- 14 Ekim 2016
- 79
- 36
- 38
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım bence hamilesin ama yarın sabah yada sonraki gün ilk idrarınla tekrarlarsan daha net sonuç alırsın bide ovulasyon testinde iki çizginin se koyuluğunun eşit olması gerekiyor diye biliyorum eğer gebelik varsaArkadaşlar testime bakar mısınız bat 4 gün var daha ben mi yanlış görüyorum? Ovulasyon testini de yaptım orda da çıkıyordur diye ama şoktayım lütfen yorumlayın canlar
Arkadaşlar testime bakar mısınız bat 4 gün var daha ben mi yanlış görüyorum? Ovulasyon testini de yaptım orda da çıkıyordur diye ama şoktayım lütfen yorumlayın canlar
Arkadaşlar testime bakar mısınız bat 4 gün var daha ben mi yanlış görüyorum? Ovulasyon testini de yaptım orda da çıkıyordur diye ama şoktayım lütfen yorumlayın canlar
Markası farketmez cnm bnde innovita aldım netten bşlicm reglden sonra denemeyehayırlı olsun canım inşallah kucağına almakta nasip olur..
ovulayon testine baktım kzılar hangı marka alıyım bnde alıyım
hadi gözün aydın hayırlı olsun
Ben sana demedimmi tut tuvaletini kalkma hemen diye![]()
![]()
yaaa nasıl yanı bende yarım saat faln kalmıorum ama olmadı dahaBence bizim kiz kutlamaya gitti hahahah baksana cvp yok :)))
nasıl yapcam kızlar siz nasıl başladınız banada yardımcı olunda bende yarın alıp başlayımMarkası farketmez cnm bnde innovita aldım netten bşlicm reglden sonra denemeye
Eczaneden alma netten sipariş et 2 güne gelir sonra başlarsın hergün idrar damlatip en koyu olduğu gün beraber olacaksiniz ve ve sonrasi 3 günnasıl yapcam kızlar siz nasıl başladınız banada yardımcı olunda bende yarın alıp başlayım
Kan vermeye henüz gitme elinde hcg testin varsa hergün yap biraz koyulaşsın öyle git belliki daha çok yeni değerin cok düşük çıkar.. bu arada kınada döktürdüm dedin ama bari düğünde otur hoplayıp zıplamaki bebişin tutunsun rahime iyice.. riskli bu günlerde çok hoplayıp zıplaman.. abla sözü dinleeeee emiBu Canlar çok çok teşekkür ederim sizlere mesajlarınız için.. ben hala inanamıyorum sanırım doktora gidip kan verene kadar da inanamiycam
umarım isteyen herkesin olur
Ovulasyon markasının adı safe easy.Gunnes1927 canım arkadaşım benim senin de yakında güzel haberlerini duyarız inşallah ikimizde kesin bu ay hamileyizdir
kınaya gitmiştik bi güzel oynadım yarın da düğün var
![]()