmadan önce bundan hoşlanan kızlar vardı çıkmadı onlarla..ne bilim bi tanesi sürekli içmeye gidelim derdi bi kez bile gitmedi..kız hep aaa neden gelmion derdi sonradan mı bozuldu nee

bir erkeğin sevgilisi varken birkızla face msn farketmez konusma gibi bi hevesi varsa bu asla bitmiyecek bir heves bence gerçek bu ya açık ve net evlenince dahada monotonlasan hayatta daha fazla seyler arıyacak butarz erkekler.. ya sayısızkez affetsen değişmiyecek bizim görmememiz onunların yapmadığı anlamına gelmiyor zamanla dahada prof..oluolar bukonuda yapmayan bir erkekse bence asla yapmaz ne basında ne sonunda ne basit ne ciddi bir aldatma olmaz ..bu böyledir karekter meselesi..ben yapmayanı tercih ettim sevgili babında ve huzurluyum artık düsünmüyorum aman bunumu yaptı suna buna msjmı attı vs. nede gerçekçi konusurlar değilmi; sen benim biricik askımsın yaa valla billaha baskası yok olmaz ölene kadar senleyim ..v.s.ben gülüyordum sonzamanlarda beni kendinden tiksindiren sevgilimden bu sözleri çok duydum ..şimdi oyokya ben huzurluyum onun ulaşacağı yollarda kapalı artık asla ulaşıp aklımı çelemiyecek :) hayatımdaki insan dahada huzur verdi bana.. neymiş ne rahatsız ediciymiş eski yasadıklarım diyorum düzgün insanlarda var.. ama basta yaptıysa bir erkek ben kendi adıma konusayım asla güvenmem..

Back
X